2010 júniusi babák (beszélgetés)
Én ugyanígy gondolom. Amiből nincs nagyszülők által termelt házi, abból üvegeset eszik a gyerek.
Kész a csizma, most már belecuccolhat a Mikulás. Rakok fel képet. Olyan jól esett a lelkemnek a körömcsinálás meg a varrás, hogy szerintem egy hónapra előre feltöltött.
Én is vegyesen adom, pl. üveges barackot reszelt almával, főtt krumplival. Így gazdaságos is, mert 2 nap alatt elfogy az üveges.
Nem mertem barackot fagyasztani, mert sokat nyitogattuk nyáron a fagyasztót.
Azért jó a vegyes, mert így mind2 elfogadja majd- remélem, és ha nem lesz idő, akkor csak előkapom az üvegest, amúgy meg főzök, eszi a miénket:)
Na erre én nem is gondoltam! Bakker! Még jó, hogy mondod! Én eddig még csak kész bébipapit adtam és eszembe sem jutott, hogy ebből is gáz lehet. Na jó én elkezdem keverve. Most nagyon kíváncsivá tettél, hogy mit fog szólni a főzött kajához az uraság.
Az viszont tuti, hogy sokkal egyszerűbb a kész bébipapi! Bár az a röhej, hgoy éppen magunknak is répafőzit csináltam, és eszembe sem jutott, hogy ésszel csináljam, úgy, hogy ő is ehesse. Na a jövőhéttől változtatok.
Lányok!
Egy kérdés! Tudom, hogy hétvégén nem sok mindenki van itt, de aki igen segítsen légyszi!
Már agonizálok egy ideje azon a kérdésen, hogy bébiételt vagy itthon főzött kaját adjak a gyereknek. Ugyanis a bébiételek tök más ízűek szerintem, mint az itthon főzött kaja. Mert egy egyszerű barack vagy alma bébiételben nem csak az van, hanem rizsliszt, víz, cukor...stb. Szóval, amikor én itthon összetöröm a barackot, annak köze nincs a bébiételként vásárolt barackoz. Na most ezzel az a gondom, hogy én minden nap pürésítek, kotyvasztok a csajomnak egy fél órát, hogy kóstolgasson lassan, de szinte érintetlen marad minden, mert semmit nem hajlandó enni, max megnyalja, de van, hogy még azt sem. Ez így millió energia és idő. Ha kibontanék egy bébiételt, az egyszerűbb lenne, de abban meg nem csak az van, amit én kóstoltatni szeretnék, és mondom, ami a legfőbb bajom, semmi köze az eredeti ízhez. És pláne nem akarok úgy járni, mint a barátnőm, aki bébiételekkel kezdte a kóstoltatást és a mai napig nem eszi a gyerek a főzött kaját csak a bébiételeket, mert annak tök más az íze. pedig a gyerek már 1 éves elmúlt. Szóval ez a dilemmám, ebben segítsetek.
Voltunk meglesni a Mikulást. Találkoztunk Süsüvel, Micimackóékkal, Mátyás királlyal is. Nagyon tetszett :-)
Na megyek varrni.
A madaras tacskóban még olcsóbb, pont ma néztem, hogy a déjembe 215 a baracklé, az előzőben csak 175.
Mondjuk ha felhasználom a 15%-os kupont akkor talán...
Én cumiból itatom- már ha hajlandó, de vettem csőrös itatót, még nem próbáltam ki.
Sziasztok!
Ez azért már haladás! 2-3 óránként kelni, mit nem adnék érte....
Nálunk meg tegnapi napnak mai nap a böjtje....avagy jön még kutyára kamion...
Próbáld meg a poharat. Már fél éves kor körül amúgy is javasolják.
Én már első éjszaka azzal kényszerültem beleönteni a lefejt tejet, cicizni nem tudott, cumisüveg nem kellett, kanál nem jutott eszembe....
Jéééé a gyerekem alszik!!!!
Nagyot sétáltunk, és azóta már ettem, rámoltam, beraktam egy mosást és egy mosogatást ilyen már marhára régen volt.
Fááááj a vállam a nyakam és mindenem ahol izülete csak van az embernek. Mit nem adnék egy jó csontkovácsolásért.
Jányok a Déjemben sokkal nagyobb a babapapi választék és jobb áron, mint a tacskóban!
Kérdés! CSajok ti hogyan itatjátok a babákat? Nekem nem fogadja el a cumisüveget. Kiskanállal itatom de ez így marha macerás.
Sunny!
Vagány a körmöd!
Szép napot mindenkinek!
Tegnap meg volt a szalagtűző. Nagyon büszke voltam a csajomra. 3 órás móka volt, de nagyon jól bírta. 1 órát elsikongatott meg nézte a produkciót. Utána kilopóztunk a folyosóra szopcsizni, mert nagyon meleg volt és szomjas volt. Aztán megint nézte a műsort, majd bealudt az ölemben, a dűbörgő zene sem zavarta. Mindenki el volt ájulva tőle. Este 8-ra értünk haza, de csak 9-kor fürdettük, mert nem volt álmos. Fél 11-kor aludt el és most ébredt 5 perce. Persze 2-3 óránként szopizott közben. Olyan jól kipihentük így mi is magunkat, meg már az ebédet is megfőztem.
Nagyon ügyes vagy!
Szép lett!!!!
Szép napot Lányok! Nincs sok időm, ezer dolgom van ma, csak bekukkantottam. Megyünk ma Lillafüredre, megnézzük a Mikulást, meg Süsüt :-)
Tegnap este megalkottam első saját zselés körmömet :-) Tetem fel képet róla.
Ha készen lesz a mikuláscsizma, azt is lefényképezem. Tegnap rossz cérnát vettem, mehetek megint. Ez az én formám. De tojok rá, szép a körmöm legalább :-))))))))))))))))))))))))
Jó reggelt! :-)
Qrrrva hideg van kint, -5 fok! Brrr
Honap Mikulás, már úgy várom! :-)))