2010 júniusi babák (beszélgetés)
azért kell ott ülnöd mert ez a hülye törvény. Szülő nélkül nem csinálhatunk vizsgálatot. Hidd el, nem jó ez a vizsgálatot végzőknek és a pedagógusnak sem, mert sokszor nagyon megnehezíti az életet, ha a szülőt nem tudjuk bevasalni a vizsgálatra.
Ez nálunk úgy szokott menni, hogy reggel a hiányzó szülőkért inkább elmegyünk autóval, minthogy szivassuk magunkat még egyszer. Persze azért nálunk teljesen más rétegből származik a gyerekanyag.
Szóval tudom, hogy szar gyerekkel mozdulni, de csóró pedagógus nem tehet mást hidd el, neki ezt mondja a tv. Ha meg nem mennél, akkor vihetnéd a megyei ped. intézetbe vizsgálatra.
Sziasztok!
Akkora marha vagyok, kitaláltam, hogy ma rántott karfiol lesz az ebéd, aztán mikor már odaraktam főzni, rájöttem, hogy nekem még nem igazán kéne ilyesmit ennem. :-( Majd csorgatom a nyálam míg eszi a család...
Rota ellenit biztos nem adatok, az influenza ellenin még gondolkodom.
Jó reggelt!
Én nem kérem a rota ellenit.
Jányok! Ti oltattok rota ellen? Olvasok én már minden sz.rt itt a neten róla pro és contra. A dokim közölte, hgoy nem nyilatkozik. F.sza. Mégis mi a sz.r alapján döntsünk így?
Ja és mi a véleményetek az influenza oltásról? Én terhesen nem adattam be magunknak, mert féltem nagyobb bajt csinál. De most majd?
Jóreggölt!
Amennyire féltem az éjszakától annyira nyugisra sikeredett. Nem lázasodott vissza éjjelre hálisten. Könnyedén lefeküdt aludni, féléjfélkor, meg félkettőkor kért kaját aztán reggel hatig szunya. Most meg még mindig szunyál. A homloka már nem meleg. Azért, ha felkel megmérem hőmérővel is, meg rátelefonálok a dokira, hogy kivigyem-e hozzá ebben a hidegben vagy sem.
A cicim megint széttépve. Akkora "nyílás" van rajta, hogy lassan azon se csodálkoznék, ha leszakadna. Vettem azt a tejkagyló bigyót, de pont ott tapad rá, ahol a repedésem van, uh szétszedtem és csak azt a félgömbjét használom a ruha távoltartására.
Remélem mostmár a jobbulás útjára lépünk. Köszi a jeleket. Jobbulást a többi betegnek is!
nem kicsit elmeroggyant az ilyen...Nálunk mondjuk a csecsemőm nyírta ki a játékomat..:) De a Pasi még ráér:) Én meg inkább ha időm engedi ide jövök. Ill. most sem engedi, már megint lenne bőven mit...de hát éjszaka van:)
Jó Éjt!:)
sziasztok anyucik.
még mindig betegek vagyunk :(
jaj úgy sírtam az előbb őszinte részvétem Lacika szüleinek,Istenem de borzasztó.