2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
azért mostanában belegondoltam, hogy nem is baj, hogy Áron 6-7 között kel... még így is jó, ha 9 körülre elkészülünk mindennel.
ébredés
boot :D
szükség szerint bugyi és ruhacsere bilizéssel
reggeli
fogmosás
bilizés
öltözés
beágyazás
anya is felöltözik :)
és el is ment a fél délelőtt... ha kell vhova menni, máris kezdhetünk neki a beöltözésnek :O
:shock:
és jól van???
Áron ha sokat alszik, tuti beteg, lázas.
igaz, most ő is durmol már 2,5 órája... de közben 4x sírt fel :/
jaja :)
én nem szoktam érezni, lévén, hogy nem szokott lenni :)
2. clostis ciklusban fájt nagyon... meg most :o
na, majd kiderül.
20tól úgyis szedni kell a duphastont, apa névnapján meg majd tesztelek egyet ;)
Ti már próbálkoztok Youlcsi?
Nekem nyáron volt egy olyan peteérésem, mint mikor erősebb mensis görcsöm van. Kis vérpötty is volt a bugyimban. Én amúgy mindig érzem, de csak tompán, az viszont nagyon durva volt nyáron. Az orvosom is azt mondta, hogy a peteérés lehetett.De hogy akkor miért fájt annyira...a hormonok.
Sziasztok,
Kitettem Fb-re a Raffaello torta recit! :)
Na az én kézügyességem sajnos egyenlő a nullával, egy gombot talán még felvarrok....
Pedig tök jó lenne varrni tudni!
Amúgy én is ha célirányosan akarok venni, mondjuk egy cipőt vagy bármit, mert kell, na tutti nem találok, csak ha spontán vásárolok akkor vagyok sikeres....
A fogzós babáknak jobbulást!!
Nekünk 4 fogunk van, megálltunk, majd egyszer csak kijön, már kezdek egy kicsit aggódni, már lassan 2 hónapja egy fogunk sem jött ki és igazából olyan nagyon nem is látok sehol semmit! :-)
Úgy hogy kihasználom ezeket a nyugisabb napokat, éjszakákat addig is!
Adali, Nektek is ezerrel jobbulást!!!
Én is imádtam vásárolni, most is, csak most tök felesleges, mert nem hordok semmi normális göncöt, mert hogy nem is megyünk sehová....
Na majd talán ha jobb idő lesz, akkor....
Kistanítónéni, Te álltál neki a szerelésnek??
Én nem vagyok ilyen ügyes, bár én is szoktam szerelni, legutóbb az összecsukós, rohangálós babakocsit, nem sok mindent kellett rajta szerelni, de azt nekem sikerült rosszul odatenni, apa alig bírta megcsinálni....
Na megfogadtam soha többé semmit....
hát, azért durva lenne első ciklusból...
aztán úgy járnék, mint nővérem... doki: rendszeres a vérzése? tesó: igen. doki: ciklushossz? tesó: 2 év :D
Sziasztok!
Youlcsi, rendesen megnőtt a tüsződ, úgy hogy ha Te nem akarsz rámászni apára, akkor majd apa mászik Rád! :-))
Te ksi boszi....:)
Drukkolok! Ügyesek legyetek...:D
anno is mondtam a dokinak, hogy ha ez így kell fájjon, akkor nem akarok ovulálni... na meg még hogy így apára mászni???
tegnap volt 18as műsor... holnap naná, hogy lesz... aztán meglátjuk (micsoda megérzés! vettem délelőtt tesztet :))
Az jóóóó!!! Akkor hajrá!!!!
(persze együttérzek a görcsök miatt)
hinnye csajok!
ha ez a fájdalom (görcs... és kiegyenesedni is alig tudok) ugyanaz, mint volt 2 éve... akkor most PÉ-m van :)
sziasztok
jaj Adali nagyon sajnálom hogy igye lebetegedtek az Endrék, itartást neked, és rmeélem te nem kapod el
jaj ezek a fogag ugy nézem egyre jobban kinozzk a bébiket
amugy nekem a bölcsességfogam az alsók nem is jöttek ki, az egyiket még terhesésg előtt kiműtöttéka húsból mert nem akart kijönni, és helye sem igazán lett folna, mondt a is afogorvos ha ki is jön akkor összenyomja a sort, igy inlább kivette, a másik oldalon még bent van, de az sem bújt ki rendesen, ha rászánnm magam ki kellen azt is műtetni, de még várok
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)