2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jaj, Te! :)) Ne légy pesszimista!
Jo éjt!
Köszi! Valahogy én is úgy számolom :))
Hiszek Neked :P
Olyan butus vok!!! Visszajöttem, mert most esett le, h nektek nem is gratuláltam.. Gratulácijók!!!! :D és bocsi! karikás alvásidőre fogom :)
Gyors megném még bébit. :)
ti hogy becézitek öket???
én csak FLITYUKÁMNAK hivom :))
Sziasztok lányok!
Megvagyunk, csak egy percre léptem be, itt a férjecském. Nem volt egyszerű, de majd írok részletesebben. Puszi
Gratula minden uj anyunak :)))
teszek fel pár képet majd lessétek meg :)
De szép baba! :)
Az a morcos képe minden pénzt megér :D
Elhiszem, hogy kikészültél az ilyen hírtől :(
Szurkolok, hogy minél hamarább meglegyen a baba, ne kelljen a csunya korházban feküdnöd 2 hétig!
Tettem fel képeket.
Amitől a legjobban féltem, a beöntés, nem is volt olyan szar. Már másként gondolom a "más" előtt szoptatás dolgot. Letojom ki látja. De lehet, hogy majd megint másként fogom gondolni, ha már a kórházi "mindenkinek kinn a cicije" élmény elhalványul. Nekem bejött az eldobható bugyi, meg a sima éjszakai betét a második naptól. Ja és úgytudtam újra wc-re menni a műtét után 2nappal, hogy ettem fagyit! Az újraindította az emésztésemet. Olyan hihetetlen számomra, hogy túl vagyok a "nagy eseményen". El sem hiszem.
Köszi, hogy megemlítettél :)
Janette, én mikorra várhatom a babám? A csajoknak meg szoktad mondani... "Hogy érzel engem"? :))
Itt van még Anduca, meg Ancsi, meg Cicu is:)
Eszti is totál csodálkozott, hogy öten maradtunk (akik nem szoktak írni, azt nem számoltam, bocsi, nem gonoszból, csak az más).
Írok is még neki, mert most az izgatja Zsuzsika hogy Nekem meg ahhoz már vissza kell kereseni, mert sok volt az info.
ó, nemár...bolond ez....?! Nekem is nagyon vizes, 130 szokott lenni a vérnyomásom, de sehova nem akarnak fektetni...Kééét héééét? De addig mondjuk megindulhat magától is, nem? Jaaajj, ne sírj, olyan rossz ez a nap amúgy is....:((
De talán ha mégis oka van, akkor meg jobb kezekben vagy...vagy úgy szeretnék írni valami bíztatót....