2010 júniusi babák (beszélgetés)
Bocs,hosszú lett,de ki kell adnom a mérgem!!A kutya sehol!!
Sziasztok!!Ma reggel már megvolt a kálváriánk!!Após tegnap itt volt havat lapátolni(mondtam neki,hogy köszönöm nem kell,már megoldottam,ne 2 napra rá jöjjön,mikor leesett a hó),és nem zárta be a kaput,reggel megyek ki,és a kutya sehol!!Egész éjjel nyitva volt a kapu!!De én nem is tudtam róla,hogy itt volt,mert akkor kimegyek,és leellenőrzöm!!Tudja hol a kulcs,kizárta,nekem nemszólt,hogy itt van,elment,és nem zárta vissza!!Tomit felhívtam,őrjöngve felhívta az apját,azt hiszem elintézte,a Karácsonyt,nem kell menni anyósékhoz!!Folyamatossan csak a bajt csinálják,a nyáron leengedte a hűtőnket,tele volt hússal!!Kihúzta a konektort,és nem dugta vissza,2 napra rá vettem észre a garázsban,amikor mentem ki húsért!Sorolhatnám,hogy még milyen károkat csináltak nálunk!!Mi vigyázunk a dolgainkra,mert elég nagy árat fizetünk érte,hogy mindenünk meg legyen,erre ők mindig kavarnak!Szóval elég volt belőlük!!
Szóval Csabi nyert. Amennyire jónak tartottam a műsort, annyira csalódott vagyok most. Vecának kellett volna nyernie.
Sziasztok!
Én is meglepődtem amikor az eredményhírdetés elött fél órával olvastam a neten, hogy a Vastag Csaba nyeri meg. Már biztos elötte is fent volt a cikk, csak én akkor vettem észre. Aztán az is lehet, hogy ráhibáztak...
Szép jó reggelt mindenkinek! Sunny sajnálom!
Nekem nem tetszett a faktor végeredmény! Jövőre nem is nézem. Ezt már tudták szerintem, hogy így lesz. Megvolt előre a forgatókönyv.
Jó reggelt mindenkinek!
Sunny!
Sajnálom a tálat! Olyan bosszantó az ilyen!
Jó reggelt!
Az enyém nem olyan jó, most beszéltem a kristálygyárral, 50 000 körül lesz a tál... Kicsit sokkos vagyok. Tegnap reggel kaparóson kapartam 10 000-et, örültem, mint majom a farkának, estére meg beszerzek még -40-et hozzá.
De hülyén néz ki tényleg a Nóri, most láttam...már hiába próbálnak kihozni belőle valamit...olyan szép volt...na mindegy....
köszönöm, sajnálom a balesetet, remélem sikerül pótolni, Jó Éjt!
Még köszönni is elfelejtettem!
Sziasztok!
Ez naggyon jó! korongecset :):):):)
na megyek csajok, Tamás holnap dolgozik. egy kicsit odabújok..:))) jó éjt!
Én Wolf Katinak és Vecának szurkoltam,úgyhogy eldöntöttem,hogy mostmár mindegy melyik!!De egyépként azért jók!!
Már bocs,az ember más kárán tanul!!
Én Norbikának szurkoltam, ezeket annyira nem csipizem sajna.
hú, sunny, Te olyan ügyi vagy, és még azt mondtad egyszer nem vagy nagy konyhatündér... erre kuglóf, kalács, vaddisznó... mi kell még???? ja mézeskalács...:DDDDD
A tányért nem lehet semmiképpen megmenteni??Nekem is van ilyenfajta örökségem,ezüst Mária szobor,és törékeny gránit talapzaton!!Ezek után nagyon vigyázok rá,ükmamáé volt!!
én sem...:DDD azért kérdeztem, mert akkor én is odaszurkolok...:DDDDD
én az ecettel sem mindig pöcsölök, nem veszek észre különbséget. Sokáig nem csináltam meg, mert annyira túlmisztifikálják ezt a vadhús főzést, hogy azt hittem, hogy valami nagy ördöngösség, ami meghaladja a képességeimet. Mindig elajándékoztam a husit. Aztán egyszer nekiálltunk a barátnőmmel, és tök jó lett. Azóta mindent csinálok belőle én is. Egyedül a borókabogyó meg a vörösbor az extra, egyébként én is úgy csinálom a vaddisznót, mint a házit.
nem tudom eldönteni???!!!
kinek szurkolunk csajok???:)))))))
nekem is pont ma kérdezte T, hogy most sütünk e, mert tavaly nagyon élvezte ő is a díszítést.. de nem tudom csináljunk.e?! mert ma sütöttem cookie.t és annyira de annyira jó lett, hogy lehet hanyagolom a mézeskalácsot, az csak szép, de én enni nem szeretem... meg mások se nagyon, max. tesóm gyerekei, de ők meg megesznek mindent!:)))
az előbbihez: a férjem mondta, hogy ő is le akarja tenni a vadászvizsgát... mondtam neki, tedd csak le , de akkor én is megszerzem , és én rád vadászok ha elmersz menni itthonról... egyébként csak 6-7 hobbija van, ami miatt folyamatosan "úton" van....
úúú, de is mondd (írd)...pont az előbb mondtam, hogy abból az 58 kg-jából is fogyott még vagy 12-őt, és ez a '61-es ruha....borzalom.....
nálunk após vadászik és én csinálok vaddisznóból minden olyat, amit a sima mezei kocából is lehet, csak jól beáztatom előtte ecetes vízbe.
amúgy mi nagyon szeretjük a vadhusikat, annál biobb husit nem nagyon lehet találni
én az elkészítésnél szoktam ideggörcsöt kapni, főleg a mufflontól.... olyan hártyás egy lóf@sz húst...ááááá... de amúgy elkészítve isteni.
uh,nézem a faktort, nórika naggggyon gáááááz! már csak a festékes vödör hiányzik mellőle. olyan a feje, mint egy korongecset
További ajánlott fórumok: