2010 januári babavárók (beszélgetés)
Elhiszem,hogy hianyzik. Olyan kis edesek, a fiuk is hogy tudnak ragaszkodni...
Mark nagyon bujos.
El sem tudom kepzelni,milyen lenne napokig nem latni,vagy hetekig, amit sajnos Paromnak mar ketszer tul kellett elnie...:( Es hamarosan ujra hazautazunk,ugyhogy megint itt hagyjuk :(
Igen, egész jó hétvége, csak az rontotta el, hogy én tegnap délelőtt még dolgoztam:( Itthon munkanap volt tegnap:(
De nem panaszkodom, hazajöttem, rendet raktam, takarítottam egy kicsit, aztán moziztunk, este Apával összebújtunk, ma meg főzhetek-süthetek:)
Imádok, csak hétköznap nincs erőm és időm ilyesmi menüsorra, úgyhogy igyexem egyszerűt főzni/vagy több napra, pedig szívesen főzőcskéznék minden nap komolyabbat is:)
Csak a kis Törpi hiányzik már:))
Hu,de fincsi ebed lesz nalatok,Retibaba!:)
Nekem is kene meg gyorsan foznom valamit, de lehet,hogy az ma elmarad...
Nektek akkor jo kis hetvegetek volt. Mozi,jajj de szeretem, regen voltunk.
Na,pl.mi ilyesmirol nem is almodhatunk,hogy Mark egy hetveget masnal legyen,pedig neha nagyon jo lenne. Mondjuk tegnap este egyutt mehettunk volna balozni Parommal.
Bar majd par ev mulva, ha otthon nyaral a nagyszuloknel hetekig,akkor meg biztosan ugy fog hianyozni,hogy majd bele pusztulok :)
Ja és tegnap délután így moziba mentünk a barátainkkal!:) 2 hónap alatt, kétszer is eljutottunk moziba, juppiii:)
Kellék feleséget néztük meg, nagggyon jó kis film:)
Sziasztok! Itt elég pocsék idő van, lóg az eső lába:( Máté Párom szüleinél van tegnap óta, ma délután megyünk majd érte:)
Apáék a versenyautót programozzák, én meg a konyhában tevékenykedek. Húsleves, sajtos-tejfölös csirkemell tepsiben sütve, krumplipüré, és palacsinta lesz a mai menü:))
Delutan mi megyunk Markkal setalni, elmegyunk szoliba baratnoimmel.
Ti mit csinaltok ma?
Itt nincs szep ido,ugyhogy parkba,jatszoterre ma nem megyunk.
Tegnap gyonyoru ido volt, akkor egy oriasit setaltunk a kedvenc parkomban az egyik ismerossel,akinek van egy 4 honapos kislanya.
Tok jo,mert egyre tobb magyar vallal be itt is babat, ugyhogy mar magyar jatszopajtasokat is konnyen szerzunk Marknak :)
Fontos nagyon, mert par eves koratol az angol lesz,amit leginkabb hasznalni fog, es nagyon fontosnak tartom,hogy a magyar nyelvet is tokeletesen megtanulja, ehhez hasznos lesz,ha nem csak angol gyerekekkel fog baratkozni, hanem lesz egy kis magyar brancs a mostanaban szuleto babakbol. :)
Igen,huAnita,azt mar mikor eloszor irtad ,akkor is nagyon elgondolkodtatott,hogy lehet,hogy tenyleg nem kene par evig eroltetnunk a teso temat.
De mindenkepp tobb gyereket szeretnenk, szoval nem akarom,Okina,hogy egyke maradjon Mark:)
Na majd megragjuk parszor ezt meg Parommal is.
koszi a sok segitseget.
Jo reggelt!!
Apunk ma egesz nap focizni fog szinte.
Most elment az occsevel egy munkahelyi meccsre, delutanra meg a haverjaival szervezett focit, aztan maradnak a klub barjaban meccset nezni.
Ez egy focis nap.:)
Nem banom. Szeretem,amikor sportol,foleg ha focizik, mikor tehetem,el is szoktam kiserni,sot regebben neha be is alltam jatszani.
szia,szivesen segitek neki,amennyit tudok...
Mark is tapszeres 2 honapos kora ota.
Sziasztok!
Kérhetek egy kis segítséget?
Egy kedves hoxás ismerősöm most jött haza a babájával,és mivel nem indult be a tej nála 1 hét után sem,tápszert is kap a kicsi.
A védőnője azt mondta,hogy 3 óránál gyakrabban ne kapjon belőle.
Ha korábban megéhezik akkor mi a teendő?Mi van,ha 1 óra múlva már éhes?
Gergely anyatejes volt,így nem igazán tudtam érdemi választ adni :(
Előre is köszönöm,ha válaszol valaki!
(priviben meg tudom adni a nevét,szerintem hálás lenne ha közvetlenül olyan osztaná meg vele a tapasztalatait,aki szintén átélte ezt)
Én is mindig úgy éreztem csak a Monát szeretem,hogy fogom szeretni ha lesz még egy gyerekem.Aztán simán,mert tényleg nem megoszlik hogy akkor mindegyiknek kevesebb jut,hanem meg kétszereződik a szeretet és nagyon szeretem minkettőt!
Csak előre ezt nem lehet elképzelni.
Az viszont tény hogy magamra sokkal kevesebb idő jut napközben,mert tényleg őket kell kiszolgálnom és játszani velük.De amikor meg este elfexem,és odabújik Mona,rögtön jön Benó is,nehogy kimaradjon a jóból és mindegyik szeretget az megint leírhatatlan jóóóóóóó!!!Meg még egy csomó minden amit kapok tőlük!
Néha elmegyek a csajokkal én is kávézni,bulizni,de nem is vágyom annyi szórakozásra mint régen...
De Pandamamát is megértem,neki olyan az életvitele hogy többet találkozik a barátaival,de viszont csak azok vannak ott neki,nincs ott a mama akivel megbeszélne mindent,vagy rábízza kicsit míg csevegni el megy....stb.Csak ők vannak neki a mindennapokban!
Az utazásban meg teljesen igazat adok mert egy 2 évessel+babakocsis babával nagyon nehéz hazautaznia,ha pl a párja nem jön vele....
Ezért írtam hogy sztem 4-5 éves+a béby,úgy már könnyebben mozogsz. :)))
Küldtem, remélem bejön. :)
Ki hány hónapja van rajta?
Azt hinné az ember hogy másodikra előbb összejön. Mi Szabira is 5 hónapot vártunk, remélem azért majd a második hamarább összejön.
Én is látom előre a nehézségeit, de nem rettenek el tőle. :))
Az hogy én mit szólok a strapához az nem fontos, háttérbe szorul a gyerek mellett és nem is érdekel, persze azért jó lenne néha kimozdulni beülni sütizni, kávézni,ahogy a többiek is írták, de nincs társaság, gyerek nélkül sem tudnám megtenni. Vidéken lakik mindenki. Nem fogok 40 km-t utazni hogy valakivel kávézhassak.
Az meg hogy kozmetikus meg mittudom én, na erre előtte sem voltam hajlandó áldozni, megoldottam magamnak, úgyhogy ez a része sem fog hiányozni.
Egy gyerekkel csak jóljárni lehet szerintem. :))
Pandamama:
Szabinak is csak rövid ideig van kedve azt nézni amit én akarok, úgyhogy én nem is próbálkozok ilyenekkel. kapásból elő a könyv és amit ő mutat arról dumálok ha mást mutat akkor meg arról, ha én akarnék valamit mutatni akkor el is venné abban a pillanatban.
Amúgy olvasni még a bölcsikben sem olvasnak nekik, nem köti le őket, csak óvodás korban.
Szabi már mutatja a fütyit meg a köldököt magán, a többit bárkin, de magán nem mutatja a szemet, szájat, orrot, fület, köldököt, fogat, de ezeket csak rajtunk.
Idő: Általában éjfél után fekszem le, van hogy 1 kettőkor és kb 6.30,7 8 kor kelek, akkor mikor Szabi.