Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 2010-es felvételi :S fórum

2010-es felvételi :S (beszélgetős fórum)


10. Gyongyvirag555 (válaszként erre: 8. - Bujamaja)
2011. máj. 30. 15:11
Úgy tudom,az okj-s végzettség nem befolyásolja.
9. Gyongyvirag555 (válaszként erre: 1. - Bujamaja)
2011. máj. 30. 15:11
Az ÁF félévekkel viszont vigyázz,mert csak 12 van belőlük. Amikor én megérdeklődtem,azt a választ kaptam, h az okj az ÁF féléveidből megy. Tehát ha elvégzel egy év okj-t és utána mondjuk a 3 év andragógiát, akkor elment 8 féléved a 12-ből. Persze ez nem gond,ha utána már nem szeretnél tanulni.
2010. aug. 1. 21:11
és megtudnátok mondani,hogy ha pl most felvettek felsőfokú szakképzésre,de halasztok egy évet,mert elvégzek egy okj-s aerobik edző szakképzést,akkor az elhalasztott üzletktőm,mikor 1év után elkezdem,akkor fizetős lesz már,amiatt hogy már van egy okj-s szakmám?:S Vagy februárban kőzben jelőlhetek emg az egyetemen valamilyen másik szakot és ha pl nem vesznek fel,csak akkor kezdem el a halasztott üzletkőtőt??
2010. júl. 23. 20:32
kszike a válaszokat..:Dmég gondolkodom mert nagyon szeretnék aerobik edző lenni,legfőképp ahhoz van kedvem,csak akkor elszalasztanám az üzletktőt.és talán jővőre nem vennének már fel sehova.Viszont ehhez meg nincs nagy kedvem,és talán elhelyezkedni sem tudnék:S pótfelvételi milyen úton zajlik?mikor lehet rá még jelentkezni?és bármilyen szakra jelentkezhetek???
6. vvicus (válaszként erre: 1. - Bujamaja)
2010. júl. 23. 19:00

Én azt olvastam, 2013-tól akarják kötelezővé tenni az emelt szintű érettségit.

Keresztfélévre bármit bejelölhetsz, amit meghirdetnek, csak vigyázz, rengeteg szak nem szokott olyakor elindulni.

Ha elvégzed az okj-t, amíg nincs szakmád és huszonxévesnél kevesebb vagy, elvileg ingyenes, gyakorlatilag függ attól, hol végzed el. Államilag finanszírozott felsőoktatási képzésre mindaddig jelentkezhetsz, míg vagy nincs egy ÁF diplomád, vagy amíg van elég ÁF féléved.

2010. júl. 23. 13:25
Először az üzletkötő, utána vagy mellette az aerobic. Aztán jöhet a többi.
2010. júl. 23. 13:18
másik szakra jelentkeznék egyetemen ha újra lehetne..
2010. júl. 23. 13:08
Az aerobic és az üzletkötős tudásodat legalább hasznosítani tudnád...
2. Pné Veronika (válaszként erre: 1. - Bujamaja)
2010. júl. 23. 13:08

Szia.

Sajnos nem tudok neked tanácsot adni, csak szeretnék megkérdezni valamit.

Miért szeretnél egyetemre menni, ráadásul olyan szakra, amit egyébként nem is keresnek?

Ha az életben használhatatlan lesz a tudásod, akkor minek?

2010. júl. 23. 12:55

sziasztok


Érdeklődni szeretnék hogy mit lehet akkor tenni,ha jelentkeztem egyetemre[társadalmi tanulmányok és andragógia,azt hiszem ezekkel nemis lehet nagyon elhelyezkedni],majd utolsó helyen az egyetem keretein belül felsőfokú szakképzésre külgazdasági üzletktőnek.


Pontjaim alapján egyetemre nem vettek fel,csak felsőfokú szakképzésre.Emellett elszeretném végezni okj-son az aerobik edzőt is.Mit gondoltok mi lenne jobb választás?

Belevágni az üzletktőbe ha már felvettek[úgy tudom 2011-ben már kell emelt szintű érettségi,ami nekem nincs],és utána jelentkezem egyetemre,vagy esetleg a keresztfélévről tudtok mondani valamit??[azokra lehet csak újra jelentkezni amiket megjelltél februárban?]


Vagy végezzem el egy év alatt nappalin az aerobik edzőt és év múlva próbáljam újra az egyetemet?Ha esetleg egybe vinném a 2éves üzletktőt az aerobikkal ami egy éves ,akkor melyik lenne fizetős???Utána is mehetnék egyetemre?


kősszíí a segítséget előre is:D

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook