2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Terko, Norzsa grat, kinek mihez :) Terkó, beírtalak :)
Mi szerintem november elején megyünk majd, de lehet, hogy még korábban 4D-re. Nagyon kíváncsi vagyok már :)
Sziasztok!
Gratulálok azoknak a kismamiknak, akiknek a babócájuk megmutatta magát:) Kezd erősödni a pompomlánycsapat:)
Bentley, én 4D-n most voltam a 24.hétben, tettem fel képeket, és már nagyon szépen látszik minden:)
Egyébként nekem is azt mondta a házidoki, hogy kismamiknak nem szívesen adja be, de döntsek én! Hát nem kértem belőle! Majdcsak átvészeljük vhogy vírus nélkül!
sziasztok csajszik!
Mindenkinek gratula!!!:)Én is abszolút ellene vagyok az oltásnak!!!Hajni,mennyi idős leszel mikor 4D-re mentek?Én ezen a héten csütörtökön este megyek:)de a nemét még mindig nem tudjuk,remélem már nem bújkál...
Csajok,van köztetek olyan aki a Bajcsyban fog szülni,vagy már szült ott???
helló! terko gratulálok a kisfiúhoz, norzsa,neked meg a kislányhoz.
most jöttem meg terhestanácsadásról, vártam 2 órát a dokira. ráadásul, nem is az én dokim jött. de ő is rendes volt. okt 27én megyünk 4D-re, már tök várom:):) a dokimhoz meg csak nov. 9-én kell mennem. addig pihi.
nekem se ajánlották az oltást, de én SEMMIKÉPP NEM ADATOM BE!!!
Szia!
Gratulálok a KisFiadhoz! :)
Végre mostmár Ti is tudjátok!
Apukája mit szólt?
Elhiszem drága!!!
De nem szabad erre gondolnod!!
Valami van csak még nagyon pindurka. A hányingered se véletlenül van! Próbálj jó dolgokra gondolni!
És lekötni a gondolataidat!
Elhisezm hogy lasan telek, de cska azért mert minden percben erre gondolsz!!!
Próbáld lekötni a gondoltataidat valamivel!!!
Lehet hogy még a kis petezsákot látja csak. Nekem 3 héttel később kellett mennem.
Drukkolok hogy minden rendben legyen!!!
Sziasztok!!Megjöttem a dokitol és tanácstalan vagyok!!Semmi ujdonság még mindég alig látszik valami a doki annyit mondott,h továbbra is folsav meg egy hét mulva megint uh ha addig nem jön meg a mensim!!
Na most erre ne parázzak!!Nem tudom mit csináljak??
Én se adatnám be magamnak az influenza elleni oltást.
Mi a múltkor a babaklubban kérdeztük a védőnőt, mi róla a véleménye, és ő is inkább ellene volt, mind a gyerkőcöket, mind a kismamákat tekintve.