2010 januári babavárók (beszélgetés)
csajok olyan boldog vagyok:) Fanni a kiságyba alussza a délelőtti alvást. ilyen még nem volt.
ja és kint van a bal alsó fogunk hegye is:)
Ti adtatok már csemetéteknek sertéshúst? ha igen hogy csináltátok meg neki? (főzve, párolva?)
A cukkini magját kivágjátok? mert ha kivágom alig marad belőle cukkini :)
Azt hiszem ezt a bogyót mi is kipróbáljuk, ha ennyien dicséritek.
Én adtam chamomillát Áronnak hasfájásra és jó volt neki igaz nem is volt annyira hasfájós.Majd fogzásnál is ezt fogom először kipróbálni és ha nem lesz hatásos akkor jöhet valami más.
Áron most aludt el negyed órája egy mukk nélkül ami nagy szó nála mert mostanában nagyon nehezen alszik el és általában csak nagy nyűgök közepette.
Sziasztok!
Tegnap délután és este is kapott 5-5 golyócska chamomillát Máté. Úgy tudom el kell telnie egy kis időnek, pár napnak mire hat. Este fél 9-kor már aludt mint a bunda, felébredt 10 után, 2-kor, 4-kor, 5-kor, fél6-kor. De egy kis viz után vissza is aludt, és még mindig alszik azóta. Ma adok neki reggel délben este, meglátjuk milyen lesz a következő éjszaka, na és nappal mennyire lesz nyűgi. Bár anyukámékhoz megyünk, ott sosem nyűgös...:)
Sziasztok!
Hát nem sok időm van még visszaolvasni sem bár ezt most sikerült véghez vinnem,mert nem nagyon megy a fórum.
Nincs Márti és nem is ír senki:)
Köszönjük a köszöntéseket)
Hát ez van, valahogy csak túléljük ezt is:)
Ma vettem neki chamomilla ch15-öt. Meglátjuk.
Használ itt valamelyikőtök? Bevált?
Daffodil:sok ++++++++++++++ energia nektek!
Nem tudom,mi lehet Nórival,talán még jönnek a fogai.Nem alszik túl sokat nappal?
Sajnálom az ismerősödet,hogy emiatt kell fogyókúráznia.
Minek annak baba,aki nem bír foglalkozni vele és csak tömi,hogy elhallgasson?
Ez a fogzás engem is kezd kikészíteni... Több mint egy hete nyűglődik Máté:( Tegnap óta hígabb a kaksi is, tiszta puklis az inye, piros, ömlik a nyála, nyűgös, most éjjel ugyan csak 2-szer kelt, és vissza is aludt, de tegnap hajnal 3tól fél 6-ig nem bírt aludni...
Én meg mosogatórongy szindrómában kezdek szenvedni...
Én is undorodok a pókoktól és ráadásul most vettünk kertes házat lassan költözünk. Már félek mi lesz. Még soha nem laktam kertesbe. Biztos lesz 1-2 db :S
De most tegnap láttam a tv-be azt az ultrahangos készüléket. Állítólag mindent kiűz a házból (patkány, csótány, pók, légy, szúnyog). Van valakinek ilyen? Tényleg olyan jó ahogy reklámozzák?
Szia!
Nálunk is volt ilyen amikor jött a foga. Akkor ő is csak cicin aludt vissza és fél óránként kelt. Valamikor ahogy visszatettem ágyba egyből felkelt. Aztán utána aludt rendesen csak 1x kelt fel. De most éjjel megint elkezdte az óránkénti ébredést. Szerintem a fogzás miatt lehet.