2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Jajj! Ilyenről még nem is hallottam...:(
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Kapott rá vmi gyógyszert?
Krumpli levest csináltam :) Nem soká kisütöm a májat is.
Képzeljétek, reggel lementem a doktorhoz a gyerekkel, mert egész este ordított. Írd és mondd így volt 20 percet aludt, 10 percet sírt. Fülkürthurut.... az agyam eldobom.
OKTÓBER ÓTA folyamatosan beteg és ahogy elmúlik az egyik orrfolyás, már rögtön kezdődik is a másik. És persze szegénykém kapja az ilyen-olyan cseppett, meg homeo.golyókat, de hát cart se ér semmi. ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtommal ez a Milupa tejpépekre is él, vagy rosszul tudom? Mert holnap pont emiatt megyek déembe...
Lili csak a Milupás és a déemes tejpépet szereti.
el sem tudom képzelni milyen lenne ha 2 Barnus rohangálna itt a házban:)
A lányod mikor kezdett el beszélni?
nálunk megy az anya:))én úgy örülök neki,csak apa van kicsit oda mert azóta alig mondja h apa:)),jaa meg az ujdonság még a hoppá:D,
de egyik napról a másikra kezdett el így beszélni,eddig csak mindennek az első 2 betűjét mondta.
Nálunk Botond nagyon egyszerűen négy szóval elintéz mindent: baba (labda, baba), mama (kaja), papa (ez bármi lehet), vava (az összes állat), brrr (autó, porszívó).
Hunorka kifinomultabb: A nagy kedvenc a tiki-tiki (csiki-csiki, még a papucsot is csiklandozza), mama, ham, papa, vava, brrr (Botondhoz hasonló jelentéssel) és a legújabb a ki (ki akar jönni valahonnan). Ja még a kenyérre meg a kekszre mondja, hogy ke. SZóval nem visszük túlzásba, de Mártikámhoz képest fantasztikusan gyorsan haladnak.
kiválasztás!
imádom! megyek!
azért tudjuk jóra tanítani a gyereket :)
a napi sokadik kaka után mindig skandáljuk családilag, hogy "kakagép, kakagép!"
gyerek meg kakagaka, kakagaka... na, mondom, szép lesz, ha előbb kakagép-ezik, mint hogy anyát vagy apát mond :o :D
majdnem :)
kutya, oroszlán (sárkány, tigris... szabadon választható), cica, autó/motor, kacsa/hal, kígyó, vonat (sihuhu!) és papagáj (pityuka vazze!!! LOL)
sorrendben:
kutya,oroszlán,cica,mackó,kacsa,kígyó,fóka,.....az utolsót nem tudom
Na 7ből mennyit találtam el???:DD
de jó!!!
mi megrekedtünk a baba és kaka szavaknál :/
ezeken kívül csak hangutánoz (vava, áááá, miju, brrrrrrm, apap, sssssssz, ehu, piha... na, vajon melyik micsoda??? :D)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)