2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Jóéjszakát, Zita drukk, h apa rendben megérkezzen. Megértelek, én is utálom, ha fáradtna vezet. Ma megjárta a Bp- Pécs távot, oda- vissza... Hát, örültem, amikor hazaért. :)
Na, legyetek jók, nyugis éjszakát!
Ó, hát ha hallanád, h én h éneklek Rebusnak. :) Kiszaladnál a világból sztem, nincs túljó hangom. :) De végül is, a babának tök mindegy, neki anya hangja a legszebb.
De várom már, h kimondja, h anya!
ezen is éneklés ment, de nekem nagyon nem tetszett az egész. Nem tudom jól megmagyarázni, valahogy nem akartam odamenni. De a Férjem is csak nézett, h mi ez a sz@r. :)
egyébként jó lett volna menni, biztos élvezné a pici a zenét, de ez... inkább itthon hallgatunk mindenfélét. Tudom, nem ugyan az, de ringató nélkül is nőttek már fel gyerekek. :)
Már kétszer is voltunk! :D
Csütörtökön. A Tornáriumba. Ti?
halihó!
sztem ezt a vécé-bili dolgot a gyerek választja meg leginkább... attól is függ, mennyire lesz "utánzó".
van pici, aki abszolút nem hajlandó a bilibe végezni a dolgát, de a vécébe simán... meg van, akinek jobban bejön a bili, hiszen az mégiscsak az övé :D
Halihó!
Van itt valaki?
Á, akkor hasonló az itteni Ringatóhoz.
Oda még 3 alkalommal megyünk, aztán lejár a bérlet. Nem veszek másikat, ilyen gyűjtögetős időszakban sok nekem a 700 Ft fél órára. :(
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)