2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Inkább most essen a hó, mint márciusban! Akkor már jöhet a tavasz!
Én is állandóan kijárok éjszaka, 1x, vagy 2x pisilni, de hajnalban is mindig, esetleg reggel 6, fél 7. Pillanatok alatt visszaalszom, hacsak nem a Kedvesem tv-zik, azt nem szeretem. (Sajnos minden hajnalban megteszi. )
Ha viszont horkol, azt nagyon szeretem, arra tudok legjobban elaludni. Tudom, kicsit fura, de tényleg így van.
Jah, képzeljétek, rájöttem, hogy 1 nadrágom maradt, amiben elférünk. :( Szerencsére már elhoztam anyóstól sógornőm terhesruháit, abban van még 1 vastag nadrág. De ha nem jön fel csípőben, nem tuom, mi lesz, mert most nincs pénzünk venni. Használtan sem. :(
Szóval délután előveszem az utálom-farmerokat is, hátha abban van még olyan, aminek nyúlós a dereka. Remélem, találok valamit, mert 1 nadrággal nem tudom kihúzni a telet, főleg úgy, hogy busszal járkálunk mindenhová és Kiara még nem tud felszállni egyedül, ezért ölben viszem fel. :(
Tudom :(
De én reménykedem,hiszen karácsonykor is volt,hogy 20 fok volt kint,hátha már márciusban tavaszi idő lesz :P
Húúú, de jó neked! Én is nagyon szeretném már érezni, ahogy ficánkol a bébi. :-)
Jó sokat kellett olvasni, tegnap este óta.
Mi még csak egy kisbaba párnát vettünk, bébi-Malackás, bár én szívem szerint a tigrisest vettem volna, de ez is nagyon cuki. /Nálunk a kispárna kiemelt helyen szerepel az életünkben, ezért kapott a babánk is első ajándéknak kispárnikát!/
Én szívem szerint mindent most rögtön megvásárolnék, mindig nézegetem a babaruhákat...stb.
Egy -két apróságot fogok venni, márciustól pedig a nagyobb dolgokat vesszük meg apránként.
Nálam állandó.Éjszaka minimum 3szor megyek,valamikor több.
Engem az alvásban sokkal jobban zavar az Uram horkolása :P
Na,reméljük megadja nektek ezt az ajándékot! :)
Én lezsíroztam vele,hogy június 21-én ami kezdődik hét (ez de magyar lett :D),azon a héten kibújhat! :P
Én is 13 hetes volt,és hüvelyi :P
De nem bánom,mert így nagyobb volt az esély arra,hogy megmondják a nemét :o)
Mi ma vagyunk 15 hét + 4 naposak. Legalábbis Babóca mérete alapján a magyar dokik szerint.
De az osztrák doki pénteken 15 hét + 6 naposnak látta, szóval aszerint meg 16 hét + 2 napos. :DDD
Ja, és ugye ezalapján itthon 2010.07.08-án, kint pedig 07.10-én szülök. Na, azért kétszer nem fogok, pont elég egyszer is!!! :DDDDDDDDDDD
Amúgy utóbbi szerint fogom számolni, mert már megbeszéltem Babócával, hogy 10-én fog születni! :D (Ha nem esem teherbe, aznap lett volna az esküvőnk.)
Hüvelyi,elvileg az uccsó.
Meddig tart,változó.Én 40 percig voltam bent (ami azért soknak számít,kint gondolom hogy anyázhattak...),de csak mert a Lány nem úgy forgott,ahogyan azt a doki bácsi szerette volna :)
Nálunk nem adnak képet,ez is változó (habár ahogyan észrevettem szegeden kívül szinte mindenhol adnak - ezt a nem magánrendelésre értem). :)
De jó neked,hogy holnap láthatod a babád!!! :)