Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Februári babavárók fórum

2010 Februári babavárók (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
14539. d0999c4eba
2010. máj. 24. 10:41
Sziasztok! Pici fiam szeméről elment a bevérzés, a csoda cseppek hatására. Ma kirándulást tervezünk, és nem is főzök. Ja persze nem Petivel, hanem a tesómékkal és a gyerekekkel. Mindenkinek kellemes napsütéses Pünkösd hétfőt!
14538. hajini
2010. máj. 24. 10:29

hellóka csajok! megint volt egy éjjelem. fél 1től fél óránként rohangáltam a kiságyhoz. minim nyügi volt, sírt ha kiesett a cumi...

most anyuék elvitték sétálni. addig vasalok...

14537. hajini
2010. máj. 24. 10:29

hellóka csajok! megint volt egy éjjelem. fél1től fél óránként rohangáltam a kiságyhoz. minim nyügi volt, sírt ha kiesett a cumi...

most anyuék elvitték sétálni. addig vasalok...

14536. Fügemag
2010. máj. 24. 09:15
ja, fordítva...tehát több a kisfiú, mint a kislány:)))
14535. Fügemag
2010. máj. 24. 07:26

Jó reggelt!!

Hát tegnap én is kidőltem, szombaton volt rokonlátogatás, ami rettentő gáz volt, Bodza egész nap nem tudott aludni, zavarta a sok idegen, alig evett, csak sírt, nyüszögött, én iszonyat ideges voltam emiatt, + az általam is max. háromszor látott emberkék akarták fogdosni, hogy "majd náluk megnyugszik" hát egy nagy lóf@szt...ezért persze én voltam a kalitkába zárós anya...a végén elaludt a karomban, és jöttünk haza...grr.....

Tegnap viszont kerti parti volt, barátokkal:DD

A fiúk közös szülinapot ünnepeltek, + persze Bodza névnap is volt, úgyhogy jól lealjasodtak a végére:)) Jól sikerült, kiscsaj sem nyüszizett, csak baromira elfáradtam!!

Hajni, remélem meggyógyultok már, olvastam a légzésfigyelős sztorit...én tuti sírógörcsöt kaptam volna....de milyen jó hogy van...

A hippes kajci érdekel, milyen árban van? Lejáró szav.idő miatt olcsó?? Írj privit:)) :P

Mili már rendesen eszik gyümit??

Tuti Botinak is, Milinek is lesz, barátnője, bár a fórumunkon jóval több a kislány, mint a kisfiú...egy lányak lehet 2 fiúja???:DDDD

14534. Sulawesy (válaszként erre: 14532. - Hajini)
2010. máj. 23. 22:30
JOBBULÁST NEKTEK!!!!
14533. Sulawesy
2010. máj. 23. 22:26

Sziasztok!

Beugrottam ide, mielőtt kidőlök az ágyba, mint egy tuskó! Bocsánat, de nem tudtam követni pontosan kiknek volt most névnapja, de BOLDOGSÁGOSAT MINDENKINEK! Mea culpa, de most még a haláltól sem félek, mert meghalni sem volt időm az elmúlt napokban! :S Vendégek, Artúr nyügi, szél-eső-napsütés... leégett a nyakam, remélem Artúrt nem zavarta meg a nap, nem kapott hőgutát, 4-5 ször átöltözés egy nap, mert még mindig rengeteget bukik, ja öltözés nekem, mert Artúrnak is... Most eldőlök...Jó éjt! Kellemes napot pünkösd hétfőre.

14532. hajini
2010. máj. 23. 22:16

jó lenne:) most álmában érte az orrcsepp, így nem nyafogott:)

szombaton fodrászhoz megyek, de nem tom milyenre vágassam a hajam. ezt már meguntam...itt lesem a netet,de semmi jót nem találtam

14531. 472361965f
2010. máj. 23. 22:10

Sziasztok!

Botinak ma szupi édes napja volt, csak este sikerült nagy hisztivel elaludni...

Hajni! Mi is lemaradtunk Botival a csajokról...

Hm...Két ilyen jó pasi csajok nélkül...ejnye-bejnye :D

Aranyos lehet Mili ahogy cuppog az almának :)

Szegénykémnek jobbulást kívánunk Botival, az azért jó hogy nincs tüdőgyulladása.Nekünk a sinecod+orcsepp kombó vállt be, remélem nálatok is hamar lesz javulás!!!

14530. hajini
2010. máj. 23. 21:22

sziasztok!

elaludt Csinikém, férjecsékm dolgozni ment, kutyukám is alszik a kosarába.pünkösdi napok voltam, ott voltunk kinn.olyan kis édes a drágám, felhúzta a buksivédőt, h lásson, úgy aludt el. még mindig beteg. iszonyatosan köhög, szombaton voltunk vele az ügyeleten, szerencsére nincs tüdőgyulladása.

a végén mi meg minden jó csajsziról lemaradtunk :P

ma beszereztem csomó hippes kajcit, vagy 50dbot :)

csak ugy cuppog az almásnak a drágám:)

fügém, ha kell szólj, nagyon occsón tudok szerezni:)

én nem erőltetem a bölcsit, itt olyan hülye picsák vannak, még a cumit se engedik a babáknak, inkább majd itthon vállalok munkát...

Minim imádja a sportkocsit, csak úgy mondja benne:) imádombaba by bogic

gyógyulást Szimikének

14529. kszisz
2010. máj. 23. 14:24

Sziasztok!

Füge, örülök, h Bodza Barnit választotta! :DDD

Majd 18 év múlva elmeséljük nekik, h már régesrég elkeltek... :)))

Névnaposoknak boldog névnapot!!!

14528. 471f3bbb7a
2010. máj. 23. 13:20
Ja, és köszi a hozzászólásokat a képekehez és ha szeretnétek Fannit 2012-ben bölcsibe adni, akkor tekerjetek beiratkozni! :))
14527. 471f3bbb7a
2010. máj. 23. 13:19
Bentley, most nyergeltem át iwiw-re és csak ámulok a képek láttán, hogy Fannus hogy térdel az egyik képen!!! Ezek szerint ülni is tud? Nagyon komoly, hogy mennyivel előbbre tart a mozgásfejlődése az átlagtól, el sem hiszem, ha nem látom a képen, fantasztikus!!
14526. 471f3bbb7a (válaszként erre: 14525. - Bentley86)
2010. máj. 23. 13:04

Bentley végre itt, hogy vagy?

Én is beírattam már Beust a bölcsibe, 2012 februártól kértem a felvételét, aminek nagyon örültek, mert mint elmondták, 2011-re már be vannak telve!!!

Szimikét még beírattam az oviba, hisz 3,5 éves és még bölcsis, ott tovább nem maradhat, de oviba meg nem biztos, hogy beveszik, mivel gyeden vagyok :(

Katasztrofális ez a bölcsi-ovi helyzet Magyarországon, nálunk még munkáltatói igazolással sem tuti, hogy tudnak a gyerkőcnek helyet biztosítani, aztán meg hogy miből él meg a család, ha anyuka nem tud visszamenni dolgozni, az senkit nem érdekel!

Szimikém szerencsére jobban van, valószínű, hogy kicsit elrontotta a hasiját a sok csokitól..:(

14525. Bentley86 (válaszként erre: 14524. - Puppi04)
2010. máj. 23. 12:13

Puppi,még csak most jutottam el odáig,hogy lassacskán átfussam a régebbi üziket.Nem mondod,hogy már most megtelt a bölcsi a jövőévre??????Nem semmi,akkor lehet,hogy nekem is kellene érdeklődnöm?Bár mi csak 2012-ben adjuk bölcsibe...(ha minden igaz).

Én személy szerint,nagyon köszönöm,hogy felhívtad a figyelmünket!!!!:)

14524. Bentley86 (válaszként erre: 14508. - Vivinono)
2010. máj. 23. 12:03

Szia Vivi!:)

Hogy vagytok mostanság?Jól vettem ki a levélkédből,hogy már jön a fogacskátok???Milyen volt a buli?

14523. 41bf192202 (válaszként erre: 14521. - Vasztike)
2010. máj. 23. 05:54
Arannyérre Aurobint használtam(receptes),nekem jó volt,meg a forró víz:))
14522. 471f3bbb7a
2010. máj. 22. 21:47

A mai napunk nagyon jól indult, aztán nagyon elszaródott, de. vendégek voltak, tettem ki nasikat, azt hiszem túl sok mindent evett Szimi, mert egész délután hányt :(((((((((

Remélem, hogy nem vírust nyelt be a bölcsiben, hanem "Csak" sokat evett, mert nagyon féltem Beust, nehogy elkapja...

....Szimi szerencsére olyan kis ügyes, szól ha jön a hányás, de nem mindig időben, erről persze nem tehet szegénykém...úgy sajnálom a kis drágámat :((((((((((((

14521. vasztike
2010. máj. 22. 21:42

Sziasztok!

Névnaposokat Isten éltesse sokáig!

Végre igazi tavaszi idő volt ma, ennek örömére kijött az aranyerem :( . Akinek volt, mivel kente és mennyi idő után múlt el? Separont vettem, meg kamillavirágot.

Durva azért, hogy milyen gyorsan megy az idő, hogy már van jövő évi fórum. Én tavaly május 26-án csináltam az első tesztet. Hipp-hopp fel fognak nőni a bébik.

Lizám ma nagyon kis mohó volt, 7 előtt szopizott, meg még evett egy kis tápszert, aztán fél 9-kor is szopi, meg még 130 tápszer. Most alszik, mint a bunda, remélem reggelig.

Jó éjt Mindenkinek!

Jó éjt Mindenkinek!

14520. 41bf192202
2010. máj. 22. 21:20
Huuu csajok...már van 2011 februári babavárók fórum:))))bakker,eltelt ennyi idő!:DDD
14519. kroton
2010. máj. 22. 20:19

Sziasztok.

Én is voltam ma a pap bácsinál, nekünk jún. 26-án lesz a keresztelő szombaton mise után. Csak a legszűkebb család, és a pogány keresztapja lesz ott, mert azt mondta a plébános hogy nyugodtan megkeresztelheti Áront, az nem számít hogy ő nincs megkeresztelve, így mondta majd később megkeresztelkedik.

Én még ilyet előtte nem is hallottam hogy pogányul valaki keresztelhet, de ha az atya mondja akkor biztos igaz.

Fne,meva nekünk is kell kis inget vinni, nálunk ezt csak így szerbesen benkicának hívják, de erre mi felénk lehet kapni, igaz nem hátul megkötős hanem oldalt. Mért nem varratsz varrónővel, én mikor benn voltam a kórházban, nem volt szabad használni a saját baba holmikat, hanem csak amit ott kaptál, és azok a kis ingeket úgy varta varrónő. Csak egy ötlet.

Nekünk a kis ingbe bele kell hímezni a monogramját Áronnak.

Az egészben az volt a jó hogy a tagságit nem kellett kifizetnem visszamenőleg, hanem csak az idei évet. Rendes ez a mi plébános atyánk kár hogy a püspök áthelyezte Tordára.

A névnaposoknak boldog névnapot kívánunk Áron nyuszifüllel együtt.

14518. d90c077c72
2010. máj. 22. 20:14

itt is egy, jó árban...

[link]

14517. d90c077c72 (válaszként erre: 14515. - 41bf192202)
2010. máj. 22. 20:11
:***********************************************************************************************************
14516. d90c077c72
2010. máj. 22. 20:11

Csajok!!!

Még annyit, hogy a miénk 2 sebesség fokozatú, de nem nagyon szeretem bekapcsolni, mert mindkettő egyforma, és szerintem gyors. Én lökni szoktam... a dallam csak akkor szól, ha a hintát is bekapcsolom. Így inkább mindig fékezek rajta. Ami pont olyan, mintha lökném... :( a dallam, amit játszik is két hangerős. a halkabb jó. Viszont még a "dzsingülbellszt is játsza, ami egy kicsit kínos, így nyáron... :)

És utolsó sorban, nagyon nézzétek meg a m,éreteket,mert a mi kis babócáink már szinte egytől-egyig 7 kg körül vannak, és sok hinta újszülötteknek készül, tehát picike. Én ha most vennék, ilyet vennék... (nem elektromosat)

[link]

14515. 41bf192202 (válaszként erre: 14514. - D90c077c72)
2010. máj. 22. 20:05
Biztos klassz lehet:))látszik,hogy "Kismenyem" imádja:DD
14514. d90c077c72
2010. máj. 22. 20:01
feltettem a hintát...
14513. d90c077c72
2010. máj. 22. 19:52

Sziasztok. Lányok! Én azt hallottam, hogy az a zsibbasztó izé nem jó, mert ha véletlen lenyelik nyállal, (???) akkor meg is fulladhat a gyerek, mert elzsibbad a nyelőcső. Bocsi, ha hülyeség...

Elektromos hintánk van, FISHER PRICE... AvAJON JÓL ÍRTAM??? Mi vaterán vettük, 15 ezerért. Amúgy Gréti mostanában kezdi értékelni, de ha nem szokik hamar a baba hozzá, nem fog megülni benne. Őt már 1 hónaposan ültettük bele, de már akár fél órát is ül benne. Imádja... Reggel az az első, hogy ránéz az ölemből, és hangosan nevet rá... :) Olyan édi... Teszek fel egy képet milyen hinta. Naplómban lesz...

Vigyázzatok mamik, mert rohadt drága, és nem is bizti hogy bejön a bébiknek... a miénk akciósan is 40 ezer... Nézzetek tesz-veszen, vagy vaterán is szét...

14512. fne.meva
2010. máj. 22. 18:25

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, de már hulla vagyok így leültem egy kicsit a gép elé. A nagy takarításba még nagyobb kupit sikerült létrehozni, itt van tesóm segíteni, de 1 előre 2 hátra ütemben haladunk hétfőn meg jön a vendégsereg váááá!!

Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Mimzynek és Vivinono kis Júliájának boldog névnapot!

Keresztelős megbeszélésen elmondta a pap hogy miután mi jön majd, ingyenes, de szoktak adni 10 ezer körül pénzt ahogy hallottam és tudjátok mit kért vigyünk hátul kötős ingecskét, réklit!! A világon nincs, nem is gyártanak már az összes bababoltba voltunk. Most az egész család a padot túrja :). Nem kell ráadni csak vinni. Király mondhatom!

Na megyek is, jó hétvégét én sztem keddig nem leszek!

Puszi

14511. 472361965f
2010. máj. 22. 16:24
Nos, akkor tanácsot kérnék.Mi is hintát szeretnénk Botinak, de fogalmam sincs milyet?hol?mennyiért?Akiknek van azoknak milyen van? És mennyiért vettétek?(lehet privibe is írni) :)
14510. Cicus85
2010. máj. 22. 15:43
Váááááá!Vettem Mazsinak gyereknapra elektromos hintát!!!
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook