2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok
Ricsike is ezt csinálja én teljesen kétségbe estem . Láttom hallom ,hogy éhes de cicire rakom és üvölt cumis üvegből nem akarja kanálból nem akarja ez volt kb 2 napig aztán mintha mi sem történt volna.
Anna is ezt csinálja! Cumisüvegből viszont simán megeszi az anyatejet. Én arra gondoltam mivel délután már jóval kevesebb van, ezért lassabban jön, többet kell vele dolgoznia és ezért húzogatja cicimet, meg ezért fordul el. Neked is ezt csinálja Erik? Utána adok neki üvegből és akkor megnyugszik. Gondolom nekem kellene helyette lefejnem ilyenkor, de nincs mindig hozzá idegem.
Anna, különben még mindig álomkóros, de ha ti is azt mondjátok ez normális, akkor nyugodt vagyok.
Nincs bajom azokkal a babákkal, akik ducibbak, mint az enyém, csak azt nem szeretem, ha ezt úgy tálalják, mintha dicsőség lenne a minél nagyobb baba.
Boldog lennék ha szoptathattam volna, biztosan más alkatú lenne, aztán ki tudja.
Szerintem Máté simán többet eszik napi 1 liter tejcsinél.. :p
Jajj, de rossz lehet, ha nem akar szopizni a baba. :( Én is el lennék keseredve, az tuti. De anyum mindig mondogatja, hogy pl hugim csak 3 hónapig volt hajlandó szopni, utána bárhogy próbálta, nem kellett neki tovább a cici.Nekem meg csak 5 hónapig. :p
Ezek tényleg csak számok, és ez csak egy vki által kitalált átlag. Sok gyerek felül, sok pedig alulteljesít ehhez képest.
Reggel mikor eszik Erik nem kába még egy kicsit alvás után? Sógornőméknél is csak álmában fogadta el a babó a cicit, egyébként fejnie kellett és cumisüvegből evett.
Erik 64 cm, 6,5 kiló és kb. 900ml-t eszik meg egy nap. Makaréna írta, hogy ebben a korban már nem 150, hanem 120 a szorzó, vagyis nálunk 6,5 x 120 = 780!
De ezek csak számok! Én is csak a kíváncsiság miatt méregetek, nem számít semmi, amíg szépen fejlődik és jó kedvű a gyerkőc.
Igaz én kicsit ki vagyok akadva, hogy Erik nem akar szopni! Reggel még ok, de délután és este hisztizik amikor ciciznie kell... :( Ez nem normális dolog!
szumós, ez édes :-)
bírom egyénként az olyan anyukákat, akik azt hangoztatják nekem a váróban hogy de érdekes, hogy egy héttel fiatalabb a kisfiam és kisebb súllyal született mégis nagyobb!
Mintha ez verseny lenne... közben meg bent a doki azt mondja "Látta azt a dundi kisfiút?" na az a másik véglet...
Ja... több, mint 7 kiló és 62 centi... Zsömihez képest kicsit szembetűnő volt a különbség...
Mamika, szerintem növekedési ugrásuk lehet, mert 2. napja Máté is megint gyakrabban eszik és sokkal mohóbban és látom is rajta, hogy nem lakik egészen jól egy-egy szopi után. Gondolom, a stressz sem segít, de lehet, simán a megnövekedett igényekhez kell még alkalmazkodni.
Én is akartam ma tápot íratni, hogy ha Ádival nem érünk időben haza az oviból, anyunak legyen mit adnia Máténak, de aztán nem kértem. Duca gyerekem van, kibír egy kis csúszást, ha úgy alakul.. :p
Hát én nem látom Lorát ducijucinak, de ő csak 58 cm az 5600 g-jához...
A képek lapján nem is gizda Zsömi!
Zoli azt mondja, csini fiú lesz Zsömlétekből! :) Magasnak is kell lennie az én kislányom gavallérjának! :)
Ezek szerint Erik túl sokat eszik?? Pedig szerintem még enne, ha többet adnék neki... :D
És nem is kövér! :)
Rozali, Máté is akkor igen szép súlyú.... csak Zsömle ilyen gizda???
Képzeljétek 65 centi és csak 5,3 kiló, de nem tűnik soványnak a doki szerint, csak a magassága miatt tűnik vékonynak. Így nem lesz meg fél évre szerintem a duplázás... de hát ez van, vigyori manó, imádom így is!
Lányok!
Kevés a tejem, jobban mondva én úgy érzem, hogy kevesebb, tegnap többet is volt cicin és éjjel újra kétszer kelt, szerintem azért, mert nem evett eleget napközben!
Na most is felébredt, pedig annyira kiegyensúlyozott volt eddig és ma nem aludt még egy rendeset!:(
Most mit csináljak?:(
Ma megyünk a szemével a dokihoz és iratok fel tápot, bár egyenlőre nem adok neki, de legyen itthon az a biztos!:(
Annyira el vagyok keseredve...bár nem csodálom ha elapad a tejem, amilyen ideges vagyok mostanában!:(
Sziasztok!
Nálunk ez megdőlt, mert Levi százszor nehezebb eset, mint Dodó vagy inkább ezerszer!
Elvileg ha csökken az etetések száma, a babák átállnak maguktól a nagyobb mennyiségre. De én úgy olvastam több helyről is, ha megduplázzák a születési súlyukat már nem is híznak olyan ütemben, és a súlyukhoz a szorzó sem 150, hanem 120.
Jó sok helyen nyaraltatok, most irigykedem:)
Candy! Nektek van lakóautótok? Mi lakókocsit szeretnénk majd venni a családi autónkhoz. Van olyan társaságotok, akik azzal járnak nyaralni? Ez érdekelne!
Jópofa gyerek ez az Ádám! :)
Én attól tartok, másodjára nem fogunk ilyen jó gyereket összehozni, mint Lora... Akkor mi lesz velem? :D