2010 Májusi babák (beszélgetés)
Nem is azért írtam! :)
Elég vacak nálunk a helyzet, itt nem maradhat arra a pár napra sem egyedül sajnos...
A gond az, hogy nem nagyon van olyan ember, akinél a feltételek is adottak és meg is bízunk benne teljes mértékig, no meg rá is ér erre a "hercehurcára"...
Valahogy csak megoldjuk, de nem lesz könnyű...
Jahh, végül is ezért mentem Aranyosihoz, de hamar letett minden próbálkozásról..
Jenei is vállal ilyesmit? Azt nem tudtam! De mondjuk, akkor inkább már a császár.. Nem nagyon szeretem az arcát! :P
Sajnos nállunk, most minden kennel foglalt, mindbe kutyus van, a kicsik is az anyjukkal laknak, ezért is kell most eladni mind a 4 kisköjköt, mert 6 hetesen ugye le kell választani, és nincs helyük, hogy külön kerüljenek.
2 növendék is van hirdetve, ők 6 hónaposak, ha azok közzül valamelyiket elvinnék lenne hely, arra a pár napra biztosan be tudnánk fogadni.
Jajj, ez a nap... legyen már vége!!! :( Már másodjára tört rám ma a sírás! :'(
Ádám is kivan, én is kivagyok.. és mellé még majd' leszakad a derekam!
Megyek is! szép estét Nektek!
Hát pl Aranyosi is megpróbálta volna, ha nem akkora a gyerkőcöd, amekkora. Vagy nem???
De ott van Jenei is... Mondjuk nem a legjobb emberileg... Nővéremnek az első gyerek arccal felfelé volt, "simán" megfordította kézzel. A másik utolsó pillanatban fordult be, de azt is spontánra tervezték mindenképpen...
Szia!
Ez érdekes... Miért császároznak mindenképpen? Nagyon nagy a baba? Nálunk van olyan doki, aki "bevállalja" első szülőnél is a spontán szülést farfekvésnél is...
Egy tündéri beagle, Rozi :)
Mi most kerültünk gondba... Ma jelzett az ismerős, akinél lett volna a kutyus a szülés-kórházi idő alatt, hogy mégsem tudják fogadni Rozit... :(
Nem hagyhatjuk magára itt nálunk sajnos, így alakult a helyzetünk...
Nincs valami ötleted???
Hát a fiúknak... könnyebb akinek kislánya van elsőre. Nehéz ügy ez. Vagy szerezd meg azt a könyvet, hogy Kishúgom születik
Ott pont egy kisfiúnak lesz kistesója...
Akkor egy fiuval, még nehezebben mennének ezek a dolgok?
Zsu és Mamika biztosan vágja ezeket.
Milyen állatotok van?
Mi Németjuhászokat tenyésztünk!
A Párom meg is jegyezte, hogy csütörtökig ne szüljek, mert most lesznek a kicsik 6 hetesek hétfőn akkor viszik el őket................és abból lesz a dokibácsinak pénz a szülésre............
:-)
Na erre én azt feleltem: hogy ha hamarabb mennénk, legfeljebb, barteleznék a dokibácsival, hogy kap a mütétért kis kutyakölyköket.........
:-))))))))))))))))
pont erre gondoltam, hogy egy játék babakocsit (fekvőset, ülős már van) és egy babát "hozna" neki a kistesó.
jaj, nekem sincs tapasztalatom, totál tanácstalannak érzem magam...
Köszi!Ugy legyen!
neked is minden jót!
Igen, ezt akartam ezzel szimbolizáltatni, hogy mikor már olyan fáradt vagy, és nyűgös és türelmetlen akkor, még ugye ott van Ő is a Nagy tesó, aki eddig a világ közepe volt.
és ekkor jön az, hogy ő lereagálhatja azt, ha a kicsi sir, akkor rohansz hozzá, és ekkor jön az, hogy a nagytesó direkt képes rosszalkodni, üvölteni, hogy rá is legyen figyelve, persze, ekkor te már a rosszalkodó gyerekedet látosd benne.............és ugye, mondjuk neki, hogy te már nagy vagy, legyen több eszed, stb.
Akaratlanul is rosszaságokat fog csinálni...szerintem az a nagytesók 75 %-ára érvényes, de cáfoljon meg akinek már van tapasztalata, és tudta kezelni a dolgokat......nem tudom mamikának vagy Zsu nak hogyan sikerült megvalósitani ezt annak idején:???????????