Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Májusi babák fórum

2010 Májusi babák (beszélgetés)

2010. febr. 1. 15:06
Amikor születtem, elég felkapott név volt, középsuliban pl hárman voltunk egy osztályban Zsuzsannák...
9492. bresi (válaszként erre: 9487. - Fbab8271ce)
2010. febr. 1. 15:04

:)

Erősítjük a Zsuzsik táborát, mostanában olyan kevés van belőle!

9491. mamika2
2010. febr. 1. 15:02

Én sem kértem egyiknél sem fájdalom csillapítót, de nem is kaptam volna, mert gyorsan jöttek!:)

Egyáltalán nem vészes, nekem a burokrepesztés volt kegyetlen, de nem akarok senkit ijesztgetni, mert a Dominiknál meg sem éreztem a Levinél meg a falat kapartam, másztam fel az asztalon és azt mondta a dokim, hogy az első burokrepesztést nem jól csinálták azért nem fájt!:((

9490. bresi (válaszként erre: 9474. - Newgirl)
2010. febr. 1. 15:01

Hát az biztos, hogy rohan az idő, én szeretem a mostani állapotot, és kicsit aggódom, hogy mit fogok kezdeni bébikével ha kinnt lesz!

Jó helyen van és bele sem merek gondolni hogy kijön:).

Most legalább tudom, hogy ott bent mindentől meg tudom védeni és nagyon jó helye van, növekszik, pihen, élvezi velem az életet, de ha megszületik már nem tudok minden percben vele lenni, fura gondolat, de én már most féltem a nemtudommitől :)

2010. febr. 1. 15:00
most nézegetem a februári babázók táblázatát!!!:D irigykedem kicsit, hogy már babáznak jópáran:)
9488. fbab8271ce (válaszként erre: 9486. - Bresi)
2010. febr. 1. 14:55

Én kettőt kibírtam mindenféle érzéstelenítő nélkül! Túléled, ne aggódj, és tényleg igaz, amikor már azt hiszed, hogy nem bírod tovább, ad a szervezet egy olyan hormonlöketet, hogy átlendülsz, és meglesz az!!!!

(sőőőt, nekem mindkettőt indítani kellett oxitocinnal-ami állítólag még fájdalmasabbá teszi a tágulást...)

2010. febr. 1. 14:53

jaj de jó, hogy még mindig írhatok új jelentkezőt a táblázatba!

és örülök, hogy lesz egy Zsuzsanna baba is:)))bleeeeee

9486. bresi (válaszként erre: 9480. - Newgirl)
2010. febr. 1. 14:53

Szegény!

Persze gondolom az sem leányálom, sőt!

Igazad van, inkább érzéstelenítést kérek, mert szerintem nehezen fogom birni, én már kezdek kicsit félni!

9485. fbab8271ce (válaszként erre: 9483. - Mamika2)
2010. febr. 1. 14:52

hát ez hogy lehet...szörnyű!!!!!!!!!

mondtam már, hogy ha majd megszületik a baba és szoptatunk éjjel, és nem tudok visszaaludni, akkor jövök hoxázni!!!!:))))))))))

9484. bresi (válaszként erre: 9477. - Fbab8271ce)
2010. febr. 1. 14:51

Az jó lenne!

Adatok: első bébi :) Zsuzsanna 2010.05.26-án volt Máv Kórház Budapest Dr. Banczik Zoltán.

Köszi

9483. mamika2
2010. febr. 1. 14:49

Sziasztok!

Én voltam itt éjjel 2-kor, de senkit sem találtam!!:))Irgum-burgum!

9482. Newgirl (válaszként erre: 9479. - Fbab8271ce)
2010. febr. 1. 14:44
Bizony, még nem rég a kezdeti émelygéssel küszködtünk, meg örültünk, ha megkaptuk a kiskönyvünket, mostanra meg már van benne egy halom papir, lelet, eredmények, és nem sokára irány a szülészet............!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 1. 14:44

én sem tudtam az elsőnél, de valahogy a fejvédő és a babakocsi kék lett, mikor megvettük...:) nem tudtam, csak éreztem:)

Most kocsikat nézegetek, igaz nem terveztük, hogy veszünk, de olyan olcsón vannak, szinte vadi újak, 1-2 hetet pár alkalmat használat, garanciálisak is... és hát a miénk kiszolgált már 2 gyereket, igazából baja nincs, csak a tetejét megszívta a nap kicsit...és picit halványabb, mint a lábzsák, és a mózes

9480. Newgirl (válaszként erre: 9476. - Bresi)
2010. febr. 1. 14:42

Jaj ne kérd a császárt, én tudom milyen most lesz a harmadik!

Az ellenségemnek sem kivánnám az érzést ami ezzel jár hetekig akár a "szülés" után!!!!!!!!

Más 2-3 nap mulva már "szalad", egy császáros, meg 2 hét mulva is csak vánszorog.

2010. febr. 1. 14:39
de jó lesz majd, mert ha átírhatom, hogy xy megszületett ennyi grammal ennyi centivel a névhez , beírom a születés dátumhoz az időt, és a táblázat átvált: már babázik feliratra!!!!két és fél hónap múlva már lesz babánk, valószínű!(előbb ne legyen:)
9478. Newgirl (válaszként erre: 9475. - F4804d75d9)
2010. febr. 1. 14:38

Na ez tuti.

Az biztos, hogy én is tudom, hogy kislány, és igy sem lesz mindene rózsaszin.

Lesz sárga is simán!

:-)

2010. febr. 1. 14:35

sziasztok!

bresi, a táblázatba beírhatlak?

9476. bresi
2010. febr. 1. 14:31

Sziasztok!

Jól eltűntem, de sok volt a munka, meg lakásvásárlásban vagyunk, úgyhogy sok időm nincs gép elé ülni, most visszaolvasgatok (amennyire tudok, mert látom nem unatkoztok :), kb 3hete nem jártam az oldalon de már fél órája olvaslak titeket és sehol nem tartok a lemaradásban), de azért ahogy látom mindenki "úgy-ahogy" jól van hál istennek.

Én holnap megyek dokihoz, sajnos nekem is vannak görcseim, egy hete az éjszaka kellős közepén úgy görcsöltem be, hogy sírva fakadtam, pedig nem vagyok egy puhány, legalábbis ezt gondoltam eddig. Nem tudom mi lehetett, de kő kemény lett a hasam és egy pici gömböc volt a közepén, biztos szegény Zsuzsit odanyomta a görcs, kb 2-3percig tartott, de azt hittem belehalok, utána vagy fél órán keresztül mocorgott bébike, szerintem nem csak nekem fájt, remélem nincs baj, holnap kiderül, azóta csak kisebb olyan menstruáció szerű görcseim vannak, de akkor éjjel nagyon megijedtem ha ez csak töredéke volt a szülési fájdalomnak akkor lehet lefizetem a dokit hogy császározzon meg :)

9475. f4804d75d9 (válaszként erre: 9474. - Newgirl)
2010. febr. 1. 14:30
úgy vásárolunk,ahogy régen :) akkor sem tudták hogy fiút vagy lányt várnak,két névvel készültek :)no és szerintem senkinek semmi baja nem lett,ha lány létére zöld,vagy fiú létére sárga kombidresszt adtak rá :)
9474. Newgirl (válaszként erre: 9472. - Töpi21)
2010. febr. 1. 14:18

Lehet elfáradtál, nem?

Ha pihenéssel elmult, akkor semmi gáz nem lehet szerintem.

Meg müködik a szervezete az embernek, ha nem erős, és nem tart sokáig, és pihivel megszünik, akkor szerintem minden rendben van.

Hú, a neme a babának, azért jó az tudni, nem?

Mert akkor hogyan vásárol az ember be majd neki?

Minden fehér és zöld legyen, hogy semleges szinű legyen?

Babahetek lesznek a Corában is most.

Bébihordozós babakocsi lesz, 37 990-ért, bolygókerekes,fektethető, ültethető, több pozicióban, rögzithető bébihordozóval, minden ami kell.

Már ugy mennék vásárolni, de még várunk, még van 3 hónap, addig meg csak rakosgatni kellene, hely sincs................

Kiságy is akciós lesz, meg rengeteg olyan dolog ami majd kell, de még lehet addig megint lesz akció, ha nem itt akkor máshol is.

Jaj lányok, gondoljatok bele, 3 hónap mulva, már nekünk is a táblázatba, kerülnek be majd a születési dátumok a neveinhez, és a már babaázik, már babázik..........!

Én már nagyon várom, hogy láthassam a karomban tarthassam, ezt a kis izgő-mozgó bajnoknőt!

9473. f4804d75d9 (válaszként erre: 9469. - Candy82)
2010. febr. 1. 14:18

legközelebb úgy kb.1,5 hónap múlva megyünk (30.héten) :)

már én is úgy vagyok vele,hogy majd májusban megtudjuk,persze furdal a kíváncsiság,de annál nagyobb meglepi lesz :) no és legalább vehetek semleges színű holmikat,jobban is tetszenek :)

9472. töpi21
2010. febr. 1. 14:03

Nekem is volt tegnap egy érdekes esetem.Az OB.-ban nézelődtünk a gyerekszobába padlólapot,mikor 2-szer egymás után ,ill.10 perc különbséggel úgy beleállt a derekamba a fájdalom,de csak 1-1 percre,tehát teljesen olyan volt mint egy rendes fájás.Gyorsan haza is húztunk és lefeküdtem.

Dokihoz csak 11.-én megyek.Remélem addig nem lesz gáz.

Mitől lehetett?

9471. Ficergő (válaszként erre: 9469. - Candy82)
2010. febr. 1. 14:01

Szió!

Nem tudom pontosan a választ én sem, csak rémlik valami... Nincs még ilyen irányú tapasztalatom... :) Úgyhogy nem kell készpénznek venni... :)

Én akkor sem bírnám ki... :D De lehet, hogy csak én vagyok túlságosan kíváncsi...

9470. töpi21
2010. febr. 1. 13:59

Sziasztok!

Már én is majdnem 30 voltam,mire meglett az érettségim,most meg levelezőn járok egyetemre,igaz most a babó miatt passziválok,nem akartam idegeskedni.Van egy 63 éves csoporttársam,tök lelkes,szóval tanulni tényleg sohasem késő.

9469. Candy82
2010. febr. 1. 13:38

Sziasztok!

Ficergő, ezért jó hogy többen vagyunk... vki mindig tudja a választ :-)))))

g04toda: és mikor mentek legközelebb? lehet hogy már nem is akarnám tudni, ha eddig kibírtátok, most már akár meglepi is lehet a neme... :-))

2010. febr. 1. 13:33

Sziasztok!

Nálunk még mindig nem derült ki,hogy kisfiút vagy kislányt várunk,pedig már 4 uh-n voltunk :) vagy a combjával,vagy a popsijával hódított,de így titok maradt a lényeg :)

Neveken még mindig tanakodunk.

Remélem mindenki jól van :)

9467. Ficergő (válaszként erre: 9465. - Rozali.w)
2010. febr. 1. 13:25

Sziasztok!

Szerintem UH-on is látják, ha nyílik a méhszáj. Legalábbis mintha így olvastam volna több helyen is!!! :)

Holnap akkor nagyon drukkolunk mindannyian!!!

9466. Candy82 (válaszként erre: 9465. - Rozali.w)
2010. febr. 1. 13:09

nem szerintem ott nem... :-)))

tényleg kicsit le vagyok maradva a ciszták ügyében. Három babánál volt, most hogy áll ez a téma, mindenkinél felszívódhatott már? Nálatok is csökkent jócskán, jól emlékszem?

9465. Rozali.w (válaszként erre: 9463. - Candy82)
2010. febr. 1. 13:06

Lehet, hogy nálatok is diéta jár a határ közeli érték miatt! ;)

Csütörtökön megyek dokihoz, holnap meg a genetikai kontroll uh-ra. Remélem, most már teljesen eltűntek a ciszták és nem kell tovább aggódnunk!!!! :) Uh-on nem látszik, hogy nyílik-e a méhszáj? :D

9464. Candy82 (válaszként erre: 9462. - Newgirl)
2010. febr. 1. 12:49
nekem szerencsére annyira sok vizzel adta a csaj, hogy olyan volt, mintha limonádét ittam volna és azt nagyon szeretem... :-)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook