2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nálunk az alma segített, én a krumplival kevertem és a répalevet itta hozzá.
Igazából felnőtteknek is ezt szokták ajánlani. Itatni mindenképp kell, nehogy kiszáradjon, a kaja most nem fontos.
sok helyen azt olvastam ne adjak neki almát, inkább csak krumplit és répát..
azóta még 2szer volt nagyon vizes híg széklet. Szintecsak víz már... mert ugye kaja nincs benne.
úgy sajnálom.
most próbálom percenként 1 kanál krumplit adni h ne egyzserre menjen, de nem is kar enni.
de jókedv űamúgy
Egy picit szerintem igen.
Nekünk a répalé jött be nagyon és az almás krumpli.
hát én sem enném meg :)
persze ezzel a kukoricás tpszerrel megitn ugyanott vagyunk mint minddel. magába nem kell. a teapor meg végét járja nincs több itthon. marad a cukor bele.. :S
HIPP ORS 200 a pontos neve, babáknak szokták javasolni, ha hasmenésük van. Tulajdonképpen répalé és rízsnyák keveréke, felturbózva azokkal a vitaminokkal, ásványi anyagokkal, amik hasmenés hatására fokozottan ürülnek a szervezetből, mint pl. a kálium.
Káliumpótlásra nagyon jó a banán, azért írtam. De a zöldet inkább ne etesd meg vele... ;)
láttam a képet és nagyon gratulálok, hisz a leghalványabb csík is csík!:o))))
hasmenésre jó a Hippes ORS is, ami répa és rizs keveréke, hátha megissza...
van itthon egy csomó zöld banán, megfelel? :)
sajna banán ami ehető nincs, mert uyge olyan zölden hozzák ide vagy rohadtan. Szoktam venni és hagyni érni melegen egy hetet...
Vettem puffazstott rizst... ezek nem norműálisak. 40 g!!!! ami ugye semmi került 500 Ft-ba...
Milyen riszt használnak ezek????
Répa sincs itthon egyenlőre.
Marad a krumpli risz, kenényér de inkább itatom ezzel a kukorica alapú tápszerrel. az kevésbé üli meg a pocihjt
Pff...
Valahogy olyan érzésem van, hogy abban az országban a természetes szelekció hívei az EÜsök. :(((((
Vajat ne adj neki, semmi zsírosat!
Banán, de ne legyen túl érett, és ne adj egyszerre egy egészet, csak felet.
Sárgarépa, krumpli, rízs, kenyér feltét nélkül.
na jó rjuk mikro szmíthatok persze h nem nézik meg menjek vegyek a gyógyszertárban speckó táspzert, meg kukorica alapú italt
délutn meg egyen krumplit vajjal és kenyeret, szendvicset....
furk egy ksicist
ha estére hány is akkor hívjam őket...
de inkább ma másról beszélnék
Tominak tegnaptól erős hasmenése van
tegnap este 6szor cseréltem pelust, most már 2szer és sokat ísr, és fájlalja a fenekét is :(
nem tudom mi a gond. asszem megyünk a védőnőhöz
Jujj, de izgi! :)
Drukkolok!!!
Sziasztok!
megígértem h szólok, ma halvny pozit teszteltem, de még nem élem bele magam különösebben, holnapra jönne meg, megvárom. (elvileg tegnap nagyonm halványan ott volt már a csík de azt hittem beképzelem)
Igen, ezt láttam, de semmit nem találtunk nála. Annyit hogy sokáig csuklott utána. Angolul találtunk egy részletes leírást, a "nem különösebben mérgező" kategóriába sorolta és azt írta nagyon keserű, így sokat nem esznek belőle a gyerekek, nyálkahártya irritációt okozhat.
Azóta játszott, fürdött és most apjával eszik, remélem nem okoz galibát....
Egy másodperc alatt csinálta, hihetetlen gyors. Kezdem azt hinni, hogy a "Hihetetlen családból" származik. :)
Rossz hírem van, ahogy rákerestem guglin, kapásból erre a találatra klikkeltem rá:
"Az óvatosan szétválasztott kis növényeket nekik megfelelő cserépbe ültessük, vigyázzunk ne sérüljenek meg, a kifolyó nedv bőrirritáló anyagot tartalmaz."
Bobi most tépett le és evett meg egy levelet az egyik virágunkból egy pillanat alatt.
Ahogy nyúltam a szájába kihányta. Lehet tőle baja?
Ez egy spathiphyllum.
Na igen, Dorina most 8 kiló...
Ennyi idősen Kiara is már 10 felett járt.
És pont néztem, ennyi idősen már mászott. Dorina még négykézlábra állni is csak próbálkozik.
Viszont Kiara nem kúszott, azaz marha rövid ideig.
Azt figyeltem meg, hogy mintha Dorina karjai gyengébbek lennének. Hason is inkább az alkarján támaszt, mintsem csak a kezén. Pedig tudja ám!
Na mindegy, látom, hogy azért fejlődik a maga kis ütemében, nem parázok.
mondjuk ez igaz!
nálunk sincs 9 kiló Csongi, tegnap mértem és 8880 gramm. egyik hónapban szinte semmit nem híznak, a másikban meg duplán behozzák...
De ne felejtsük el, hogy Ő nagyon le volt maradva súlyban és 1 hónapig volt hasmenés is nála, 2x vírus... Szóval van mit behoznia, még így sincs 9 kg...
És hát durván mozgékony, szinte nem is bírok vele egész nap, ez látszik az orrán is. :))))
Doki bácsi annyit mondott a sok evésre, hogy "Egészségére!" :)
Amúgy inni is nagyon sokat iszik, 1 - másfél litert naponta.