2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Láttam volt téma az előtej.
Nekem mindkét mellemből tudok nyomni sűrű vízszerű anyagot, de néha spontán átnedvesedik a melltartóm.
Sziasztok Csajok!
Asszem ez már a szenilitás, 2 perccel ezelőtt jöttem rá, hogy ma csütörtök van.. 12-re kellett volna mennem gyerekorvoshoz.. szép kis bemutatkozás.. de szerencsére 2-kor mehetek..
Macs:
Nekem a bio kölesgolyó jött be gyomorégésre. Végre sikerült letöltenem a Rubint Réka féle kismamatornát, nagyon kellemesen csalódtam benne és nem is durva, tök jól érzem azóta magam.. olyan "stabilabbnak" és csak 20 perc.
Előtej.. gyerekek ez már kóros annyi van.. apa reggel kért a kávéjába.. dilis :)
Apa kifestette a gyerekszobát (még csak fehérre) és be is pakolta a már meglévő bútorokat, olyan jó nézni, de már alig várom a vasárnapot, akkor megyünk a babacuccokért.. olyan jó lesz.
Picit be vagyok parázva a kórházi csomag miatt.. csak a 35. hét után mondják meg mit kell vinni... és ha akkor már menni kell?!
Na megyek a dolgomra, mert megint elkések (kicsit durva lenne 1 nap alatt 2x ugyanonnan) :)
megyek én is takarítani.Talán sosem fogok végezni.Újra előröl.sírva fakadok!!!
Aranyosak vagytok.Azt hiszem igazatok van,mert az előző ultrahangon pedig normális érték volt.Nem is nagyon érdekelte a csajszit,mert nekem sem mutatta meg Bencét,már nagyon kapkodott.Annyit mondott,hogy a kép alapján minden rendben.Már csak 9 hét és magamhoz ölelhetem.Ez a lényeg.
Na elviszem apát a dm-be, még bírja a kiképzést. Majd jövök.
Az én gyerekemnek meg akkora fejet mértek 28 hetesen, hogy két napig azon paráztam, hogy vízfejű. (szakmai ártalom). Most megmérte a doki megint és ugyanannyit mért, tehát az előzőt benézte néhány mm-rel. Benne van a pakliban.
ÓÓÓÓÓ, hát már mosom is, hogy estére ki legyen vasalva. Nem lennék nyugodt, ha nem tudhatnám a szekrényben a helyén! Amint kivasalódik, rakom fel a képeket. Olyan büszke vagyok a mai fogásra, hogy már be vagyok sózva a holnap reggelre, meglátogatom a kedvenc turimat, ha lesz autóm. Egyszerűen nem tudok leállni.
Jól van,jól van.Megnyugszom. :)
Aranyos vagy nagyon.
Mondom,attól függ, hogy mérik. Két egymást követő napon voltam UH-on, 5 mm eltérés volt a kettő mérés között. Mondom, ne aggódj, nincs okod rá. Függ attól is, mennyire egyenes a lábija az adott pillanatban.
Csak szólt volna az ultrahangos,hogyha az eredmény nem jó.Csak nézegettem az átlag méreteket és ott 58 mm volt nagy többségben.
Na, megjött a lányom, megyünk megvenni a hálóingeket. Ha megjöttem jelentkezem. Jók legyetek amíg nem vagyok! :))
Ez még bőven belefér. Attól is függ, hogy mérték. :)) Ne aggódj:))
Édes a kertésznaci nagyon! Ma én is láttam egy ilyesmit a turiban, de hát az kisautós volt, nekünk az nem jó.... Viszont vettem farmer kertészt, meg farmer ruhácskát, meg pulcsikát, meg bodyt, meg egy csomó mindent.
Nem túl rövid a combcsontja 53mm ?
Voltam ismételt cukorterhelésen, aztán berángattam apát egy turiba. Egészen jól bírta, csodálkoztam rajta. Megint szuper cuccokat vettem a kis terroristának.
nagyon jók a cuccok!! nagyon ügyi vagy!:)) meg hát az a kantáros naci..:))))
én meg nem is mondtam, hogy tegnap megjött a kiságy... az amit mutattam.. apa rögtön össze is rakta nekünk is.. olyan jó!:)))
Jajjjjjj!!!
Nagyon édes vagy,hogy leírtad.Olyan boldog vagyok.Köszönöm.
én se vicceltem.. ne hülyéskedj!:) csak sikerüljön!:)
Az olasz oldal szerint 37,45 cm a kicsifijad:)))))
Sziasztok lányok.Pár napja nem voltam,de csőtörésünk volt és újra festenünk kellett.Volt meló dögivel.Illetve még mindíg van.Újra kezdhetem a takarítást.
Mindegy.
Voltam 30 hetes uh-on.1855g és 53mm a combcsontja.
Nem tudom hány cm lehet pontosan Bence.
2 hetente kell mostantól tanácsadásra járnom,ahol kedves védőnőm észrevette,hogy fogytam és nem híztam.Így összesen 9kg híztam idáig.
Remélem most boldog.Jövőhét csütörtökön már megint családlátogatást tervez és felhozza a korházi cucc listáját és a szoptatásról tart majd kiselőadást.Ám legyen.
34-dik héttől pedig heti 1-szer NST-re kell járnom.Tegnap mindent megbeszéltem a szülész orvosommal szülésről,de még 36 hetesen átrágunk mindent azt mondta.
Remélem mindenki jól van és élvezitek az utolsó heteket.Aludni már én sem sokat szoktam.Na ez jó hosszúra sikerült.Puszilok mindenkit.
Én nem vicceltem. Ezt még leboltoljuk! :)))
Felraktam a képeket az új szerzeményekről. :))
Lányok! Normális, hogy minden tüsszentésnél bepisilek? Vagy az is lehet, hogy a hólyaghurut az oka? Ez rémálom...
jajj ne hülyéskedj! Csak vicceltem!:)) de akkor jól van!:) de majd később licitálok jó, nem akarom hogy rámenjen más is, illene a kiságyatokhoz nagyon!:)))
na megyek, felpakolom a lábam, mert kezd csúnya lenni!:)
Küldök neked egy édi hálóinget! Komolyan! :))) Persze elmegyünk érte. Kedvenc városom, volt már olyan,hogy simán napközben elugrottunk sétálni. :)))
szia)ha az egy igazolás akkor először házidoki aztán tőle kapsz rózsaszínű papírocskákat na azokat kell leadni vagy a melóhelyen vagy a oep-nek....én beadtam már februárba és azóta semmi((
Sziasztok Lányok! Szép napot mindenkinek! azt szeretném kérdezni, hogy az orvosom adott lapot ami alapján táppénzre vehetnek. Ezt a háziorvosnak kell odaadnom, vagy be kell vinnem a tb-hez?
További ajánlott fórumok: