2010 Májusi babák (beszélgetés)
:)
Én is nagyon gratulálok a babákhoz,sok tejcsit,egészséget,örömöt!:)
g04toda!Én megemlítettem az uh-s(sztk)dokinak,h nem lepődök meg,hisz a kisebbik fiammal is ez volt a helyzet,mondjuk akkor két hétig kórház,infúziók,flowmetria,stb.A válasza,h igen,az akkor volt(5és fél éve),de most szegény az eklézsia...A saját dokim kontroll uh-ra küldött,ami meg is volt azóta,de sajnos elméletileg csak 3-án megyek hozzá,szóval ha be is fektetne,az sem most lenne.És igen,a lepény II-es.
nézzétek meg Bogit, milyen szép!!!
kép era naplójában!
Gratula Ametisz!! Nagyon szép nagy lány lett!!!
Hú de örülök nektek is!!!
Ametisz-nek és a kis szépségnek is nagyon sok egészséget és rengeteg tejcit kívánunk!:)
Gratula, nagyon boldog vagyok, legalább ennyi öröm erre a napra nekem, hát ez máris jobb kedvre derített!:DDDDD
„Nagyon friss az élmény,
alig,hogy születtem.
Anyukám,apukám
írjatok helyettem.
Ne sokat,csak annyit:
eggyel több a létszám,
Hogyha szeretni kell,
számítsatok énrám!
Azért mert szerettek
jöttem a világra,
Lettem új fénycsillag,
szülők boldogsága.
Szeressetek mindig
ilyen szeretettel,
A kincsetek vagyok,
pici kincs,de ember!”
Micsoda nap! Két gyönyörű kislány!
Annyira örülök! Itt vigyorgok...! :DD
Rozali Drága!
Nagyon örülök, hogy itthon vagytok!!! Nagyon izgultunk ám értetek, de hála Klárinak tele voltunk friss infóval :)
Hát akinél nincs tervezett császár nem lehet tudni, hogyan befolyásolja a sorrendet :)
A 37. hetet azért reméljük mindenki babája kivárja!
Jaj de jó! Gratulálok Ametisz, jó egészséget kívánok Nektek!
Na, ki lesz a következő? Eddig a sorrend a táblázat szerint alakult, milyen csoda. GTimi, Makréna, Pici ezek alapján Ti jöttök, de lehet, hogy én?
Rozali! Nagyon örülök, hogy újra otthon vagy és minden rendben veled.
Akkor Ametisznek is gratula. MIlyen jó, h tudott írni :)
Jó nagy csajszik nem mondom! :DDD
Sziasztok!
Ó, de jó már Erának! Bár beszéltünk vele, ha az én Blankám is előbb jönne- már a doki szerint a jövő héten- talán még elcsípem őket a kórházban.:)
Amúgy csak szerdán megyek és sztem addigra már otthon lesznek.
Jaj, lányok tényleg mindjárt babázunk. Olyan izgi!!!!!
Zsu tökéletes lesz így a táblázat. Köszönjük szépen :)
Ametisz, kár, hogy csak később tud hírt adni:( Biztosan minden rendben és már puszilgatja az ő kis babuciját.
g04toda, a méretek alapján a gép becsül. Ha 35 hetesen ennyi akkor még sokat nő közel 5 hétig :)
Az enyém 35 hetesen 2820 gr volt. Azt mondták óriás. Viszont, ha meglesz a jövő héten esetleg akkor pont megfelelő :)
Van esetleg vmi probléma ami miatt esetleg nem várja meg az idejét?
ametisz most írt!!!!!!!!!!!!!!!!!
9:56-kor megszületett a világ legszebb kislánya Szofia 3kilo 40dekával. Mind2-en jól vagyuk. Sok puszika nektek, majd jelentkezem.
és nem akartak befektetni,hogy pici a baba? Mert nálunk az egyik doki alig 2kg-snak becsülte a 35.hét végén,a másik meg 2250 grammnak a 35.hét közepén. ilyenkor mi van? :)
és nálatok is 2-es már a lepény lazzytown?
Szia!
Én ananászlé drukker vagyok,de a dobozos ananász is nagyon jó vízhajtó(szerintem).Legalábbis én ezt fogyasztom-lassan ipari mennyiségben:|
Tényleg nem kicsi!:)-De ez persze nem is baj.
A saját adataimat pontosan nem tudom,másfél hét múlva van a dokimmal "randim".(Egyébként a fiúk is a 38.héten születtek,bár ők jóval nagyobbak voltak.)
A csontjaimat én is erősen érzem.)
Sziasztok!
Rozali! Végre otthon!!! :))) Már nagyon várt mindenki!!!
Ja, jövő héten nem szülhetünk, bírjuk ki valahogy május 4-5ig!!!
BPD: 95,8
AC: 297,2
TAD: 95,5
FL: 67,1
Vagyis kb. 45 cm és 2800 gramm a pocaklakó! Nem kicsi!
Fejvégű fekvésben fekszik, illeszkedik be a feje + lazulnak a kötőszövetek, ezért fáj a szeméremcsontom is. Azt mondta, hogy ez normális.
A lepény kicsit meszesedik és a méhszájam is rövidül C2000 (1,5-2 cm).
Az adatok alapján úgy saccolja, hogy várhatóan 2-3 héttel előbb fogok szülni!