2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Változatos... Lefektetés után felkelt fél órával már, aztán rá 1 órára. Akkor kapott nurofent is, ezzel aludt 4 órát. Kb. ennyit pihentünk egész éjjel, mert utána óránként kelt. :( Az 5. fog már kint van és lassan jön a 6. is.
Lányok, ma rendesen fuldokollt a Lányom. :( Adtam c vitamin cseppeket és annyira félrenyelte, h másodpercekig láttam, csak tátog és pirosodik a feje, nem kap levegőt... Ütögettem a hátát, h kiköhögje, utána együtt sírtunk. Csak jót akartam neki, h ne legyen beteg, erre mit csinálok...
Huu, csajok, sikerelmeny! Kisendre alszik!!!! Ott maradtam most vegig vele, simogattam a kis homlokat a ket szeme kozott, olyankor zarogatja a szemeit, es egyszercsak piff, elaludt! Rajott, milyen jo lezarni a szemet!
Lehet en rontottam el, es ott kell mindig mostanaban maradni vele???
Sziasztok,
Lili egész éjjel kérte a cicit, úgyhogy most megint fáj a hátam rendesen. Aztán az is lehet, hogy csak 4-5x, csak a többit álmodtam... :D
A múltkor nekem is nagyon kiszáradt, anyum nekem is az olívaolajat mondta. 3 perc, amíg szívódik, utána papírtörlővel letöröltem a felesleget. Tényleg csodát tesz.
Az a baj, hogy én sem bírom kivárni, amíg felszívódik, meg utálom, ha ragad a kezem. Van egy tuti kézkrémem, csak nem tudom, h kapni-e még.
bnatural nyugtató kézkrém.
10 mp alatt felszívódik, nem ragad, imádom az illatát,mert olyan gyógynövényes és pihe-puha lesz a mancsom
Én még erre az óraállításra nem is gondoltam.De nálunk úgy van hogy ugye 7kor vacsi,fürcsi,de előtte már elkezd vinnyogni,mert annyiradeannyira elfárad pont 7 órára,hogy mozdulni sem bír.Bezzeg a fürdővizet előszeretettel meregeti kifele a földre,meg csapja össze anyát.Érdekes rosszalkodni sose fáradt!
Hopp ez nem pont a kérdésedre a válsz.Bocsi nagyon elpilledtem,megyek is alukálni én is!
Nem tud valamelyikőtök vmi tuti kencét kézkiszáradásra?
Vettünk már vagy ezer féle kézkrémet,olcsótól a drágáig,de nagyon semelyik nem használ.Most pedig hogy bejött a hidegebb idő olyan csúnya a kezem,hogy csak na.Van hogy vérzik is a kiszáradás miatt.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)