2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Először is gratulálok neked a Picurhoz.
Megelőztél, de én is írni akartam, hogy attól, hogy halvány, még két csíkos :)
Nekem az eddig teszteimet nézve, mind ovusat, mint terhességit, egyiknél sem volt olyan éles, erős a tesztcsík, mint a kontroll. Viszont ma 34. nap van, semmi jelen mensinek, már három pozitív tesztet csináltam. Szerintem semmi kétség.
A derekam majd leszakad, a méhem és az alhasam a napokban nagyon feszült, a cicijeim olyan feszesek, hogy párom minden nap rájuk akar ugrani :)
NE hagyd, hogy elbizonytalanodj. Ha te úgy érzed, hogy baba van, akkor az ott is van.
Amúgy azt olvastam, hogy a két csík az biztosan babát jelez (mintha ezt eddig nem tudtuk volna), de a negatív teszt szokott csalni inkább. Ha pozitív, még ha halványan is, ott már babácska van a dologban :)
Nekem sem erősödtek továbbra sem a csíkjaim, viszont rögtön előbukkantak :) Majd pénteken csinálok még egyet reggel, mert hétvégén be akarjuk jelenteni a szülőknek a nagy hírt (akkor már 5,5 hetes lesz), mert ki szeretnénk kérni a tanácsukat orvos választás terén.
Szia Assua és Timcsi! Köszönöm, jól vagyunk. :) Jövő héten megyünk a következő ultrahangra, már nagyon kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt a picur.
Már csak pár napotok van a nemvártig. Nagyon szorítok, hogy ne lejjebb, hanem feljebb kerüljetek a listán!!! :D
Szia!
Köszi! :))
És veled mi van?
Sziasztok!
Ani2, gratulálok neked! Nagyon örülök a +++++ tesztnek :D Vigyázz magatokra és boldog babavárást kívánok neked :)
Virág, mi újság? Mikor lesz kész a vérvétel eredménye? :D Úgy izgulok érted!!!!
A többieknek is megy a drukk ezerrel!!!!
Ani, gratula neked! Nem hiába voltunk itt mind besózva! :D A méhszurkálás teljesen normális, készül a hely a picinek. :)
Ági, kíváncsian várjuk tőled is a híreket! ;)
Rebecca, Isten hozta az új jövevényt a családban! Remélem, hamarosan érkezik a tiétek is! :)
Virág, nálad mizújs? Ha jól emlékszem, ma mész vérvételre? Szorítunk nagyon! ;)
Drukk mindenkinek, akinek közeleg a nemvártja!!!
Sziasztok Lanyok! Mar regen irtam, de olvaslak titeket lelkesen. Ani2 gratulalok igy ismeretlenul is! Jo egeszseget kivanok nektek es problemamentes babavarast! Szerintem az lesz! Ugy orulok, hogy sikerult nektek a kisbaba!
En jol vagyok. Penteken kellene megjonnie a menzeszemnek. Meglatjuk mi lesz.
Rebecca33 sogornojenek es a picinek is egeszseget es sok boldogsagot kivanok! Mi lett a pici neve?
A tobbieknek szurkolok, hogy minel hamarabb baba legyen a pocakban. :-)
Köszi! :)) Még most sem hiszem el, alig aludtam éjszaka.
34. napon csináltam az elsőt ( tegnap este) és ma reggel a másodikat! :) Ciklusaim? Hát ez az volt 28 és 30 napos is sőt volt 31, igy nem tudom pontosan!
Képzeljétek a tegnap délután a sógórnőmnél megindult a szülés kb négy körül érezte hogy nagyon fájdogál a hasa. Ezt el kell mondanom hogy már itt volt az ideje, okt 5-re volt kiírva. Egyszer csak rájöttek a fájások, mentőt kellett hívni. Mire az öcsém beért már kinnt is volt a kisfia:) Annyira hihetetlen még most sem fogom fel hogy már megszületett. Meg is mutatták, hisz egyből rohantunk be hozzá. Nagyon aranyos kis lurkó. Olyan kis törékeny pici baba:) Meg is könnyeztem...
Anyuka és a baba is jól vannak!
Jaj de jó!
Nagy GRATULA neked!!! Vigyázz magatokra:)))
jaj nagyon boldog vagyok,hogy pozitiv lett,olyan érzés futott át mintha az enyém lenne,nagyon vigyázz magatokra!puszi
hány naposak a ciklusaid és ez hányadik nap volt amikor pozitiv lett a teszt?
agnes89 mi helyzet?csináltál tesztet?
Kismamik:
hidvégi71: ápr. 8.
kyra1978: ápr. 17.
nagydia: ápr. 17.
Dittti: ápr. 19.
fogyi99: ?
Pozitív tesztek:
t. heny: + (szept. 2. )
lilmo: ++ (szept. 16. , 20. )
andurka85: ++ (szept. 19. , 20. )
csajos83: ++ (szept. 21. , 23. )