2010 Májusi babák (beszélgetés)
Ok, beszámolok majd.
Tegnap almás pitét sütöttem (hazafelé megláttam valakinek a kezében...), ma pedig megcsináltam az Eszményi Viktória Gesztenye bombáját! :D
Nem tudom megnyitni!:(
Te innen meg tudod nyitni?
3/4 4-re megyünk másodszor megnézni az olcsóbb házat, anyósékkal... már nincs sok reményem, hogy elmegyünk innen... :-)
mutatom a linket, remélem megtudod nyitni! :-)
Szerintem sem sok a 6 kiló! Én is éppen ennyinél tartok, és meg vagyok elégedve, örülök, hogy nem több. :) Viszont édességet nekem is minden nap kell ennem. :(
Ezt a sütireceptet is lementem gyorsan! ;)
Na én azért annyira nem vagyok oda!:)
A kedvencem talán a pudingok a somlói a fagyi a torta, szóval mindegy csak édesség legyen!:)))
én az elején nem ettem szinte semmi édességet, aztán vagy két hónapja minden nap lemegy valami (túrórudi, balatonszelet, milka vagy valami házisüti) ez van, szeretem az édességet de nagyon!! azért persze a gyümire is figyelek, de az azért nem olyan sok, 2 kiwi, 2 banán vagy 2 mandarin egy nap... csakhogy mindenfélét egyet, néha a közeli nagyi konyhája ételbárból is eszek ezt azt, amit nem igazán szoktam csinálni...
Ha már édesség, az egyik kedvencem a rizsfelfújt! :-)
Hát engem sem érdekel ha nem társul hozzá magas vérnyomás vagy terhességi magas cukor!:)
Szóval amíg jól érzem magam és a babám is jól van, addig tuti nem fogok megvonni magamtól semmit max. mostantól(hétfőtől, tudod mindig hétfőtől:))))odafigyelek, hogy ne egyek túl sok édességet!:)
Szóval a neve gyorssüti! :-)
Van olyan fél literes mérőedényed? mert ahhoz tudom mondani a receptet
500 ml liszt
500 ml cukor
1 sütőpor
1 vaniliáscukor
2 dl étolaj
és 6 db tojás
az egészet kikeverni, és a tepsibe önteni. alá vagy fölé kell a gyümit rakni. (én alá fahéjas almát szoktam, a tetejére meg meggyet) mármint ami gyümi éppen otthon van azzal csinálom ezért változatos... és sütni 200 fokon 40 percig kell
Hát lehet, hogy inkább az össz. súlyomra gondolt, ami 88kg!Hmmm!
Hol van még a vége?:)))