2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt lányok!
Szia Janette!
Nem írigyellek, nem egyszerű az élet, de bízz benne, hogy a rossz dolgok után mindig a jó dolgok következnek. Például hamarosan a gyönyörű babád. Fel a fejjel! Szép napot neked és mindenkinek!
Jó reggelt Kismamik!
Rettenetes napom volt tegnap, de már itt vagyok. Kicsifiam jobban van, remélhetőleg hamar meggyógyul.
Ancsi: annyira sajnálom.. ráadásul a nagy rohanásban még a telefonom is itthon maradt. Idegen szám hívott, gondolom az lehettél te.. :( Annyira készültem rá... ez van, remélem még azért összejön:))
Tegnap megkaptam a vagyonmegosztási ajánlatot. Ahhoz képest, hogy ott hagytam egy 70 millás házat, teljes berendezéssel, még nekem kéne fizetnem két és fél millát. Természetesen gyerektartás sincs. Álmodik ez a görény. Ehhez azért még lesz pár megfontolt/megfontolatlan szavam. Nem mennek túl jól a dolgok körülöttem, de majd minden rendben lesz. Nah, jól kipanaszkodtam magam...
Legyen szép napotok!
Na látod így jár az akinek már rég ágyban a helye. Egyébként most tárgyaltuk meg hogy neked fordítva volt. :-)) IQ light. Tökmindegy milyen édi kerek pofija van! Jó éjt neked is!
Nem lett rossz kép! Szépen lehet látni a kis buciját! Aranyos! :-)) És kislányos! :-))
Megyek lefekszem! Jó éjt mindenkinek!
sikerült:) a kép mint már említettem, nem nagyon jó, de feltettem, ez az egy kép sikerült úgy ahogy a rejtőzködés miatt:)
Képet videóból úgy tudsz kivágni, hogy videó lejátszása közben ahol tetszik megnyomod a prt,sc és az fn gombot egyszerre. Majd azt menteni kell.Még én sem csináltam csak azt hiszem Zsanimami
írta le egyszer hogy így kell és leírtam, hátha szükségem lesz rá.
De az is lehet, hogy túl nagy a méret és azért nem engedi a hoxára feltölteni. Így jártam én is az esküvői fotókkal, csak 2 tudtam, de az iwiwre már sokkal többet engedett!
a dvd-n videó van, de van képem, azt még régen beszkenneltem, és hazaküldtem magamnak emailben, de egyikről se tudok semmit feltenni, másolni még engedné, a mailt, de beilleszteni már nem. De még nem adtam fel:)
Videó van vagy álló képek?
Nem lehet valamiért kimásolni, megpróbáltam mindent....:((((
Én mutattam pocakot, csak mindig letörlöm:) Most jutott eszembe, hogy van dvd olvasó a lap-topomon, megpróbálok egy 4D-t, bár nekünk nem nagyon sikerült, rejtőzködött.
Én is akkor éreztem nagyon a feszülést. De terhesség előtt inkább gebe voltam, semmi mellem nem volt. Most azért én úgy érzem, hogy ez még nem az etető egységgé válás, hanem a 15 kg csak. És már kétszer kellett melltartókat vennem, mert először kinőttem, utána az új beszerzést is kinőttem. Most egyenlőre jók. Pont hétvégén találkoztam egy lánnyal, akivel terhességem előtt találkoztam, teljesen ki volt hogy hogy nézek ki:)
Ti is tehetnétek már fel képet, pocakfotót sem mutattatok mostanság!
Köszönöm! :-)))))
Egyébként nincs bajsza csak ott van neki az orra előtt a köldökzsinór!
Aranyos :)
Még joo, hogy nem bújocskázott és így látszodott mindene!
A tudományos leírással ki lehet törülni nekem első pillanattól nőttek, már rég nem férek bele a szivacsos melltartóimba. :-))
A terhesség elején éreztem a feszülést, fájást, akkor talán egy picit nőttek. Azota szerintem csak a bimbok formálodtak egy kicsit. Nálam még nem volt melltartocsere. A nagynénimnek joformán csak a szülés után durrantak be a tejtől.
Tettem fel képet, de nagyon befurta magát a lepénybe, így nem lett valami sztárfotó, de szerintem tök ari kis orra van Pisze mint az anyukájának.
Látod Évi női megérzés! :-))
Nekünk is tetszik a Korina név! Egyébként eddig Máté Márk volt!
Én tudományos leírás szerint azt olvastam, hogy hetedik hónapban kezd nőni. Nálam szerintem a növés a sok hízástól van egyenlőre.
Szerintem odaadta az enyémnek, egy két hete, mert neki meg addig nem volt:)
Fél számot nőttek a melleim :( Még mindig beleférnek a 75B-be :( Remélem, hogy azért csak lesz tejcsim!
De érdekes, én is mondtam mindenkinek, hogy fiú lesz, mert éreztem. De mikor a doki mondta, hogy kislány, gondoltam csak jobban tudja, beleéltem magam. Utána meg olyan furcsa volt két hónap után, hogy mégis kisfiú lett. De már így is szeretem. Nagyon:)
Nem tudom hogy sikerült, de annyira jól látszott most a kis nuni! Egyébként én örülök neki mert nem éltem bele magam a kisfiúba, apa meg olyan büszke magára hogy egy tiszta fiús családba neki sikerült egy kislány! :-))
További ajánlott fórumok: