2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Na hát tök jó, szeretem az ilyen beszólásokat.
De biztos jó oltóanyagot kapott, ha a védőnő megerősített...
Amúgy ha mérik Csabit, hosszra akkor ő is pityeregni szokott, egy "teknőbe" kell beletenni és ez nagyon nem tetszik neki!
Miért kell tojásfehérjét adni??
Úgy néz ki számomra, hogy ez lesz a legrosszabb védőoltás!
na fel is tettem a fotót.
Most olvasom Adali h Kisendre is beindult,a járásban:)
Sziasztok!
Túl vagyunk ezen a kö..ög oltáson..Úúútálom ahogy böködik drágámat:(( Annyira sírt én is remegtem már idegből,nem szeretem ha kínozzák.Eléggé megviselte,alig bírtam lenyugtatni,de már a mérickézést is végig sírta előtte..Most már tök jó kedvű,de én még talán most se nyugodtam le.
Azt mondták h 7hét múlva meg akár most is jelentkezhet láz,kiütés.
Meg azon ijedtem meg mikor a dokinő bekeverte a szurit és mondta h ez miért sárga??eddig rózsíszín volt az anyag!A védőnő meg mondta h mert új fajta oltóanyag.Remélem nem csak ráfogta!De milyen érdekes a dokinő nem is tudja h új fajta oltóanyag van??Most ezen parázok!Tud vki erről vmit??Adali?? Majd aki viszi legközelebb nézze meg h nekik is sárga az anyag!
(10-én volt 15hós Barnu,vki kérdezte)
Torta:kész lett,csak nem meglepi lett,mivel apa beállított jóóval hamarabb,hazaküldték,mert éjszakás lesz..Úgyhogy amíg ledőlt megalkottam:)Majd felrakom fb-ra milyen lett!De a fekete erdős íz nagyon jó lett,olyan mint amilyet a cukiban szoktam enni:)Barnusnak is csináltam egy minikét:)
Jaa és amikor sírt a dokinál észrevettem h a jobb oldali rágófoga is félig kint van(meg a baloldali) :))
Kege, szuri megvolt??
A tortával elkészültél??
Sziasztok!
Képzeljétek ma megvolt az "első lábon sétánk"...
Jaj, nagyon tetszett Csabinak, de ő csak előre akart menni, nem akart megfordulni! :-)
Ha jöttek az úton(nem forgalmas utcában lakunk), mindegy biciklivel, gyalog, kocsival, akkor megállt és nézte!
Olyan kis édes volt!
De ugye ez nem azt jelenti, hogy felejtős a babakocsi???
Én nem akarom!
gyógyulást Nagyendrének!
Klassz, h mehet már a gyerevigyázóhoz Kisendre. Remélem ott sokkal jobb lesz, mint a bölcsibe. Az is 1000 font havonta?
Nincs eselyem se visszaolvasni, Nagyendre beteg, hanyos-fosos nyavalya:(
Kisendre jobban van, halistennek, de meg mindig nem akar reggelzini, csak joghurtot. Eddig annyi van benne, es most alszik mar egy oraja:)
Holnap kezdunk a csajszinal aki vigyazni fog ra:)
:D:D ezt nekem a nyuszim csinálja. :D:D:D
Na jó, ezt nem hagyhattam ki. :D
Az én lányom szinte falja a könyveket.
Igazából "szinte" nélkül... :D
Sziasztok!
Milyen tünetei voltak a kislánynak? Szegény....
Mi van ebben az oltásban amitől ilyen ütős?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)