2010 júniusi babák (beszélgetés)
jajj nem köszöntem
sziasztok
amúgy az én babim le se kakilja a játszószőnyeget
akárhányszor beteszem rá a járókára csak üvölt
egyedül a pihidzékben van el talán 20 perc aztán sehoogy se nem jó neki
remélem eygszer elmarad
szerintem az a baj hogy mivel én csak a valagamat vakargatom egész nap és ráérek gagyarászni így nem marad el egyedül
ha ez nem változik biztos anyós csuklani fog ha külön leszünk és még sz@rni se fogok tudni
Nagyon hullik a hajam csajok marék számra,mindenhol a hajszálaim lógnak a baba körül is pedig össze van kötve mindig,de már megzavarodok.Mit kezdjek vele?Ha levágatnám szerintem rosszabb lenne a helyzet.
Van még akinek hullik?
Szerintem nem gáz
nálunk is úgy lettvolna
Apája mamája halt meg 3 hete
csak az volt a szerencse mégis lett dadus különben mi is úgy mentünk volna
Sziasztok!
Az én picurkámnak hála égnek úgy néz ki elmúlt,de én arra gondolok azért mert be jött ez a hűvös és így 4-5óránként eszik és van ideje kiürülni a gyomrának.Mert ugye a melegben szomjas volt akkor is addig evett míg jól nem lakott és lehet hogy túl ette magát azért fájt a pocija.Mondjuk ez csak az én elméletem nem hiszem hogy azért mert elmúlt 3hónapos.
Sziasztok csajok!
Holnap temetésre kell mennem, sajnos meghalt a férjem nagypapája. :-(((
Lányomra vigyázna a barátnőm, de a Tökit már nem bízhatom rá, neki is van egy kislánya. Szerintetek gáz ha babakocsival elmegyek a Tökivel? Nem tudom kire hagyni... :-(((
Sziasztok!
Megkóstoltuk a frissen facsart alma levét,15 ml lett, a kisasszony bepuszilta mindet,járt keze lába,nem győztem adni neki.Kiskanállal kapta,holnap pohárból próbáljuk.
tegnap kiteszkóztuk magunkat de jó volt hol nézelődött, hol aludt a kocsiban meg kaja
hogy mossátok ki a játszószőnyeget? még ki se csomagoltam, mert a pockot ma nem lehet letenni
:-) az nekem sem segített, meg a kúp sem, de elszívtam egy terápiás cigit, az egyből használt...
Én eszek szilvát amióta érik, semmi bajunk tőle.
Sziasztok!
Ildi én ettem szilvalekvárt éhgyomorra szülés után hogy az majd meghajt 2 héten keresztül ezt csináltam de a babának nem lett baja tőle. Viszont ettem szilvát meg szőlőt és 5 napig nem volt kaki a babának és nagyon fájt a poci.
Momdjuk az én pocakom után nem kell menni mert nekem a hashajtó szirup amit a kórházban adnak az sem segített.
Na majd még jövök megyek teregetni, aztán kajcsi manónak majd virágokat kell átültetnem.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok Lányok,
Nincs sok időm, írni-olvasni titeket, zajlik az ovi szoktatás, én lelkileg padlón. :( De gondolom sokan átmennek ezen....
Szeretném kérdezni van már valaki, aki tejpépet ad a gyerkőcnek? Ha igen, milyet?
Bence megint kezd éjszakázni, én meg alig bírom a napokat végigcsinálni, gondoltam este adok neki pépet...
Ja és szerintetek mennyit, 1-2 kanál, vagy majd tudja a kisgyomra mennyi elég?
Sziasztok lányok.
van pár percem írni,mert az utóbi idő elég kautikus.Valószínűleg jön Bence fogacskája,ezért elég nyűgös napokon vagyunk túl és gondolom az idő sem könnyített a lelkem hangulatán.de tegnap megtört a jég,tudtunk végre egy nagyot sétálni,mejd este 8-tól aludt a kisfiam feggel 4.45-ig,majd kajcsi után vissza aludt hétig.Mintha kicseréltek volna minket.Ő sem nyűgös és én sem annyira.
Olvasgatlak ám titeket,csak nem mindíg marad időm írni.Évi gondoltam rád a fogad miatt,mert egy pár napja én is kaptam egy remek tömést.
Nagyon szépen nőnek a babák is mindíg megnézem Őket.
Na ennyir futotta most is .Puszi mindenkinek.
én szoktam, de sajnos nem tettem megfigyeléseket ez ügyben:(
a fogam kicsit fáj már csak, ciciügyben, egy cipő, most fejeztem be a szoptatást, rengeteget evett, mert túlaludta magát, két órával, és utána még telifejtem tíz perc alatt az Aventest, amit ráadásul kiöntök, mert vettem be gyógyszert, ami miatt inkább nem ezt a tejet teszem el,
Szia!
Én ettem szilvlekvárt, kicsit meghajtotta Normant.
Sziasztok!
Anduca, vénusz szépek a csajok! :)
Évi remélem javul a fogad a kúra hatására...
Csajok evett már valamelyikőtök szilvát a szoptatás alatt? Mert én ettem, nem volt tőle pocakfájás, de sokkal hígabbat és többször kakil azóta Dávid. Így is lenne hashajtó hatása, mint a szilvalekvárnak???
Megyek felkeltem Dávidot, mert marhára fáj már a jobb cicim alja, remélem most leszivattyúzza rendesen.
Sziasztok!
Annyira "mázlista" vagyok, hogy az csak egyetlen eset volt, másnap 4-kor ébredt...
Ja, Rita 64 cm aMilán ha jól mértem, de lehet hogy nem...
olyan szép idő van:)