2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
NAgyon szorítok neked hogy baba legyen!!!
Miért kell a nagy pattanás? Az nem mensit jelez nálad?
Lányok, azt hiszem meg fog ma jönni. Az előbb mintha valami rózsaszín lett volna a wc-papíron:( Már el sem merek menni wc-re.
Nem görcsölök meg semmi nincs, nagyon izgulok, sztem az késlelteti:(
Kapszula: serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére. Első alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 - 2 hónapig folyamatosan szedni, később 10 -15 napos kúrák is elegendőek a kedvező hatáshoz.
Én napi 2X1 db-ot szedtem. Első héten nagyon furcsán éreztem magam, szerintem a hormonjaimat tette helyre. Én azért szedtem, hogy egy kicsit felkészüljek a terhességre, ugye amiket ír róla csak pozitív lehet. Két három hónapig szedtem, de már nem szedem. Most szünetet tartok.
Nem tudom Németországban lehet e kapni vagy ha igen mi a neve nemetül. Majd jelezz ha sikerül szerezned:)
És még ezt találtam a barátcserje kapszuláról
Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbeteszi a hormonháztartást, föleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást). Van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért. Alapvetően a hipotalamuszra és a hipofízis tevékenységére hat. Ennek eredményeképpen képes normalizálni más hormonok működését, például csökkenti a prolaktin termelést és az ösztrogén-progeszteron arányt. A barátcserje kivonat hasznos lehet menstruáció elmaradása esetén is, aminek az egyik leggyakoribb oka a prolaktin túltermelése. DE ne várjon azonnali eredményt, a barátcserjének legalább három hónapra van szüksége, hogy csökkenteni tudja a prolaktin szintet.
Én is ezt szedtem:)
Hatásai : serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére.
A barátcserje termése mérsékli a menstruáció előtti panaszokat, az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit, ezért olyan panaszok esetén alkalmazható, melyek a menstruáció előtt akár egy-két héttel kezdődhetnek, és a vérzés jelentkezése után megszűnnek. A panaszok közé tartozhatnak testi és lelki természetű panaszok is, melyek megnehezítik a mindennapi munkát, és amelyek jelentkezhetnek fejfájás, bőrproblémák formájában, a mellek enyhe feszülésében, alhasi panaszokban, idegességben, ingerlékenységben, továbbá hangulati ingadozásban, fáradékonyságban és alvászavarban.
A készítményt olyan nők is szedhetik, kik hormontartamú fogamzásgátló tablettát szednek, ugyanakkor a menstruációval kapcsolatban panaszaik vannak.
Hatóanyaga: anguzid
Gyógyászati alkalmazása : menstruációs panaszok enyhítése, menstruációs ciklus szabályozása. Első alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 – 2 hónapig folyamatosan szedni, később 10 -15 napos kúrák is elegendőek a kedvező hatáshoz
Jaj nem zsivi :)
Elnéztem, összekevertem a képeket. Csak a név nem egyezett a régivel. Szóval delete minden4 Én ba..tam el :)
sorry! :)
Sziasztok!
Már csak 1 nap :)
Van mensi érzés, derékfájás. Az is hozzá tartozik hogy egyik percben szakad a víz rólam a másikba meg majd meg fagyok... de inkább fázok.
A barátcserjét peteérés után kell elkezdeni, előtte a cickafark lehet hatásos. A barátcserjéről viszont azt hallottam, hogy nem oldódik vízben a hatóanyaga, ezért tanácsosabb kapszula formájában szedni.
Köszönöm a biztatást, nagyon jó lenne, ha beágyazódás miatt lenne.
Most kicsit megnyugtadtal. Igazad lehet. Szerintem en tudom rosszul, de valahol tenyleg ezt olvastam. Elvileg jovo heten csutortokon megyek nogyogyaszhoz a kozti verzesem miatt. Abban remenykedek, hogy a stressztol van, de ha nem, akkor remelem, hogy kiderul miert es kapok ra gyogyszert. Eddig nem volt gond a menzesszemmel es most, hogy kisbabat szeretnenk igen. Ez olyan duhito!
Az nem baj, hogy erzed ott lent, az jot is jelenthet. :-)
Sziasztok!
Zsebibaba, Vicek, Rebecca, nagyon drukkolok nektek!!! :)
Timcsi, ugye nincs pattanás? :D
Andurka, Lilmo, vigyázzatok magatokra!
Dittti, fáj még a derekad?
Assua, szerintem a sok stressz zavarhatott be a ciklusodba, de reméljük, jövő hónapra helyreáll minden. :) Ne keseredj el!
Gera, szerintem a 21. napon, 28-30 napos ciklusok mellett ez könnyen lehet akár beágyazódásos vérzés is. ;)
Sziasztok!
Ma reggel én is elkezdtem barnázni, a 21. napom van, cicifájásom egyáltalán nincs, alhasi fájások eddig voltak. Nekem 28-30 napos szokott lenni a ciklusom, barnázni csak előtte 1-2 nappal szoktam. Lehet, hogy hamarabb megjön, amit nagyon sajnálnék és nem várnék.