2010 januári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekünk megszokott éjszakánk volt. :)
Örülök ennek a gyönyörű napsütéses meleg nyárnak :S
Denny boldog névnapot és gyógyulást a gyerkőcöknek!!!!
Sziasztok!
Nekünk elég pocsék éjszakánk volt, elég sokat felsírt Máté:( De ahogy bementem és visszaadtam a cumiját, már aludt is. De ettől függetlenül hajnalra már igen zombi voltam, úgyhogy reggel fél7-kor szóltam Apának hogy menjen be. Bement, kivette Mátét a kiságyból és együtt lefeküdtek a benti nagyágyra, és ott aludtak összebujva még negyed 9-ig, úgyhogy én is tudtam egy kicsit még szundizni, sírásmentesen:)
Hogy az eső is közrejátszott, vagy a foga miatt vannak megint rosszabb éjjeleink, nemtudom. De elmúlhatna:)
Boldog névnapot kívánunk mi is denny! A gyerkőcöknek pedig mihamarabbi gyógyulást!
Azt hiszem Olcsival mi is mehetünk az orvoshoz! Taknyos és kezd köhögni is! Múltkor mandulagyulladása volt, így inkább elmegyek, nehogy megint az legyen!
Sziasztok!
Ma nem nagyon voltam mert mind3 gyerkőc beteg:(Evelin a bárányhimlőja mellett még a torkát is fájlalja.Hanna meg csúnyán köhög.Áronnak meg begyulladt a bal szeme.Úgyhogy mehettünk a dokihoz.Kiderült hogy Evelinnek a torkán is jött ki hólyag meg a szájában még 3:(((Hanna valószínű hogy a készülődő himlő miatt nem akar gyógyulni a köhögéséből.Áronnak meg nem tudom hogy mitől gyulladhatott be a szeme úgyhogy kapott szemcseppet meg Borvízzel kell mosnom neki.
Sziasztok! Megkóstoltuk ma a cukkinifőzeléket ebédre:) Igaz hogy kevertem neki hozzá egy kis édesburgonyát, de 160grammot úgy bevágott mint a huzat:)
Nálunk ma van egy kis nyűgi...De biztos a szél se tesz jót Máténak, meg az se hogy a teraszra se jutunk ki, úgy fúj itt:(
Sziasztok!
Hát,tegnap csak megjött!:(((((((((
Este pont fürdeni készültem,amikor megláttam Őt!:(
De egyelőre csak barnázom.Legalább lenne meg rendesen,mert hétvégén megyünk a Bakonyba és nem akarok ott kínlódni.
Amúgy Algopyrint ilyenkor be lehet venni?Én úgy tudom,igen.Még nem fáj semmim,csak fel akarok készülni...:((
Sziasztok!Nem tudom mi volt Gergellyel az elmúlt 2 napban.Sehogy sem jó neki,még ma is nyűgös.Egész nap csak nyugtatom-etetem-altatom.Kezdek elfáradni :(
Az időjárás is...
Lehet,hogy ennyire érzékeny a frontra?A ti babáitok nem voltak nyűgösebbek?
Nekem sem jött még meg! Olcsinál úgy volt, hogy majdnem betöltötte a nyolcadik hónapot, most kíváncsi vagyok, hogy hogy lesz, de én sem várom!
MI voltunk kint délelőtt a gyereknapon, Olcsikám nagyon jól érezte magát! Főleg a tűzoltóautó kötötte le! Délután is kimentünk volna, de itt is zuhé volt!