2010 júniusi babák (beszélgetés)
Igen, szerintem is igazad van ebben, a Rák gyerek nagyon jó. Családcentrikus, meg minden. Kicsit túl érzékenyek, az Ikrek meg egy kíváncsi nyüzsgő-mozgó:) Talán egy picit én az ikrek felé hajlok, de persze nem ez a lényeg. Alig bírom így is úgy is kivárni, hogy láthassam végre:)
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert tegnap tegnapelőtt sittet hordtam, meg tapétát kapartam, de azért mindig olvastalak benneteket, csak már nem volt erőm írni.
Gyógyulást a betegeskedőknek! :-))
Annyi mindent megbeszéltünk már itt a hüvelygombától a folyásokig, meg más problémákat is, ezért gondoltam hogy bevállalom és felteszem a kérdést nektek, hátha utána tisztábban fogok látni. A sexről lenne szó. Hogy nálatok hetente vagy havonta mennyi az annyi? Milyen rendszerességgel szoktátok csinálni?
Csak nézegetem a neten a választékot és olyan fura, hogy marha sok fekete színűbe futottam bele.
Én vízöntő vagyok, apa is. Szóval nekünk jó lenne valami könnyen kezelhető gyerek. És a Rák szerintem a legkezelhetőbb gyerek a világon. De az ikrek is jó, mert a 4 nagyszülőből 3 ikrek, úgyhogy akkor majd ők adnak használati útmutatót hozzá.
aaa, ma még a net is olyan unalmas....a hírek is alszanak:(
Nekem volt már amelyik tetszett, de én sem tennék bele gyereket. Olyan morbid egy kicsit..
Én nyilas vagyok, szerintem jobban kijönnék egy ikrek babával, de rák a legjobb fiúbarátom, és az ő szülinapjára van kiirva:)
:) ezeket már én is megnéztem: Te mi vagy?
ez honnan jött, kinek van fekete?
Sziasztok lányok!
Nálunk is elmúlt a jó idő, tiszta sötétség van. Tegnap megint babáztam, egész nap. Így aztán biztos nem jövök ki a gyakorlatból... Olyan édes a baráttnőm kisfia. Igazi álom gyerek. Én is ilyet szeretnék. Rák baba, úgyhogy meg van rá az esélyem. Ha az enyém időben jön, rák lesz, ha egy héttel hamarabb, akkor meg ikrek.
Miért jó a fekete babakocsi? Nekem nagyon nem tetszik.
Kész a tészta, nem fő a víz. Először voltak olyan illúzióim, hogy kikeverem puszta kézzel, aztán szembesültem a saját korlátaimmal....
Én a tojással vagyok ugyanígy, pedig imádom a bundikenyeret, meg a tükörtojást. NÉha megkockáztatok egy falatot, de egyre ritkábban, mert a legkevesebbtől is fél napig ordítani tudnék.
persze, nem véletlen nevetgélek rajta, én is ilyen vagyok:) bár mostanában rengeteget csalok, csak a Pasi pólóit vasalom ki, mert arra nagyon háklis, az enyémeket meg vállfán szárítom, meg szárítóról öltözöm:) múltkor két hónap gyűjteményét kellett elővennem, vasaltam is három órát, pedig a kicsike ruhákat, amik nem jöttek rám, csak elhajtogattam:)
de undi vagy!:))) a múltkor megjegyezted hogy nem is akarok vasalni, csak mindig mondom.. ami így is volt, úgyhogy egészen tegnapig húztam... de csak kb. az 1/3ával bírtam...:((((( ez van!!! ha bezzeg hetente kivasalnám amit kimosok, nem lennének ilyen gondjaim... de hát mindig csak ígérgetek!:))
De jó annak aki bírja a gombát! Hú egy kis vörösboros laskagombapörit de meg ennék. Csak utánna fetrengenék a hasfájástól.
:)) oké, megpróbálom megfogadni a tanácsod, bár nem olyan egyszerű megváltozni...:(((( a terhesség miatt már nem igazán szoktam aggódni, tökre csodálkoztam is magamon.. csak most ez a nem mocorgás zaklatott fel, de remélem ma ez is elmúlik..
engem is idegesít Ildi, mert az már sok idő, egy hét...:(( és mindennap itt volt!:((
Neked van otthon egy vasalási vállalkozásod? Vagy te vasalsz az egész utcára? :)
Én is azt ettem tegnap ebédre, de finom volt:)
na megyek nokedli tésztát keverni. Bosszant ez az Ildi dolog, kezdek aggódni érte...
A tesóm, meg a párom is csokinagykereskedik, én már nem szeretem a csokit annyira:)
Igen, nagyon szeretek kávézni, de teázni, meg vizet inni is. Rengeteg vizet iszom, és kell közé néha íz:)
hidd el, hogy ez a baj. Próbálj ezen változtatni. Más baját meghallgatni kell, nem megélni, neked bőven elég a magadé. És az sem használ, hogy a terhesség miatt aggódsz folyamatosan. Próbáld meg élvezni inkább!!!
óóóóóóóó, én is akarok tejfölös gombát +nokit!!!:)) imádom!!
meg katka a Te túrós tésztádat is megkívántam! De ma nem főzök! majd holnap rakott karfiolt! ma még befejezem a vasalás végét..:((
Én 1,44 kg val születtem és 44 centivel. (korán) Most 181 vagyok és terhesség nélkül 67-70 kg. Szerintem sem ezzel van összefüggésben a születési súly, hanem inkább azzal, hogy mit eszünk közben.
(Azért azt se felejtsük el, hogy a felvágott, amit megeszünk, olyan csirkéből v. más állatból készül, amit növekedési hormonnal nevelnek fel 21 nap alatt.)
Ma vega kaját főzök, tejfölös gomba lesz nokedlivel. Csak még nincs kedvem elkezdeni.
igen Sunny, lehet hogy igazad van, egész életemben így voltam... és annyira lelkemen viselem mindenki gondját... mint ahogy a múltkor is írtam, hogy két barátnőm is hazaköltözött a párjától egy héten belül.. és ugye én vagyok a támasz...:(( és szerintem megvisel!! Nem jó rossz dolgokon órákig agyalni, beszélgetni...:(((
A CSOKIT szeretem!!!:)))))))))) meg mindent ami édes!!!:((( sajnos!!! kíváncsi vagyok a 2 hét múlva esedékes cukorterhelésemre...:(((( ha eltiltanak tőle.. öngyi leszek!!!:)))
és Te csak úgy szeretsz kávézni??? én kávét csak azért ittam, hogy felébredjek...:)) nem szeretem az ízét..:(((
Reggelizek!:(( szerintem ez a baj!:(((((
Ildit már én is hiányoltam, ráadásul néztem, és 26a óta be sem lépett...:(((
reggelizel minden nap rendesen?
Eszti, a koffeinmentes cuccok listáját bővíteném, Omnia koffeinmentes főzös kv-ja egészen jó. Első korty brutálnak tünik, de másodikra megszokod. Aki nem tudja, hogy azt iszik, az nem is vette észre:)
További ajánlott fórumok: