2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok:)
Látom vannak kismamáink,akiknek nagy nagy gratula.
Remélem jól vagytok a gyerkőcökkel együtt.Képzeljétek visszaolvastam azokat a bejegyzéseket amikor én lettem állapotos Sebivel.Olyan hihetetlen az egész még így is hogy 1 éves elmúlt.Akkoriban sokan voltunk pocakosok,és jó volt visszaolvasgatni a bejegyzéseinket.
Mindenkinek jó egészséget és használjuk ki a babázás örömeit:)Puszi nektek!
Vicek nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!! Nagyon aranyos vagy!!!!
A mensinek sajnos megint van új időpontja, viszont holnap megyek először magándokihoz, aki remélem, érdemben elkezdi a kivizsgálásomat végre.
Most leginkább azon izgulok, ráleltem-e a megfelelő orvosra, aki hajlandóságot mutat majd arra, hogy segítsen, ért is a dolgához és érdekli is, mi van velem. Mert ahogy utánaolvastam, ez még pénz ellenében sem egyértelmű manapság.
Még egyszer nagyon köszi, hogy gondolsz rám, hogy szorítasz értem!!!
Sok puszit küldök, és kívánom neked, hogy a dolgok úgy alakulhassanak nálad is, ahogy a szíved mélyén szeretnéd! ;)
Jaj és a lényeg meg kimaradt.
Március 5-re vagyok kiirva:))))))
Remélem minden rendben lesz.
Sziasztok.
Ma voltam végre orvosnál és láttam a kis pocaklakómat:) Nagyon örültem neki, de szívhangot még nem néztünk, pedig már 8. hétben vagyok.
Nagyon rosszul telnek napjaim már két hete, folyton hányok és nem igazán vagyok jól, délutánra ha össze tudom valamennyire szedni magamat. Remélem nemsokára rendeződik a dolog, habár az előző terhességemnél is ugyan ez volt.
Alig van erőm bármit is csinálni:)))))
Ezt találtam:
"A morbilli(kanyaró)-mumps-rubeola elleni, 15 hónapos és 11 éves korban adott kötelező Priorix oltás gyengített élővírus vakcina, melynek gyártásánál az oltóanyagvírust csirkeembrió szöveten szaporítják. Konzerválószer helyett az oltóanyag stabilitását zselatin biztosítja, a baktérium szennyezést a neomycin tartalom védi ki. Az oltóanyag tojásfehérjét NEM tartalmaz."
Köszi Kyra, remélem velünk is minden rendben lesz, hiszen az eddigi oltásokat is láz nélkül megúsztuk.
Olvastam még olyat is a tojásfehérje szoktatással kapcsolatban, hogy a 15.hónapos oltásra már jó lenne ha megszokná a pici szervezet, hogy ne akkor derüljön ki, hogy van tojásfehérje allergia.
Ezt nem tudod, hogy miért van? Próbáltam utána nézni, de sajna semmi egyebet nem találtam róla.
Nahát csajok, itt aztán zajlottak az események amíg nem voltam:)))
Andurka, abszolút nem ítéllek el, főképp nem tartalak felelőtlennek. Ha úgy érzed, hogy 4-szeres anyaszerepre vágysz, abban nincs semmi rossz. A leírtak alapján pedig a férjed is igazán akarná...Te pedig egy igazi "tyúkanyó" vagy.
Nagyon lelkesen várom az új kis fórum-pocaklakókat, szívesen olvasom Kyra napló bejegyzéseit is a kis Pöttömkéről.
Bár én azok táborába tartozom, akik 1 gyerekkel "megelékszenek". Én el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha 2 kis lurkó sertepertélne körülöttem. Lehet önzőség, vagy nem tudom. Mindig azzal magyarázom a dolgot, hogy nekem nagyon nehéz így egyedül, senkire sem számíthatok, és nagyon sokat vagyunk egyedül itthon a kispöcsössel.
Sokszor éreztem magam magányosnak is mikor még éjjelente felkeltünk szopizni, és itt jártam fel-alá a félig sötét lakásban büfire várva. Sokszor voltam kétségbeesve, hogy mit és hogyan csináljak, és jó lesz-e úgy ahogyan gondolom. Számomra nagyon nehéz időszakok vannak a hátunk mögött.
Imádom Noelt, ő a mindenünk, de valahogy az igazat megvallva elborzaszt a gondolat is egy kistestvért illetően. Nem tudom miért van így, de én magam is meglepődöm sokszor ezen.
Pedig a férjem szeretne egy kistesót Noelnek:))
És hogy valami vicceset is írjak, mostanság Noel elkezdte nézegetni a cicimet. Tépi le rólam a ruhát, megnézi, megnyomja, elneveti magát azután megy a dolgára. Ha apa is itthon van, akkor megkukkantja az övét is. Gondolom ez is elmúlik majd mint a kukiráncigálás.
Timeacska, üdv' közöttünk:)))
Drága netes barátnőim olyan jó titeket olvasni,mégis énis kedvet kaptam,olyan jó lenne megint terhesnek lenni és szülni,pedig hát nem volt könnyü,de vállalnám az szent!Meglátni az új csemeténket...
De mi már többet nem akarunk,ezeket is fel kell nevelni...
Andurka te már eldöntötted drágám ezt az egészet!!!
Ha ennyire akarod akkor legyen énis azt mondom,ki kell hogy teljesedj és te igy leszel teljes!
A császárral nem 3 évet kell várni mig újra teherbe eshetsz?
Nem tudom emlitettem e ,én tetettem fel spirált 5 évre le a gond,mert már mi is paráztunk egyszer kétszer,hogy késik.
Kyra vigyázz magatokra!