2010 januári babavárók (beszélgetés)
Mi Gabi Édes álom fürdetőt használunk már 4 hónapos kora óta. Imádom az illatát is, és Máté bőre is bírja szerencsére. És igen, mi teszünk a bőrére is, illetve tenyerünkbe, és úgy visszük fel a bőrére, aztán leöblítjük.
Vaúúúú, csak nem jön máris a tesó? De jó lenne.
Talán vmi vírus? Nagyon sokan írtátok ezt a hányós, hasmenést mostanában.
Az ügyelet kimegy? Én ilyeneket nem is tudok, nekem legalábbis nem jutna eszembe.
Jo reggelt! Hu Vica ,sajnalom, remelem,nem lesz nagyobb gond a lanyoddal.
Nem tudok netezni Marktol,csajok..!!:)
egyszeruen nem tudok a gep ele ulni,mert lerangat a szekrol...
Nem is voltam mar napok ota,bocs..
dühös vagyok:(hajnal óta hány a nagylány.Fekhítuk az ügyeletet,h jöjjön ki,erre a nő..vigyük ba.Mondom hogyan mikor alig van ereje?Akkor is vigyük be.Mondom,nem.Azért van az ügyelet h kijöjjön.Talán du-án valamikor kijönnek:(Robbanni tudnák:(
Eddig még nem...Reménykedek, aztán majd meglátjuk, de még nem élem bele magam semmibe sem...Még kap 2 napot, nekem soha nem szokott késni, most 1 napot késik már...
Utólag is boldog szülinapot kívánok,Márknak, Marcinak, Ádámnak és Borinak.!
Márti, hogy vágsz ki a videóból? Kameráztuk Márk torta hadműveletét, de nem kéne az egészet felrakni, mert elég hosszú lett, de egy kicsit feltennék. Olyan kis édi volt, majd megzabáltam tortástól:-)
Orsy: Megjött, aminek nem kellene megjönnie?
Milyen fürdetőt használtok? A bőrét is mossátok valamivel, vagy csak a habos vízzel?
Szegény Márknak nem is tudom otthon megtartani a szülinapját, majd csak holnap lesz anyámnál megtartva. DE: ma azért kapott egy kis tortácskát, és unokabátyám nagy fotós, szóltunk neki és eljött képeket csinálni. Majd felrakom őket ha megkapom, szerintem Márk viszi a pálmát tortaevésben: hagytam, had csináljon amit akar, hát a végére olyan lett, mint egy néger baba.
Magánnyugdíj kérdéssel ki hogy áll?
Márk köszöni az üdvözléseket.
Boldog 1éves szülinapot kívánok Márknak,Marcinak és Ádámnak!!!
Nagyon szépen köszönöm Bori nevében is a köszöntést!!!
Boldog szülinapot kívánok Márknak,Marcinak,Borinak és Ádámnak!
Mára pedig boldog szülinapot Borinak és Marcinak.
Lassan vége a sornak:-)
Utólag kívánok boldog szülinapot Hannának.
Lassan kész a konyha, már nagyon unom, nagyon sok meló van vele, mert saját magunk csináljuk, és gyerek mellett nem könnyű.
Lányok! Egy info a nagycsaládosoknak!
Aki nagycsaládos, de nincs gázártámogatása eddig(magasabb jövedelem miatt esetleg), az most jogosult rá!! Igénylési határidő: február 28.
Isten éltesse nagyon sokáig Borit, Marcit, Ádámot és Márkot! :)
Boldog születésnapot kívánunk mi is Borinak, Márknak, Ádámnak és Marcinak!
Nagyon boldog első születésnapot kívánunk mi is Borinak, Márknak, Ádámnak és Marcinak!
Isten éltessen Kisfiam!
Nagyon boldog születésnapot kívánok még Borinak, Márknak és Ádámnak is! Sok puszi mindenkinek!
Mi is Boldog Szülinapot Kívánunk Borinak, Márknak, Marcinak, Ádámnak!!:))
Vikibene ez nagyon durva, de ne törődj semmivel, így kellett lennie. Szerintem ha mostanában növekszik a sima naplód olvasói száma, akkor írd be oda az egyenes ember dolgot, akinek nem inge úgysem fogja magára venni, de ha ő az akkor remélhetőleg elgondolkodik, bár nem úgy néz ki mint akinek van agya. :S
Én is boldog Születésnapot kívánok Borinak Márknak Marcinak és Ádámnak!!!! Egyre több "nagykorú" van!! :)))
Borinak,Márknak,Marcinak és Ádámnak boldog első születésnapot kívánok!!!:))
Felháborító,mit képzelnek magukról egyes emberek!Hogy gondolta ezt az a nőszemély?Remélem,csuklik!
Már gondoltam rá hogy többet írok ide Monáról mint Beniről!:)
Mert vele van mindig valami,Benikém meg olyan jógyerek elvan.
További ajánlott fórumok: