2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Persze, ez így tök jó!
Én az elején nagyon fel voltam rá buzdulva, hogy veszek, még a férjemet is ráhergeltem, aztán sajnáltam érte a kemény ezerforintokat, mert nehéz vele megtalálni, akkor meg minek idegesítsem magam és a babát, egyértelműen nem élvezte, hogy macerálják a dopplerrel, bújt el előle.
Akartam venni magzati szívhang hallgatót, de aztán amikor a 12. hetes genetikain elég nehezen kapta el a doki a szívhangot, mert rátette a szívre azt a "keresztet", és elmászott a baba, akkor megint nem lehetett hallani, úgy döntöttem, pénzkidobás, és csak paráznék, ha nem találom.
Még a gyakorlott védőnő sem találta meg nekem kedden. Lényeg, hogy minden nap rúgdos, és tudom, hogy nincs semmi baj vele.
Biztos jó lehet hallani amúgy a lubickolását is. A rúgásait is jó volt. Állítólag a csuklását is mókás hallgatni, de én még nem tudom, éreztem-e csuklani. Állítólag, ha ritmikusan mozog, az az, de talán ha 2-3 ritmusos mozgást érzek, utána abba marad a szabályosság.
Helyes nem is kell aggódni, hisz minden renden van:-)
Igen van (kórházban dolgoztam), bár a szívhangot elkapni még nem sikerült (elég nehéz) de lehet hallani ahogyan lubickol, + mocorog:-)
jó reggelt!
igen... nagyon reklámozza az általa megnevezett oldalt. minden (mind az összes 6 :)))) hozzászólásában :p
Mint a mosott rongy. Borzasztó volt az az álom. Ahogy felébredtem, kaptam a pocakhoz, hogy ugye még megvan. Aztán rúgott is pár jó nagyot Hangám. Megmutatta, hogy nincs miért aggódjak. :-D
Van stetoscopod? Nekem kedden nézte a védőnő a szívhangot, de nem sikerült elkapni, állandóan megrúgta Hanga a doppler hallgatókáját. Szegény, már rohadtul utálhatta, de vagy 15-20 perc után elcsíptük a köldökzsinórt.
Aha, én is megnéztem, miután a novemberi fórumban is találkoztam vele. Nekem reklám szaga van a dolognak.
Na mindegy, tényleg nem érdemes vele foglalkozni.
Velvet, hogy vagy ma?
Sziasztok.
Vvicus egyetértek, szánalmas,már elnézést. Ne foglalkozzatok vele. Az összes eddigi hozzászólásáról le lehet írni hogy milyen ember..
Már bocs, de hogy lehet ilyet írni? Mi itt pont azzal tartjuk egymásban a lelket, hogy mondjuk egymásnak, ne olvassunk rossz történeteket szülésről, terhességről. Így is elég sok rémkép zakatol a fejünkben. Ez nem adna terhesen senkinek erőt, ezzel csak felzaklatnánk magunkat, hogy "jajj, Istenem, akkor most nekem is beteg a babám?".
Tényleg nem bántani akarlak, csak nem értem a dolgot...
Sziasztok!
Most én lettem rémálommal megáldva, eltűnt a pocakom álmomba. Szörnyű volt, vissza sem bírtam azóta aludni, úgyhogy egy órája már fent vagyok.
sehol senki???
:(
akkor lépek :(
sajnos az :/ de napközben is így vagyok vele.
már többször nézték a sok ivás miatt a cukromat is...
:-))))
Igazi mókuskerék!!!
Sziasztok!
Én mostanában tök jól alszom, lehet, hogy a citromfű tea hatása, szerintem tuti azé, de nagyon örülök neki! Főleg, hogy mostanában szinte egész nap fekszem, féltem is, hogy fogok tudni éjjel aludni, de simán alszom éjszaka is, és még napközben is.
A nagy pisilős korszak is vagy 2 hete elmúlt, azért ez is segít az éjszakai alváson.
nem-alvás:
a kezdetek óta nagyon rosszul (3-4, elvétve max 5 órát) alszom... de a mostani éjszaka katasztrófa volt... 11:32-tól sikerült aludnom 00:39-ig. aztán valahogy 4:50 körül néztem utoljára az órára, mikor sikerült kicsit visszaaludnom :/
én is kértem... de az orvos-igazgató csinálta az uh-t, és vele semmi humorom nem volt leállni alkudozni.
majd vsz jövő héten elsírom a dokimnak a bánatomat :) és lehet, hogy ő megszán egy gyors uh-val :p
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)