2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Na az a fasza..épp néztem,h 2008-ban volt a kiemelt csp 23.300 Ft!!
De az se rossz,h ezt nem nekem kell intézni,hanem megcsinálja a klinika!!
na az tök jó:9
én azért, mert lisztérzékeny vagyok,kapok 42000ret egy évre az adózáskor :)
Na ki is töltöttem őket!Holnap végzünk a gipszeléssel és már adom is le!!Kész őrület!!
Mondjuk a családit nem mi intézzük,hanem az ortopédia,mert kiemelt családit fogunk kapni!
Sziasztok!!A kisasszony gipsz nélkül 4840 gr!!!
Végre megjött az anyakönyvi is,így eltudom valahára intézni a papírokat!!!Ami bosszankodással járt,mert a postán a csaj nem akarta kiadni,mondván nincs ott a személyim akkor nem adja oda!!Pedig ismer,tudja ki vagyok..utána belekötött h biztos itt lakok ahol?!És ezt mind el lehet képzelni flegma stílusban!!! :SSSSS
Totál kiborított!!
Vivi hason alszik születése óta,ha ébren van akkor is sokat van hason,de a hátán jobban el van!
A csuklás nálunk is sírással múlik el,de az olyan kínzásos!!:( A citromos cuccok nem múlasztják el neki!Vmi más??
Füge!!Nyugi!!Minden rendben lesz Bodzával!!!
Lassan kezdhetjük a hozzátáplálást!Azt mondta a támadónő,h kb 3 hónapos korától kiegészítjük neki vmi gyümivel a tápot!!!A 2 hónapos szurit,meg lehet el kell halasztani,mivel a műtét 2 nappal előtte lesz..szóval,most azon múlik a dolog h mennyire fogja megviselni a műtét..jobban örülnék,ha rendes időben kapná,h minél előbb legyen túl rajta!!
Ja rájöttem mi volt a baja tegnap Vivinek:apa hiánya volt!!Éjjel amikor megjött apa,megvárta amíg megfürcsizik,összebújtak és 5 perc múlva hangos szuszogással jelezte,h minden ok,apa itthon és rakhattok a kiságyba csucsulni!!:D:D Azóta tök nyugodt,normálisan eszik,alszik,és gyártja a pelust...VÉGRE!!Ezek után többet nem engedem mentésre apát!:P Na jó..muszi vagyok!:(
Sziasztok!
Most akkor értetlenkedem, de a hasonfekvést azt ébrenléti állapotban értitek?? Mert nekem alszik hason, e ébren még nem igazán próbáltam. Rosszul tettem???????
helló. ismét csodás éjszakánk volt. 9-6:45ig. juppí
ma megnéztük a babbaúszást, tök jó. szerdán megyünk :)
csuklás: én 1 csepp citrom, annyi tejjel, ami egy kiskanálba elfér. siker :)
Mili is fekszik sokat hason, utálja. viszont imád a kis csöriivel boxolni.
Sziasztok!
Nehezen jutok el odáig,hogy írjak, de most Hanna bealudt és vissza is tudtam olvasni.
Front:Nálunk Hanna aluszékonyabb, ha rossz idő van, olyankor tudok vasalni, takarítani.Most itt esik és Hanna este 3/4 10 től reggel 3/4 6-ig aludt!!!aztán összepisilte magát így öltöztünk :),játsziztunk,beszélgetünk, most már édesen gügyög, és szopi közben bealudt cicin, azóta szunya.:)
Csuklás: Nekem az elég sokszor csuklott, most kezd ritkább lenni, de néha annyira, hogy visszajött a tejcsi. Előbb szoptattam,de utána nem kellett neki a cici, mivel jól volt lakva, aztán volt forralt víz, azt kiköpi, végül a citromlé segített (citromból facsarva pár csepp), most vettem én is Cebion cseppet azt használjuk.
Hason fekvés: Hanna se rajong érte, kb 5 max 10 percet marad úgy de az rekord, viszont ha lefekszünk és a mellkasunkra tesszük azt imádja és végül is akkor is hason van. Aludni viszont hanyat fekve, ha oldalra fordítom akkor is hátára fekszik.
Tegnap voltunk a 6 hetes vizsgálaton, bár szombaton már 8 hetesek leszünk, de így volt időpont. Minden rendben volt a kis Drágámmal és velem is. Én most megfáztam kicsit, tüsszögök és bedugult az orrom, remélem nem kaja el a picurom.
Na megyek összerántom a lakást, mert hétvégére már bejelentkeztek látogatók. Semmi porcikám nem kívánja, de ez van, mégiscsak a barátaink rokonaink.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem.
A rossz idő ellenére mindenkinek szép napot!
Heni megy a drukk!
Füge! Ne aggódj Boti sem szeret hason lenni, bár én eröltetem, de fél perc után sír...
Csuklásnál mi az elején pár csepp vizet adtunk neki pipettából, ha kellett többet (persze babavizet), és attól elmúlott..
De mostanában csak átfordítom a hasára elkezd sírni és akkor abbamarad neki :)
Akkor felveszem és megnyugtatom.
Ma nagyon jól aludtunk kipihent vagyok készen a dolgozatok megírására és a takarításra :)
Ja, babszem nagyságúra duzzadt a bal hónaljában a nyirokmirigye az oltásoktól, ha nagyobb lesz v. gennyes, akkor irány a kórház lecsapolják:((
Azt nem mondta senki, hogy az anyaság folyamatos aggódással egyenlő!!:)))
Sziasztok!!
Már 9órát aludt Bodza, én nem bírtam, és felráztam...persze nem is evett olyan sokat:( Most bealudt megint:)
Tegnap voltunk megint gyógytornán, (az oxigénhiány miatti izomgyengeséget javítják), de most sajna nem volt olyan látványos a javulás, mint eddig:( a csaj szerint egy 2 hónapos baba már szinte végig a hasán van!!!
Nálatok?? Az összes baba imád hason??? Bodza sajnos üvölt, mintha nyúznák, még nem nagyon megy neki 1-2 percnél tovább...
Csuklásra én nem adok semmit....elmúlik magától.
A köcsög esőt állítsa már el valaki!!!!
Ja, és megint H&M...annyira helyes nyári ruhák vannak:))))
Háát,nem ébredt rá fel de előtte igen..attól függetlenül addig csendben volt amíg turmixoltam és figyelt..utána meg be nem állt a szája,ha meg nem sikerült a gügyi akkor mérgelődött!Tök cuki volt!!A pancsi maga volt a paradicsom..ragasztottam neki üvegfestékes figurát a pelenkázó lap aljára és azokkal haverkodott!!Ma viszont nagyon anyás!!Kíváncsi leszek a reakcióra ha apa hazaér..remélem 1 napig akkor apás lesz!! :D
Dobok neked tabit!!Szard le őket!!Nem éri meg!!
Csuklást ki h múlasztja el a babónál?!
Mi meg nagyszülőknél vagyunk már két napja, nemsoká szállítmányoznak minket haza apumék. Most is ő gügyög a kiscsajnak, kicsit ki tudtam magam pihenni legalább :)
Cicus, turmixra felébredt végül Vivi?
Én szerencsére úgy szoktattam eleve Vandust, hogy porszívó hangra alszik el :) Volt már fúrás is, rá se hederített :)
Muszáj, különben sose tudnék otthon takarítani...
És egy régebbi hozzászólásra, Cicus, abból a leszarombogyóból nekem is be kéne már vennem egy vödörrel, mert túl sok a beleszólás, és a stressz már nekem, próbálok lehiggadni, de csak rágom magam mindenen állandóan.
Szerencséd!!! :D:D
Nem aludt sokat,de hisztivel ébredt..gondolom hiányolt..de vmikor kaját is kell csinálni!
Végül neki csináltam hamit aztán megint beszélgettünk,és közben jöttek az ásik..lassan de bealudt a konyhában...így velem is volt meg alszik is!Kíváncsi vagyok felébred e a turmixra?!Úgy még nem turmixoltam h aludt!
Sziasztok!
Nagyon régen nem írtam nektek!!!
Ma vagyunk 6 hetesek,voltam kontroll vizsgálaton és minden rendben van!Csütörtökön pedig erre a csípő vizsgálatra viszem a Szabit!
A fronttal mi úgy állunk hogy átalussza szinte az egész napot,majdnem hogy csak enni kel fel.
Remélem mindenki jól van és egészséges!
most látom, ti is jól megvagytok Fülöp úrral:)
jó nagy kutyu