2010 Májusi babák (beszélgetés)
Szia! És olyan fotókat teszel majd fel? Úgy is kíváncsiak vagyunk azért a picikre! :)
Nekem nehéz a pocakom, el nem tudom képzelni, hogy lehet ennek a dupláját cipelni.. :s Jajj.. :D
Szia Gyöngyike! :) Üdv köztünk!
Én is reménykedem benne, hogy normál úton születik majd minimanóm. Úgy gondolom, a piciknek szükségük van arra a természetes adrenalinlöketre, amit szülés közben élnek át, meg az első találkozást a bacikkal, ezzel-azzal.. hadd alakuljon az immunrendszerük.
Sziasztok Lányok!
Remélem mindenkivel mindek ok!
Az ikreimről csak olyan képek vannak, amelyiken külön külön vannak, nem fértek egy képre rá.
Képzeljétek, az egyik baba becsléses mérete: 2300g, másik 2400g ez azért durva...
Várom, hogy eljöjjön az idő, és születhessenek, mert nayon nehezek... Neketk is?
A babák tudom melyik helyen helyezkednek el, ezért tudom, hogy melyik mit csinál.. A kislán sokkal aktívabb, a kisfiú sokkal erősebb... :) nekem is érdekes minden...
:)
Szia! Üdv a csapatban!
Hát én csak remélni tudom, hogy szülhetek normálisan a visszereim és a sérvem miatt, a doki szerint nincs akadálya, bár én akkor is fogom kérni a fájdalomcsillapítást. 2hét múlva kiderül hogy fogok szülni (van egy olyan lehetőség, hogy császárral egybekötve megcsinálják a sérvem, és akkor nem kéne 6héttel szülés után újra kés alá feküdni, de erről még a fogadott dokimmal nem beszéltem, ha azt mondja ok, akkor a császárt fogom választani, mert nem akarom kismanómat hat hetesen otthonhagyni:()
Sziasztok!!Megjöttem a fogadott dokimtol!!Minden a legnagyobb rendben!!A méhlepényem is ok meg minden legközelebb május 18-án kell mennem!!
Gyöngyike üdv itt!!
Üdv a csapatban! :)
Elárulod, hogy mikor, hol, kinél fogsz szülni? És kisfiad lesz vagy kislányod? Neve van már? Mindennel elkészültetek? Bepakoltál már? ??? :D
szép lassan haladok ma...:) előszedtem a neszesszert, meg a vasalót:)))
ha így folytatom hétvégére megleszek:)
még jó, h nem kell főznöm, mert lehet az se készülne el...
2 napja trutyi van meg sár, tegnap is esett egész nap. nem csoda, h nincs kedvem..:(
Én már összepakoltam mindenemet ami kell a kórházba majd.
És Lottinak is megvannak a bébihordozóban a cuccai összekészitve.
nekem (szerinte még) nincs vizesedés...védőnő is mondta, h nem látja rajtam... mondtam is, amíg a gyűrűimet tudom hordani...:) addig jó!
az utolsó héten volt talán DOminikkal, h látszott a fejemen, h itt a vége:))) akkor valahogy az embernek még a szája is Angelina Jolie-s lesz :SSS
Persze-persze, óvatos leszek
végül is én nem csinálok semmit majd, mármint festésre gondolok,meg butor pakolásra, arra ott vannak a fiuk.
Én intézem a szineket, a függönyt megvarrom.
Megrendelem ma az ágyat, már kinéztem, szóval csakis ilyen női dolgokat csinálok, amit nagyon élvezek, és agyon jó, hogy most elterelik ezek a gondolatomat, hogy történik valami, mert megmondom az öszintét, kicsit kezdtem volna már depis lenni ugy éreztem.
A Kedvesem minden nap mondogatja "hogy szép vagy mint mindig"
Na de amikor belenézek a tükörbe, és pufi arcu bálnát látok ott, akinek néha jól be vannak dagadva a szemei, meg az arca, hát elkeseritő.
Sajnos lehet én is vizesedem már egy kicsit, esténként a lábamon talán az látható, és az arcomon is szerintem.
itt az előkészítést a védőnő csinálja (súly, vizelet, vérnyomás)
és mindig dumálunk is egy negyed óra 20 percet...
még mindig van mit kérdezni, még a harmadiknál is...:)))
mi 2 éve csináltuk ezt végig... egész november errről szólt a felújításról...de olyan szintne, h a fürdő pl vakolatig le lett verve, és párom csinálta...izgi volt, amikor egész nap nem volt wc, mert a padlófütés lett rakva, arra a szintező stbstb...:))) karácsony előtt 2 héttel abbahagytuk! jan végén meg szültem...
de akkor sokkal több energiám volt...
Volt, h a nagyszoba csont üresre kipakolva, mert festés szőnyeg stb...addig matracon aludtam a gyerekszobában...
Képzeljétek, tegnap a Bamby webáruházból rendeltem ruhákat.
Minden darab 299-Ft-os akciós áron volt.
Igy rendeltem 10 darabot összesen.
Kis szokányát 56-és 62-es méretüeket.
farmernadrágot,ezt is ilyen picikét,meg kis farmerkabátot az is 62-es, meg kis sortot.
Kiváncsi leszek milyenek lesznek, nem rendeltem még babaruhát, gondoltam, msot olyan jó áron vannak , kipróbálom.
Legfeljebb, ha nem lesz jó, bár mindre azt irták, hogy újszerü állapotu, meg vannak amik ujjak is, szóval, ha bebukom,...................mindegy.........több is veszett mohácsnál.
:-)
Csak óvatosan a lakásfelújítással!
Nem akarom senki kedvét szegni, de mi most költözünk, tiszta káosz minden :( múlthéten elkezdett fájni a a szeméremcsontom, elmentem a dokihoz, mert hát nagyon fájt, és kiderült, kaptam még egy szép kis sérvet is :( nagyon nem örülök, mert most konkrétan semmit nem csinálhatok :(
Ülök az új lakásban a kupi közepén, és írányítom hol párom hol anyukám hogy mit hova tegyen, nagyon sz.. érzés :( :(
Úgyhogy csak nagyon óvatosan!!!!!!!!
Szia!
Mi ujat tud manapság mondani igy a vége felé a védőnő?
Én is megyek egy hét mulva hozzá.
Megkezdődött a visszaszámlálás!
Április 13.a van.
30 nap mulva babázok,remélem addig semmi nem szól közbe, mivel a következő 2 hétben, mi is egy kis átalakitást fogunk mégis csak csinálni a lakáson.
Megbeszéltük az én drága kis férjecskémel, hogy inkább még most csináljuk meg, mint Lottika születése után.
Tökéletesen érzem magam kop-kop-kop, azért lekopogom, nehogy elkiabáljam.
Szóval, ugy néz ki a 79 kilómat sikerül tartanom, nagyon sokkol, a mérleg, nem akarok 80 lenni.
Nem fáj semmim, néha keményedik a hasam, meg ugye bizonyos mozgásokban korlátoz a pocakom mérete, de ezt leszámitva, dolgozom, jövök-megyek intézkedek.
És akkor mint irtam, most lakást felujjitunk 1000-el,ami nem is baj, mert ezt a 30 napos várakozást legalább könnyebbé teszi.
nem arra gondolok, hogy jaj teljenek már a napok, hanem , hogy naplemente szinű festéket vegyek, uj ágyat, uj függönyöket........stb.
Valószinű engem is most ért el a Fészekrakó ösztöni állapota.
:-)
MA voltam védőnőnél, jövő kedden meg nst...
utána meg már hetente nst...
Sziasztok!
Ma vagyok, remélem mindenki jól van, most visszaolvasok!(hát nem lesz rövid :))
Holnap 10 órára megyek amikor nézik a szivhangot az NST-n,és a méhösszehúzódásokat.
Most is épp 10 óra van, Lottika nagyon aktiv megint, remélem holnap pont ilyenkor is ilyen lesz.
Mert emlékszem az előző két lánykámmal, bizony volt hogy rázták a hasam, hogy mozduljanak már meg a lányok.
Na Lottit nem kell rázni, megy ő állandóan, mint akinek nagyon sok dolga van folyton.
Sziasztok!
Én ugy tudom a 38.héten van az utolsó UH.
Bár én már holnap megyek NST-re mert nekem most az egy héttel hamarabbi műtét miatt, minden egy héttel hamarabb van, elképzelhető ezért, hogy az UH-is a 37.héten már meglesz.
írtam is, milyen szép csajok szobákat láttam:)))
(nálad és rudyvicánál...)