2010 Májusi babák (beszélgetés)
de jó, harmadik gyerkőc...te is 83as vagy, és 3 lány ráadásul......:)))
mamika, erősíti a mi csapatunkat:) mármint 30alatt 3 gyerek:)))
Hát akkor tényleg pihenj sokat, bár gőzöm sincs, hogy én, hogy oldanám meg ha ilyen problémám lenne, egyszerűen szinte kivitelezhetetlen!:))))
A fiúk még mindig alszanak, ebből mi lesz!?:)))
szia!!!
úgy látszik, ha új nevet találok a fórumon, akkor aznapra többen is jönnek újak...:)))
mármint múltkor is úgy volt talán 2-3 hete(?) ,h egy napon belül több új kismamival bővültünk!!
üdv köztünk!
Köszönöm az üdvözlést. :)
A nagyobb miatt már nem lenne gond, de a kicsi nagyon anyás, így nem nagyon van nyugalom, pedig nagyon jól esne. Szerencsére a férjem sokat segít, ami sajnos kell is, mert a 25. hét óta C2000 az értékem, és a doki kímélésre parancsolt.
Szia!
Üdv. köztünk!:)
Hogy viseled a terhességet így két gyerkőc mellett?
Most engem is!:)
Rajtam aztán nehéz kiigazodni, hol az a bajom, hogy unatkozom, máskor meg, hogy nem tudok pihizni!:)))
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy fórumozó, ami az írást illeti, de tegnap találtam rátok (egy másik oldalon olvastam eddig a májusiakat), és gondoltam illő lenne ha bemutatkoznék. :)
Bp-i vagyok, 27 éves, a 3. lányunkat várom május 28-ra ls a Bajcsy kórházban fogok szülni.
Megszólalt a telefon, Levi felébredt, de szerencsére vissza tudtam simogatni!:)
Nem is tudom, hogy mikor lesz ebből este alvás!:)
Ilyen későn még sose aludtak, 4.30 volt a max., ameddig engedtem őket aludni, tovább nem!:)
Szerinted a harmadiknak nem úgy néz ki a huzata, mintha tiszta műszál lenne?
Nekem csak ezért nem tetszik, amúgy nálam is az lenne a nyerő csak félek, hogy beleizzad nyáron nagyon!:(
Szerinted?
Igen, igazából mindhárom ugyanazt tudja!:)
Köszönöm a segítséget!:)
Szóval a bordó?
Értem, köszönöm!:)
:D Mintha az én párom lenne! :D Semmit nem talál, még akkor sem (vagy akkor pláne nem), ha a szemét szúrja ki! :D Hiába, férfiak! :p
Az emyén legújabb heppje, ohgy semmit nem visz a szennyestartóig, hanem itt-ott leteszi. Főleg a zoknikat. Tegnap a szekrény tetején találtam egy pár koszos zoknit az ideiglenesen oda pakolt virágcserepek között. Na, erre már nem tudtam mit mondani.. :D És mikor megkérdeztem, miért tette oda, az volt a válasz, hogy biztos Ádám volt. :P Mint egy kamasz, komolyan..
Pláne két gyereket kiszolgálni+ a párom!:-DDDDDD
Napok óta kérdezgeti, hogy hova tüntettem a melegítőjét és, hogy vadásszam elő, mert tuti én tettem el valahová, erre mára meguntam és gondoltam megkeresem, hát kinyitom a szekrényét és kiesett a lábam elé a gatyája!:)))
Azt hittem nyakon csapom!:)
Ennyit erről, felnőtt férfi és a gatyáját nem találja, ami az orra előtt van, neki is mindenhez én kellek!:DDDD