2010 júniusi babák (beszélgetés)
ha meg belegondolok,h hétfőn este is volt kielégités igaz csak kézzel utánna se történt semmi vagy az az igazi szülés inditó ha apa behatol??
elnézést,h konkrétan leirtam csak véleményetek szeretném kikérni
ja meg ha elélvez bennem az nagy baj??Már mint azok után,h tegnap a dokinéni csinált ott valamit csak nem tudom,h mit??!!
Én is gratulálok az új babákhoz, nagyon irigykedem. De nekem még van a kiírthoz képest 22 nap.
Képzeljétek azt olvastam, hogy a születendő gyermek a szülők születési dátumához képest 2 hónapon belül születik meg. Hát utánanéztem nálunk tényleg így van... Párom április 29. én augusztus 28. Nadin elvileg június 24. Pont közöttünk van.
Én is félek a köldökzsinor miatt,mert a 4D UH-on megállapítottuk,hogy jó hosszú.
Jaaaj,ahogy közeledik az idő én már mindentől parázok.
Gratulálok a babához cirmesitompikának!:))
gratula Tompikának!:DDD
szerintem is gyanúsak a lányok, akiket Zsani írt! meg igen, ukibaby is mindennap jön.... jajj, gyanús itt már mindenki lányok!:DDDD
na megyek öltözni, szorítsatok!!!! nagyon félek!!!!!!!!
gratulálok az uj babához!!
Hát ugy beindultam szegény apát még ebéd előtt megtámadom!!Aztán jelentkezem,h mi lett az eredmény!!??
:)) Meg még ukibaby is gyanús, ma nem jött és 3-án akart szülni, mert akkor született a lánya is...
belehúznék én... épp szólt a barátnőm is, hogy egyedül van a kórteremben, mert a másik 2 anyuka hazament, igazán csatlakozhatnék. :) Lehet elmegyek biciklizni, azt még nem próbáltam :)
Helloka, gratulalok en is nekik!!! :)
Tuti vov is lebabazott, sot nekem szjudit is nagyon gyanus. Namegmostmaraztan Ildi, Naiv, belehuzni! :)
Lányok jött egy sms:
Szia! 06.01.(06.08. helyett) császár. Jól vagyunk. Méret adatokat később. Puszi: cirmesitompika
Gratulálok!
megint volt kicsi fájásom de elmult
alig várom már,h hazajöjjön apa ebéd és utánna ráugrok ha birok :)))
Valamelyik nap hallottam,hogy a kecskeméti kórház a statisztikák alapján az egyik ahol elég magas a császáros szülések száma.
Faros babánál,szerintem is biztonságosabb a császár,de a dokid biztos jobban tudja,ne aggódj.És még meg is fordulhatnak a babóink.:)