2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Ha negatív, akkor ne foglalkozz a többivel. A lényeg, hogy az van odaírva.
szerintem nem kell az integrált teszt, majd csinálják az AFP-t az is down kór szűréses
Nem tudom, olyan mintha ahogy fordulnék, ő meg csúszkálna bennem. De ez biztos hülyeség.
az én védőnőmet is elnyelte a föld.
Én is gratulálok neked!!!!!!
Egy kicsit nyugodtak lehetünk.
A gratulálok után persze ! van:)
Gratulálok!!!!
Hogy érted ezt a liftezést?
Basszus, a védőnőmet sem érem el!!! Mi van velük?? Senki nem foglalkozik egy aggódó kismamával?????? Persze, lehet, hogy ezek nekik hülye kérdések, vagy csak nevetnek rajta, hogy minden hülyeséget megkérdez az ember lánya, de könyörgöm, kitől kérdezzek?????????
ÁÁÁÁÁ, ma nagyon kivagyok!!
Andi, én meg azt érzem néha ágyban forgás közben, mintha liftezne bennem... :-)
De pl. ma még csak fájt a pocakom. :-)
Szívesen :)
Nekem eddig szerencsém volt, amikor hívtam a dokit mindig ráért, de gondolom sokszor elfoglaltak....Ha idegesít hívd fel mégegyszer! De tényleg nem lehet, h túlhajtod magad? A görcs általában arra figyelmeztet, h pihenni-pihenni-pihenni....Mondjuk, ha nem minden tüsszentésnél érzed szerintem ne aggódj!
Szia!
Köszi a választ:)
Más orvosok is ilyen elfoglaltak? a dokim sosem ér rá, amikor hívom:( most úgy rohant, hogy a görcsre rá sem tudtam kérdezni:( Pedig idegesít! Nem minden tüsszentésnél, csak, ha hirtelen jön rám, olyan, m intha beleszúrna valami a pocimba.
Külön van az afp és a terheléses cukor. Vagy cukros vizet itatnak veled, akkor kell gyógyszertárban megvenni a cukrot, ha nem adnak a laborban v. tesztreggelis a vizsgálat. Ilyenkor 2 dl tej és 2 zsemle (ha jól tudom) kell legyen a reggelid a vérvétel előtt. A cukros lötyi kicsit rosszabb, iszonyú tömény édes cuccot képzelj el, de a legtöbb helyen megengedik, h vigyél magaddal citromlét és beletedd. Úgy már elviselhető csak egy elcukrozott limonádét képzelj el.
A pocigörcs meg szerintem egy figyelmeztetés, h többet kellene pihenned...
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre, remélem mindenki jól van....
Azt nem tudjátok, hogy az afp-vel együtt van a terheléses cukor? Ez utóbbi miből áll? Valahol olvastam, hogy föl kell íratni valamit erre a vizsgálatra, de nekem erről semmit nem mondott a doki:(
Krik, nálad hogy volt, mert ugyanaz a kórházunk?
Még valami- nem kérdezte meg valaki, hogy az normális, ha tüsszentésnél, vagy köhögésnél egy pillanatra mintha begörcsölne a pocakom???
Szia!
Az nem jó:( De biztos az időtől van, nekem is fáj a fejem, több, mint 2 napja:( A pociddal is biztos minden rendben, csak nő-növöget:)
13.-án csinálták a tesztemet, de elvileg már meg kellett volna kapnom az sms-t, mert már a dokimnál is ott van az eredmény, de valahol útközben elveszett, így ma felhívtam őket.
Neked van már eredményed?
Szia Andi!
Hát az igazság az, hogy ma nagyon nem érzem magam jól. Szédülök, meg fáj a pocakom. Nem tudom mi van vele... :-(
Neked mikor csinálták a kombinált tesztet?
Szia!!
Édi a babód:))) Kis tündéri szunyagép;))
Én 2 hét múlva látom, ha minden igaz.
Amúgy hogy vagy? Mi újság?
Sziasztok!
Hogy vagytok kismamik?
Megjött a kombinált-teszt eredményem: negatív:)))
Helló lányok!
Tegnap voltam babanézőben a doktornéninél, felteszem a képet mindjárt. Ül bennem a manó és alszik, néha felébresztettük,de rögtön visszaaludt. Szíve 167-et ver percenként. De nem mértük meg, úgyhogy nem tudom mekkora lehet, tippem az, hogy 10 cm körül van. Majd 4 hét múlva láthatom megint :-(
Szisztok!
Zani! Köszi a linket, nagyon jól jött!