2010 júniusi babák (beszélgetés)
Már szóltam a dokinak, azt mondta, hogy előfordul, hogy nem kér enni a baba.
A súlya nő, nem annyira mont eddig, de nő.
szerintem sem ok, hogy már rendszeresen, minden nap csinálja...
most is alsik a kendőben rajtam, pdig már ennie kéne, 4x próbáltam mellre tenni, de ordított
szisztok!
Csak nekem sír a babám mellen, vagy más is van így? Kezdek kétségbe esni...
este sem akart enni, meg most sem, nem értem.
hajnalban cicizett, de az ia olyan erőlködős volt...
nem jött meg, és már 2 hete ez megy
a piszkos csibész:)))) alig várom, hogy legyen ilyen mosolygós képem:)))
a Milánomról most a mérges darázs képem a kedvencem...de vigyorogva is olyan édimanó:)
ááá, de komolyak a gyerekeink:) a kivevős sztorit még úgy írtam neked, hogy nem olvastalak:)
Egy rugóra járnak:)))
szia:) meg sziasztok, meg jó reggelt:)
Ma meglepi nap van, van apánk meg nagymamánk is itthon...de jó végre...:)))
Akkor egyszer utoljára aludt így cumival, este már nem jött be. Ildi írta valakinek, hogy akkor kell beadni, mikor egyébként szopó mozgást végez. Én szoktam hagyni komfort cumizni is, cicin, csak már véraláfutásos mindkét mellem. És ahogy szívta a cumit, ugyanúgy szendergett, mint szopi közben:)
Ha fent van, nem sír, csak nem alszik. De ahogy letenném sír is, szóval akkor nem nagyon tudok semmit csinálni...most már nagyon el van fajulva a helyzet a kertemben is. Én végre nagyjából rendbe lettem, tegnap gyanta tetőtől talpig, lábam is kész, ma meg megyek fodrászhoz, itt van egy utcára, csak átsétálok, anyum vigyáz rá, és negyedóra múlva babakocsival jönnek utánam.
Jajjj:))) Tegnap meglátta a fákat. Ki kellett vennem a babakocsiból, és tágra nyílt szemmel csodálta a világot. Annyira édes volt:)
húúúúúúúúúú csajok
olyan de olyan képet csináltam a szarosról, hogy csak na. minnyá felrakom, kukkoljátok meg. igen tehetséges vagyok:))))))))))
Húúúú Csajok! Az én kölköm ma extra hisztis!!!! Persze apa csak éjjel jön elő, csak hogy még teljesebb legyen a kép...
Meg fogok ma zavarodni!
itt eddig a legolcsóbb 30 db 620 ft :((( úgyhogy jobban állsz, mint én
úgy örülök, h ilyen jót balcsiztok!!! tisztára belelkesedtem :) één iiiiiiiiiiiiissssssssss
Jó reggelt!
Myster!
Milyen igazad van! Eljöttünk nyaralni, hoztam 2 doboz melltartóbetétet, gondolván, elég lesz 1 hétre. Kedden jöttünk, de már tegnap keresnem kellett, hol lehet venni, mert 1 dobozzal már elfogyott. Mondjuk most több fogy, mert it nagyon jól alszik a gyerek, és a cici még nem állt át a ritkább kajára, így folyton ömlik a tejcsi. De tényleg rengeteg elmegy. Esetleg valaki nem talált még valami gazdaságos kicsomagolást? Mert amit én veszek, 30 db 500 Ft. És most pl. 2 napig volt elég! Ez így elég borsos....