2010 Májusi babák (beszélgetés)
Használjátok ki, hogy feljöttök, nehogy aztán úgy menjetek haza, hogy de kár, hogy itt sem meg ott sem néztetek körül!:)
Bár én tehetném meg, hogy egész nap csak bababoltokban nézelődhetnék, estig meg sem állnék!:))
Gyorsan írok, mert rohannom kell...
A Bippába nem jutottunk el, messze van és csak 2-ig van nyitva.
A babaszafari kicsi, de kombi ágyak vannak, de az áraikat nem néztük. Ezt viszont a neten meg tudod nézni.
Az Ikeában kombi ágyak szerintem nincsenek, max. pelenkázó szekrényt tudsz venni az ágyhoz.
A Minimanó jó, sok minden van, de a kombi gyerekágy árakat itt sem néztük.
Nagyon jó még az Elefáni! Ha van időtök, oda mindenképpen menjetek el!
Én kb. annyi bababoltba járok Pesten, mint te!:)
Párommal sehova sem lehet menni, ahol költeni kell, oda meg végképp nem!:((
pestiek:
Holnap megyünk pestre barátokkal, vásárolunk amit kell, de nincs lehetőség sok helyre elmenni. Mit gondoltok melyik boltba érdemes?
A terv: Babaszafari Váci út, Bippa Kft 18. ker, Minimanó 14 ker és végül az ikea.
Igazándiból olcsó kombiágy kellene....
Össze meg vissza áll a dogám. Még jó, hogy ősszel elkezdtem most majd összecsapom és olyan lesz amilyen. Most ez érdekel a legkevésbé.le akarom tudni ezt a félévet ezért kell befejeznem a gyakorlatot is. Az állvizsga meg kiderül, hogy júniusban menni fog-e?
Háát a kisfiúkkal valóban más a helyzet játék terén :)), Bálintom olyan nyugodt volt, hogy ilyenkor még nyaralni indultunk és hegyet másztam vele. Most meg úgy megyek , mint aki egész nap lovon ült:(
édes pici lány... hát unatkozik, vmivel le kell foglalnia magát... :-)) még jó h az én fiamnak van mivel játszania :-)))) jaj nagyon pihent vagyok...
hogy áll a dolgozatod? sikerült megfelelő menyiségű anyagot találni hozzá?
Szia Candy! Sajna most minden itt van a nyakamon, ezért pörgök!Ezt is muszáj csinálnom. Még jó, hogy a takarításhoz van segítségem, mert azt már tuti nem bírnám :(
A köldökzsinór hol a szájába van, hol a kezében hol a lába között. A múltkor azt mondta a doki mikor megnézte a ctg papírt, hogy akkor valószínű épp a nyakán volt. Aztán az uh-on már "csak" a kezében...
Jó kis ramazurit rendez folyton odabent.
Szia Anikó!
Picit vegyél vissza a tempóból, pörögsz ezerrel!
:-) hogyhogy a köldökzsinórral játszik?
Sziasztok!
Látom jól vagytok! Örülök neki :)
Én hetente járok ctg-re a sok összehúzódás miatt+ Blanka szívhangja is magas néha. Bár azt nem csodálom, mert 5 percre sem áll le. Még mindig keresztben van. A bal oldalamnál van a lába és rendes meghökkentő rúgásokat ad! Egyébként méretei megfelelőek a 30. heti uh-on 1320 gr volt, ami teljesen jó. Csak folyton a köldökzsinórral játszik, szerintem ez is bezavar.
Én már nagyon szeretném ha április utolsó hetében kibújna, ez most nagyon fárasztó terhesség az előzőhöz képest. Közben meg azért vagyok eltűnve, mert gyakorlatozom, tanítási tervezetet írok, meg persze a szakdogát. Egész nap gép előtt vagyok szinte. Bekukkantok olvasok, de írni már nincs erőm. Bocsi lányok!!!
Vigyázzatok magatokra.
Találtam egy másik oldalt, ahol tudom nézni, de ott csak a az első 4 rész van meg eddig!:))
Lehet, hogy megtalálom a többit is!:)
Ameddig nem tölti be, addig el sem tudom indítani!:((
Ha el tudom indítani, akkor már betöltötte, de miért akadozik?:(