2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:) (beszélgetés)
Szia!
Mesélj mi volt? Minden rendben ment?
Sziasztok!
Csatlakozom én is hozzátok, bár már egy hónapja elkezdtem, azzal az ígérettel önmagamnak, hogy karácsonyra 20kilótól könnyes búcsút veszek :)
Eddig 6kg-val lettem könnyebb. Életmódot váltottam. Az én "receptem": minden nap futok/egyre többet :)/,tekerek, pékárut, édességet nem eszek, az eddigi adagokat felére-harmadára csökkentettem és este hat után már csak vizet iszok.
A mozgást egyre jobban élvezem.Anélkül nem érdemes fogyókúrába vágni.
Sok sikert mindenkinek ;)
Csajok-csajok! Az nem gond, ha ülltök a gép előtt, sörrel, chipssel...csak fogyjatok közben!
:-)))
Sziasztok, szép napot, üdvözlet mindenkinek!
Amennyiben az intenzív fűvágás, parlagfűszedés gyökerestől és fahordás kardio-nak számít akkor én is kimozogtam magam tegnapra. :-) Oly annyira belemerültem, hogy nem is volt időm főzni, úgyhogy ma nagy bajbn vgyok a kajával...
Reggelire egy fél sajtoskiflit ettem egy körtével, de, hogy ebédre mit kerítek ami diétás lenne??? Van valakinek munkahelyi büféből vagy házhozszállításból beszerezhető diétás ötlete számomra????
sziasztok!
Jó látni,hogy ennyien vagyunk :)
argosz1967 eddig miyen módszerrel csináltad?
Gratula neked és a töbieknek is az edddig elértekhez :)
Jasemie hajrá az álsiterjún:)
Tnap én csak erősítettem, ma akkor meg kell hajtanom magam.
én sem szeretek, íg ymár kb 4 éve a busz után futottam, az volt a kondiban tartó mozgásom.
:S
Azért is van a karácsonyi időpont célba véve, hogy mindenkinek sikerülhessen az álomsúly elérése:)
Sziasztok!
Akkor nekem még bele fér hat naponta egy kiló. Karácsonyra meg is lesz az álom!!! Juppppy!
Én sajnos nem szeretek mozogni. Bocsi mindenkitől. Van egy ellipszisgépem de már rég nem ülte rajta.
Mit esztek ma???
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Nekem az álom 21 kilóra van de már 23 kiló van mögöttem. Mostanában kicsit leálltam a fogyással, jó lenne együtt gyűrni a kilókat.
Szép napot!
Szia!
Üdv köztünk. Minél többen vagyunk, annál jobb:):) éééés valóban könnyebb együtt.
Milyen módszerrel adtál le ilyen sokat?
Sziasztok Lányok!
Én is csatlakozhatok hozzátok? Nekem igaz, hogy 16 kg súlyfeleslegem van az álom súlyomig. Eddig -32 kg ment le, koplalás és éhezés nélkül február 1-je óta. Ezek az utólsó kilók mennek le a leglassabban, ezért is tűztem ki az álom súlyomat én is Karácsonyig.
Szeretnék Veletek eggyütt fogyni, és tartani a kapcsolatot, ha nem probléma.
Eggyütt könnyebb!
Szép napot Mindenkinek aki ezt az oldalt olvassa.
jóóreggelt.
tegnap lusta disznó voltam. vagyis nem, csak annyira rohangálnom kellettinnen oda, onnan vissza... stb, hogy a mozgásomnak csak a felét csináltam meg, de így is durván izomlázam van:D.
A maival sem tudom, hog ymi lesz. Ma megyek állásinterjúra, szerintem attól függ, hogy utána milyen állapotban leszek:D. ha szarul sikerül, úgyis az édességt fogom magamba tömni:S:S:S...
Úúúúgyhogy szorítsatok:D
Üdv itt. :-)
Mit sportolsz?
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni, ha lehet. Én már 'próbálkozok' egy ideje fogyni. Július végén fesztiválon voltunk, nem éheztem, nem fáradtam el és mégis fogytam 2,5 kg-ot. Úgyhogy elhatároztam, hogy ebbe sem haltam bele, hát folytatom ugyanígy.
Jelenleg 85,8 kg vagyok a 166 cm-hez. A versenysúlyom (mikor még edzésre jártam, napi két edzés mellett) 74-76 kg volt. Első lépésben ezt szeretném elérni, második lépésben még ebből 5-10 kg-ot.
-26 lenne az ideális (nekem bőven megfelelne).
68 voltam,mikor férjhez mentem, most 3 gyerek után 94 vagyok, a legkisebb 6 hós. még szopizik, de már kap főzeléket, gyümit, így lightosan elkezdhetek "fogyizni", de csak óvatosan.
:)
írj te is méreteket:) meg edzéstervet:)
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?