2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
nekem azt mondta a védőnő h türelmetlen és "ideges lesz", velem is játszott ilyet a fiam, de nekünk közre játszott a pocakfájás is
persze lehet h teljesen más áll a háttérbe, de ez logikus lenne, hogy lassabban folyik mint ahogy Ő azt elképzeli és mérgelődik
tehát1 éves kora körül próbálkoznátok
mi is kb bő másfél évre gondoltunk, e lehet lesz 2 is. ki tudja h másodszorra ia összejön e ilyen hamar?
fontos!!!!!!!!!!!
bajban vagyok, nem tudom, h Beni miért csinálja ezt velem?!elkezdek szoptatni, bal mellből, szépen kiüríti, büfi, és jön a jobb mell..eszik egy darabig, és után elkezd iszonyat mód hisztizni, és sírni, nem akar szopizni, egyszerűen nem fogadja el, és még van benne rendesen, érezhető, jön is, mert tele a bimbóvédő, nem tudok mit csinálni, csak hisztizik, büfiztetetem, de éhen akar halni, és ezt már többször eljátszotta, miért van ez?????
mindenkinek más az ideális.
Mi, ha vállalunk még egy gyereket, akkor két év korkülönbséget szeretnénk a picik között.
pedig szoptattam ezerrel 2-3 óránként éjjel nappal. ez van...
de nem tudom h a köv. mikor lesz. nem szokott beállni rögtön, nem?
hát ha 5 napig tartott akkor valszeg az volt...
én is nagyon élvezem, hogy nincs meg, bár mindig bennem van az, hogy bármikor megjöhet és ez olyan kiszámíthatatlan...
én nem tudom h megjött e vagy nem. kb 5,5 hét tel tel, már nem is volt semmi egy ideje, amikor megint vérezni kezdtem 5 napig tartott és csökkenő mennyiséggel, szurkálás a méhben kezdetben, mintha mensi lenne. 5 nap után elmúlt hirtelen.
én arra tippeltem h ez az volt
én azt hittem, hogy 4 hét után meg fog jönni..teljesen éreztem a szurkákat, a tompa mensis fájdalmat..de mégsem..mondjuk akkor még volt tejem..kiváncsi leszek 2 hét múlva mi lesz..:)
Élveztem ám, hogy nem mensiztem ennyi ideig:)
Anyumnak 3 hónap után jött meg..
Nagyon változó..prolaktinszinttől IS függ!
még egy körkérdés: van akinek már megjött szülés óta?
nekem még nem igazán, vagyis Gellérttel 8 hétre rá megjött. most is vártam, picit jelezte, hogy igen meg fogok jönni, aztán semmi, csak épp a tisztasági lett foltos egy kicsit. de időközben fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, pedig sosem volt jellemző...csak örülök ha nem jön még meg, nem azért kérdezem...
szerintem nem csak azért mert túlhordtad, úgy látszik ez egyedi dolog mindenkinél...
a legtöbb babának nincs, vagy annyira pici, hogy nem látszik, és később kezd csak kinőni...:o)
Bálintomnak hosszú szempillája volt..mára ez dupla akkora kefe lett:)
bár ő 40+6-ra született!