2010 januári babavárók (beszélgetés)
Hívott apa hogy túlóráznia kell. Már megint kezdődik. Lesz vagy 19h mire haza ér.Persze a túlóra meg el lesz sikkasztva ahogy szokták. :(
Én már szét ültem a seggem, tananyagot szerkesztek, de már zsibbad mindenem és még mindig hátra van vagy 120 oldal. :SS
Tudom,de ez az őszinte szeretet!Nem igaz?
Inkább ilyen vagyok,mint aki nem képes semmin sem elérzékenyülni!És a gyerekeknek ez tetszik,hogy anya ilyen.Én énekelek egész nap,táncolunk,stb.
Szóval amúgy jól vagyok...:DDDDD
Na akkor te is olyan vagy mint én...
Ami a gyerekeimmel kapcsolatos,jó vagy rosz megérinti a szívem nagyon...néha ez sem jó.
Aranyosak!:)
Nekünk az a baj,hogy nincs ülése a szánkónak,de rászerelem a hintát vagy valamit! :DD
Itt is a hó esik,most állt el!Remélem,karácsonykor is így fog esni! :)
Ma fogunk egy picit díszíteni bent a házban,mikulásra szoktuk és ma lesz itthon mindenki!
Hannának nagyon tetszenek a színes boák!Meg a gömböket is megnyalogatta már!Még jó,hogy nem üveg!
Kis drágáimmal már tegnap is és ma is hallgattunk karácsonyi dalokat és ma elégettem 2 csillagszórót is Nekik!Nagyon tetszett,olyan jó volt látni a csillogást a szemükben!El is érzékenyülök ilyenkor,mi lesz velem karácsonykor?
Itt megmarad. Konkrétan akkora hó van, hogy tegnap a szemetesautó nem bírt feljönni a mi részünkre, így nem vitte el a szemetet:((( Remélem nem kell várni rá újabb egy hetet, és megoldják valahogy...
És csak szakad-szakad a hó...
Igen:D Totál kivehető volt a héja, viccesen nézett ki:D:D
De akkor megnyugodtam, hogy ez normális!:)
Nekem is van ám okos kérdésem!
Ti ha alma+kexet adtok neki megmikrózzátok?Mert én igen.Mindegyoknek eleje óta mert tök fura nekik hogy hideg és nem ették úgy.
Ma adtam tízóraira hippes joghurtban gyümik-et.Azt is mikróztam.Ti a joghurtot hűtőből?Vagy hogy?????
Én már találkoztam múltkor,egyben kiküldte a héjakat! .))
Totál kivehető hogy az.