2010 Májusi babák (beszélgetés)
Mikor jön már a kaja?:))))))
Éhen halok!
óóó jó hogy mondod, bár villanyszerelő van 3 is a családban... férjem, a sogórom és apósom is az :-))
viszont fontos hogy majd legyen ilyen, képzeljétek az unokaöcsém a múlt héten a kisautó antennáját bedugta a kikapcsolt állapotban lévő hosszabítóba és megégette az ujját... úgy sírt szegény, de nem lett nagy baj szerencsére...
A KIKA egy nagy rabló és ráadásul nem is feltétlenül minőségi dolgokat árul!
A IKEA-s konektor dugóval vigyázz, mert ha beteszed, akkor azt a konektort egyáltalán nem lehet használni és kiszedőt sem adnak hozzá, szóval úgy kell kifeszegetni!:(
Nagyon gagyi!:(
az mekkora kalóriabomba... :-))))) de jól hangzik... én sajnos diót nem ehetek a fogszabályzó miatt...
most néztem át a spájzunkat, találtam mamaféle eprelekvárt, uhh azt nagyon szeretem...
szerintem ezt a matutkát megcsinálom ma, van itthon minden hozzá
mjd körülnézünk, az tudom hogy tárolásban nagyon ott van, mi sem bútorokat vagy nagyobb dolgokat akarunk ott venni, hanem pl biztonságtechnikai dolgokat vagy tároláshoz cuccokat... nagyon szeretem az idióta plüssöket is, amiről azt sem lehet eldönteni milyen állatot ábrázol! :-)
De a Kika meg nagyon drága nekünk...
nekem ez a recept is tetszik, a vacsoracsatában volt:
Fokhagymás tejfölös matutka
Matutka:
Hozzávalók:
1 kg burgonya
25 dkg liszt
Só
Bors
2 tojás
1 késhegynyi sütőpor
1 gerezd fokhagyma
A burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, a tojást, a sütőport, ízlés szerint sóval,borssal, fokhagymával ízesítjük. Kanállal lapos fánkokat formázunk, majd forró olajban kisütjük.
Fokhagymás tejföl:
Hozzávalók:
1 pohár tejföl
1 gerezd fokhagyma
Só
Bors
A fokhagymát összenyomjuk, összekeverjük a többi hozzávalóval.
Hát én nem vagyok oda az IKEA-a babaholmikért, kiskádat vettünk ott kb. 1 hónap alatt kinőttük és vehettünk másikat, szóval kicsi nagyon!:)
Viszont a játéktárolója nagyon bejött, amelyikbe műanyag dobozokat kell betenni és nyitott, vettünk is fehérbe a Dodónak és Levinek is szeretnék, mert nagyon praktikus!
amúgy imádom az IKEA-t, de a babás holmijai nem jönnek annyira be!:)
Pl. a lámpáitól a hideg ráz!
Szia!!
Na jó oda azért nem fogok tudni elmenni... de azért remélem valakinek hasznos az infó! :-))))
Amikor fent leszünk akkor igyeszünk sok helyre elmenni és megvenni mindent amit kell. Ikeában is úgy tudom sok hasznos babaholmi van.
Arra fele én is tudok egy nagy gyerekturit, én voltam már ott és nagyon szupi!
Az is egy sarkon van, azzal a barna, üveges szállodával szemben!:)
Lehet, hogy egyről beszélünk?:)))
A turiról jut eszembe...
A Keleti és a Blaha között (majdnem a Keletinél, a Best Western Hotellel szemben) az egyik sarkon van egy hatalmas gyerek és bébiruha turkáló. Még nem voltam bent soha, de jónak néz ki!
uhh mindegyiket imádom, pizza, spagetti és gyros... én nem is tudom ma mit egyek... lehet hogy rántok ki egy kis sajtot... tegnap brokkolis ananászos csirkerizottót ettem...
Estére bundiskenyeret rendelt a Sziszi, de kiengedtem a csirkemellet mert lehet hogy valamit csinálok mást is...
Annyira éhes vagyok, pedig kivételesen reggeliztem is, nem szoktam sajna!
Tudom rossz szokás, de valahogy nem kívánom!:(
Többiek merre vagytok?
Nekünk úton a kajánk!:)
Párom pizzázik a gyerekeknek rendeltem bolognai-spagettit én meg rendletem magamnak egy gyros-salátát!Nyamííí!:))))
Én el sem tudom képzelni, hogy órákat töltsek a wc-n, annyi idő nekem a nagy wc, mint a pisilés!:)))
Sitty-sutty!:)))
Na jó ennyit az emésztésemről!:)))