2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
a mellméret nem függ össze a szoptatással!!!!
minél gyakrabban teszed mellre a kicsit, annál több tejed lesz, míg kialakul a kereslet-kínálat...ez a titok!:o)))
Lenne még egy kérdésem.
Szerintetek a mell mérete összefügg a szoptatással?
Sajnos nincs nagy mellem és a terhességek alatt se nagyon nőtt most sem a szülések után egy kicsit.Eddig mind a 3 gyerkőcöt csak 2-3 hónapig tudtam szoptatni de még hozzá táplálni is kellett tápszerrel.Pedig én mindent megettem annyi laktoherb teát ittam,hogy a fülemen jött ki.
Mit csináljak,hogy most ezt elkerüljem?
Sziasztok!!
Nem semmi....2nap alatt 16oldalt írtatok megint!!Így sosem tudlak titeket visszaolvasni!!!
Voltam tegnap tanácsadáson,és 3hát alatt 2kg-t híztam.Te jó ég,az nagyon sok!!"szer is ráálltam a mérlegre,hátha nem jól mért,de sajna jó volt!!Már 6kg....a kiskönyvem szerint csak 4mert ugye 12hetesen voltam először!!
De amúgy meg nem zavar a hízás,csak a babóm jól legyen odabenn!!
Derékfájásra tudtok valamit???
mintha magamat hallanám..utálom az éjszakákat..
sőőt ma pihentem..mi lesz éjjel..gondolom alvás nem..:(
háát ez az:))))
és ő kiszól, hogy halló..tessék átfordulni:)
Ti melyik kórházba fogtok szülni?
Ez az alvás nekem is borzasztó,ez a gyerek éjjeli bagoly lesz rendszerint éjfélkor felkel és mindegy neki melyik oldalon fekszem szétrugdossa a hasam:-)
Én meg világ életembe hason aludtam ami most kizárt,hanyatt már nem jó meg nem is ajánlják,szóval már félek ha jön az este.
és ez júliusig kitart:(
Én is nagyon nehezen viselem a mostani napokat:(
Infút nem kapsz?
Én anno minden héten kaptam...
Görcs miatt hívd fel a dokit!
A lencsém:
Bausch and Lomb PureVision (balafilcon A)
Üdv a fórumon.
Vigyázz magatokra.
Lehet, hogy boldog lennék ha ennyivel megúsznám a szülést, de most kicsit megijesztett:)
azt hiszem tényleg kicsit vissza kell fogni magam. mert ezt nem szeretném holnap is megismételni. meg gondolom a frontok is hatnak.:)
szia!
ennyi hányás után nem fektettek be a kórházba???
remélem sokat iszol, mert kell a folyadékpótlás...
nekem is ég a gyomrom, esetleg a Salvus vizet próbáld ki, én most ezt csinálom, ha ég megiszom 2 kortyot( egyébként sem lehet többet, napi 1 dl ajánlott) és után jobb kicsit...de a mogyoró és mandula rágcsálása is segít...igaz ezek csak részleges megoldások, de kissé jobb utána...
Üdv köztünk!
Te szegény hát sok kitartást nem lehet egyszerű pihizz sokat, igyál kolat csak rázd ki a szénsavat az lehet jó a hányásra...
Most olvasom..4. baba:) Te jóó ég:)
Gratula:)
Gondolom a sok hányástól már nem dolgozol..
Pihenj amennyit csak tudsz..csak ez segít semmi más..:(
Örülök, hogy csatlakoztál, üdv közöttünk:)
Bálintunk ma már harmadszor csuklik..szegénykém:(
Én úútálok csuklani:)
Sziasztok!
Én is júliusba fogok szülni,de elég nehezen viselem most ezt a terhességet.13kilót fogytam mert a mai napig sokat hányok,a gyomrom ég mint a pokol és a hasam nagyon sokat keményedik és görcsöl.A dokim 3x2 magne b6-ot írt fel meg sok pihenést.Kérlek titeket bármelyik gondomhoz ha tud valaki valami jó tanácsot adni megköszönném,mert még nagyon nem akarok szülni!
Kata