2010 júniusi babák (beszélgetés)
Van 3 "kislanyunk", mostmar pasi kovetkezzen! :D
Csajok, be kell pakolnom a mosógépet, meg megágyaznék, egy öt percig ne szüljön senki, köszi:))))
Azt a mindenit! Gratulálunk!!!! :) Ki akar következni? :D
nem is vasalok sokat!!:DDD de tényleg!! itt mások sokkal többször írták, csak nálam megragadtunk...:DDDD
Koszonom szepen az ujabb koszonteseket es jokivansagokat!!! :) Annyira kedves kis csapatunk van!!!
Én meg úgy érzem, a te időd hamarosan eljön:)))
De jó, hát ez eszméletlen:))) Ha Nekem 15 én születik, működik a dolog:)))
Pedig csak egy kicsit lefeküdtem pihenni, és jött egy bébi:)
Most úgy érzem,az én időm talán soha nem jön el.
En is olvastam, tok joooo! :) Nekem elsejen jojjon, most berendeltem, hatha! :D
Juppiiiii, micsoda jooo hirek!!! Gratula Ritanak es Kori babanak!!! Tenyleg, neki holnap lesz a nevnapja! Milyen szep ez igy! :)))
Még csak most olvasok vissza, szerintem totál normális vagy, csak kicsit sokat vasalsz:))))
Juuuuj Pingvinnek millio puszi es gratulacio!!! Csak nem athuzta az agynemut o is??? :D Micsoda hirek minden nap!!!
Mar en is felek.... De jo, hogy nagyjabol keszen all minden...
Na ne mán! Tényleg van mégegy babánk?
Ezt írta a naplójába még 15.-én:
A bűvös 21-es szám!Ennyi nap van még hátra,de én azt szeretném,ha jövőhét pénteken,azaz 21-én születne meg a kislányunk.De ez nem kivánságműsor!Pedig jó volna.
Minden kívánsága így teljesüljön, azt kívánom!
Szilvi, én épp az előbb voltam wc-n, és olyan fura érzésem van, mert mintha valami szivárogna, és fél percenkét azt érzem hogy pisilnem kell, közben meg csak egy kis izé csordogál ki!......
ajha csak kiteregettem és közben jött egy bébi?!?
hát ez szuper)))
gratulálunk és sok boldogságot))))
gondolom körméret, de nem tudom biztosan
Bocs itt vagyok, csak gyorsan meg kellett etetnem a Pasit, ma későn megy. Szóval hívott Ildi, én úgy értettem holnap reggel, mert ma már ugye dél van...de nem ez a dolog lezajlott cakk pakk ma reggel:))))
Jujj, de jó:)
Nagy-nagy gratula nekik:)
Az mit jelent, hogy 34 cm fej?
Szép baba a méretei alapján:)
Én is!!!!:DDD
Na megyek, neki kezdek.. mert tényleg nem lesz kitakarítva.. de olyan jó most itt!!! remélem nem maradok le semmiről...:DD
Elkezdtem NAGYON izgulni!!!!!!!!!!
én sem értem... nem most ment el a magzatvíz???:DD ne de mindegy, az a lényeg hogy megvan Kori baba!!!:DDDD jajj, csajok!! én is akarom!!! irigykedek!!! de az én Mazsimnak még ágyneműje sincs...:(((
Nem merek már wc-re sem elmenni,mert azonnal jön valami új hír!!!!!!!!!!!4
Sok puszi nekik!!!!!!!!!!!
Gratula.
Ja és a hírmondónak is sok köszönet a gyors híreket!
Ez most akkor hogy? :))) Bakker... van még egy babánk. Totál kész vagyok, el sem hiszem... potyognak...
Millió gratula Pingvinnek! (Ritának) :D
Köszi Janette az sms-t!Nagyon gratulálok Pingvinéknek,és sok boldogságot!Reméltem is,hogy nem várnak reggelig!
További ajánlott fórumok: