Bevallom nektek, hogy most épp nagyon türelmetlen vagyok. most úgy szeretném tudni, hogy kisfiunk, vagy lánykánk lesz, hogy hajas baba lesz vagy kopasz, és úgy szeretném már megtapogatni...
Láttam a képeidet a naplódban szép a pocid neked is!!:-))Én meg most kezdek enni meg tudnám enni az egész höttöt!!!Egész nap csipegetek!!!Például most is éhes vagyok!!:-(((Valamit keresek azt hiszem!!:-)))
Mostanában csomó répát eszek,kár,hogy nem lehet vele jóllakni :( Olyan éhes vagyok,de mindentől elkap a hányinger...Uram meg is jegyezte,hogy mi visszafelé műkszünk,és nálam az uccsó 12 hét lesz olyan,mint másnál általában az első 12 :)
Nem tudok enni,az a baj :( Kevesebbet eszem,mint terhesség előtt,mert Manóm válogat...De szerencsére magára pakolja a zsírt :o) (azért rám is :DD)
Én is törpecirkáló vagyok a 165 cm-mel,Apuka 176 cm magas,de mindketten kicsiként születtünk (én maradtam is),így várhatóan Húsgombócunk sem lesz egy 60 cm-es :P
Hát mondjuk az Apukája sem kicsi 191cm-er az Anyukája meg törpe 160cm-er vagyok!!:-))Inkább legyen megasabb ne ilyen törpetacskó mint ÉN!!:-))A Tiétek is aranyos lesz!!:-))Biztos jokat eszel azért ilyen kisvasgyuró!!:-)))
Szia!!Akkor az enyém kicsi?Mert 23+6 naposan volt 630 gramm és 33 cm-er!!Én is már csak egyszer megyek ultrahangra és utána,már csak azt látom mit alkottunk Apával!!:-)))
Viszont megint olvasom a sok baromságot és elkezdek parázni,hogy minden rendben van-e vele..:S Ha nem lenne ez a hülye candidám olyan jó lenne,nem kombinálnék ezerrel...:(
De,de az nálunk már olyan,hogy a havi kontroll alkalmával lerendezi a doki,és akkor nem látok semmit sajnos :o( Szóval én látom 28+5 naposan,aztán meg már csak a "végeredményt" a kezemben :D