2010 Májusi babák (beszélgetés)
Én tegnap este voltam az, mert Levi nem akart aludni én meg már hulla voltam!
Kiderült, hogy be volt kakálva a szentem, de egyáltalán nem lehetett érezni, mire észrevettem nagyon kicsípte a fenekét és örjöngött, amikor tisztába tettem, szegénykém, hát milyen anya vagyok én!?
Írtam már, hogy 1kg-ot fogytam eddig?
Most vagyok a 15.hétben, ez tök jóóóóó!:)))
Bizti azért van, mert nem kívánom az édeset, sokat számít, hogy nem eszem édeséget, én rengeteget ettem a terhesség előtt, bármit, bármikor csak édes legyen!:)))Most meg semmit!
Lehet, sokszor észrevettem, hogy terhesség alatt sokat beszélek össze-vissza meg sokkal feledékenyebb vagyok, szétszórtabb!:))
Ilyenkor a babóra koncentrál a szervezetünk!:))
A magnézium miatt hascsikarás is lehet?
Én is szedek napi 3-at, de nem tudtam, hogy köze lehet hozzá, érdekes!
Kálciumot is szedek meg Immuno-t, mást nem!
Nalam a magnezium miatt van hasonlo,nem veszes,de....:)
Mondjuk nekem eleg sok magneziumot kell szednem naponta.
Nézesd meg magad,biztosabb,de én nekem is vannak problémàim,nem megyek dokihoz,tavaly ugyanez volt,és mindig feleslegesen mentem....
Esetleg nem reggelizel?
Görcsökre nem a magnézium segít?
Mondjuk a hascsikarásra az sem!:)))
Lányok, nekem álladóan csikar a hasam reggelente és nem tudom, hogy miért!!!
Nincs kimondott hasmenésem, de nem az igazi, szerintetek ez mi lehet?
Szio Naiv!
Az a veszelyes a Babara nezve,ha lazad van,amugy sokat kibirnak.
Lazcsillapitonak paracetamolt javasolt bevenni.
Én 18.-a és 22.-e között megyek Afp-re a kórházba!:))
Szombaton meg 4D!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))
Már annyira izgatott vagyok!:)))
Drukkoljatok, hogy kislány legyen!:)))))
megint itt vagyok reggel benéztem aztán furán érzetem magam és lefeküdtem most keltem fel
örülök,h manómra nem megy semmi
Pici
jobbulást
Newgirl
nem lehetett mindegy én kikapartam volna már a szemét nagy nem birom az ilyet
Lányok milyen az Afp vizsgálat??
Szia Aniko!
En is sajnalom,hogy nem derült ki a Babo neme.Majd remelhetöleg legközelebb.:)
Szia mamika!
Köszi szepen.Nalunk sajna Marcus nem hagyja az orrszivast,le kell fognom.:(
Remelem Nalatok is hamar elmulik a dolog.
Naiv!
A náthád tuti semmi károsodást nem okoz a picinél, nyugi nem lesz baj!:)
Newgirl!
Borzalmas lehetett, hogy ezt javasolták én nem is tudom, hogy mit csináltam volna, lényeg, hogy minden oké volt!
Nálunk is beszüntethetnék ezt az Afp vizsgálatot, nagyon sok a téves eredmény és csak ijesztgetik a kismamákat!:((
Anikó!
Lényeg, hogy minden oké és rendben van a pici, de gondolom, hogy nagy öröm lett volna ha megmondják a nemét, fel a fejjel, majd legközelebb!:)))
Pici!
Jobbulást nektek, a fiúk is betegeskednek, Levi tegnap estére lett tiszta takony!:(((
Dominik már jobban van, szakad fel szépen a cucc és ügyesen hagyja, hogy szívjam az orrát, ugyanis még mindig nem tudja kifújni!:(((
Sziasztok,tegnap be se jelentkeztem,nem volt idöm.Visszolvasgatok.Mamika!Ugyan miért felelötlenség 3 gyereket,akàr 5-öt vàllalni?Te tudod mit birsz vàllalni,nem màsok.És az anyagi helyzet nem minden.Egyébként is a kisebb mindig örökölhet rengeteg ruhàt,jàtékot,a babakocsit,babaàgyat stb a nagyobbtol....
Spiràlt én nem szertenék,rengetegen panaszkodnak hogy begyulladt töle a hüvelyük.Persze van aki birja.Akkor inkàbb tabletta,habàr azt meg elfelejted egyszer és annyi,.....
Lànyok,akik nem szültetek még!
Olyan felesleges FÉLNI.Amitöl féltek az ugyis bekövetkezik.Nem egy leànyàlom,az biztos,de utàna elfelejted az egész fàjdalmat,ha a babàd meglesz.
Ja az én pàrom bennt volt végig,jol jött,majdnem àtharaptam a csuklojàt:):)
Màsodjàra nem hiszem hogy akarom hogy bennt legyen,a gyereket senkire se biznàm,rajta kivül,ugyhogy ö babàzni fog,mig én szülök...
Erika!Mi a baj,miért nem akarsz forumozni?Ki bàntott meg?Vagy csak ugy érzed,nem beszélgettek veled eleget?Ugyan,kérlek ne menj el!
És a kisfiad...Sajnàlom.Részvétem.Lànyok ne veszekedjetek,ugyan màr.Egy ilyen forumon min lehet összeveszni??????????????????'''
Szia Newgirl!
Az nagyon durva lehetett a Kislanyoddal anno.Nem szeretnem atelni.
Brrrrrr!
Növerem masodik Fianal is magasabb ertek jött ki es az orvosok javasoltak,hogy vetesse el,de nem tette es semmi baja sincsen.Ma mar 11 eves.:)
Sziasztok!
Latom van uj Kismama is.Üdv!:)
En kevesebbet jövök,mert Marcussal mindketten "takonykorban" szenvedünk.Nem is jar bölcsödebe.
Igyekszem bepotolni a visszaolvasast is.
Sziasztok! Jó reggelt!
Az volt a vicc, hogy a Duna tv-n a hírekben szó sem volt a H1N1-ről, míg a másik 2 csatornán ez volt a főhírek! A kereskedelmi csatornák fújják fel rettenetesen!
Tegnap a hirekben az volt, hogy egy nő aki bent fekszik a kórházban, ő az egyetlen akiben kimutatták, hogy a virustól betegedett meg.
Aki meghalt kismama, az is csak gyanus volt, a tv-ben mondta a doki, hogy 2-3 nap, amig a teszt elkészül, hogy ki tudják jelenteni, hogy biztosan a virus volt a szervezetében, de ez annyira megütötte a fülemet, hogy kijelentették, hogy ez a mostani nő az egyelen, akiben kimutatták, a többi nem is biztos, hogy abban halt meg.
Szerintem ezek szerint!