2010 Májusi babák (beszélgetés)
az 50 megás nagyon le lett kicsinyítve azért csúnya... de ha a simát is letudod tölteni az nagyon szép!
Az 50megásat töltöttem le a hoxa2-t!:(
Nem teljes képernyőben nézem és mégis nagyon rossz a minősége!Miért?
Zsuzsi nero show time programot letöltötted? Ficergőnek is azzal sikerült, meg még jó néhányunknak!
nekem nem sikerül,mit csinálok rosszul.........................................................
jaj de örülök Detti!!! :-))))))
Sikerült letölteni! Köszönjük Andi!!!! Csodaszép lett, nagyon megható!!! Hüpp-hüpp, nyelem a könnyeimet!:-)))
ja és ne teljes képernyőben nézd.... :-)
nem olyan most sem... nem tudom nálad miért... nem a kisebbet töltötted le? a hoxa nagyobb a hoxa 2 a kisebb....
köszönjük szépen a klipet, nagyon szép lett!:)
Meghatódtam én is rendesen!
Nagyon kockás volt a videó, arra van gyógyír, mert gondolom alapból nem olyan!:)
Sziasztok!
Megnéztük a klippet hát nagyon nagyon szupi lett majdnem elsirtam magam én is olyan édik a babyk.
Köszönjük Candy!
mobilnetem van nekem is, azzal kezdte, h 6 óra, de a 300megát 20perc alatt letöltötte!!!
szia!
A klubnál van leírva az elérhetőség.
Még nem kaptam meg a linket! Valaki?
Nem megy itt pedig flashget van, és azzal sem tudom elinditani, na majd ha hazajön Tibi, remélem ő csodát tud majd tenni, mert nekem itt a lap topon sem működik.
"Ne sírj te kis bolond..." :DDD
ez aranyos volt meg nevetetél mindenki sír csak én nem :)))))))
köszi akkor láttad a kincsemet :) gyönyörű ez a klipp szöktek a könnyek a szemembe
Felmegyek, most a fenti gépen megpróbálom, hátha a laptop okosabb, azton Tibi szokott ilyeneket nézegetni, mert már nagyon szeretném megnézni, már mindenki sir, csak én nem.............., mindjárt jelentkezem mit tudtam alkotni, ha ott sem sikerül....azért fogok sirni.
:-(((((((((
ó tényleg pendrive -on nem nagyon értek ezekhez :) köszi okés rajta van el hiszem
Zsuzsi akkor kérlek te is a nero-val próbáld...
Mind a 3 dolgot letöltöttem, de amikor behozza a medis playert, nem indul el.
Era nem maradt felesleges szóköz az ftp címben, mert az volt a gond sokaknál...
szerintem a többiek is igazolhatják, hogy Ricsike is szerepel 6 képpel a klipben! :-)
nekünk vodás net van és ez korlátlan csak bizonyos adatmennyiség után lassítva van...
nyugodtan szólj Lacának, hogy töltse le és írja ki vagy vigye el pendrive-on haza! :D
a netünk t mobil és csak 3GB enged havonta sajna de ha lejár a két év másikat választunk . A párom meg tudja nézni és ő lehet dvd re is rá tudja tenni a munkahelyén meg kérdezem és ha esetleg nem tudja akkor szólok addig ne fáradj ezzel . Azért aranyos vagy köszönöm ,de tuti hogy a Ricsike is rajta van mert én csak egy képet láttam te többet is láttál Ricsikéről ?
:-( Én nem is találom. :-((
További ajánlott fórumok: