2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
sajnos én utóbbi, meg orvoshoz rohangálok
pont a vérnyomim miatt
most van rajtam egy 4 órás, du viszem vissza, kivi vagyok mit szólnak
de nem fényes a helyzet sajnos :(
150-160 is van többször is...
Ti hogy vagytok?
Sziasztok! Már meg van rendelve, de még nem érkezett meg, mi baby-top babakocsit vettünk,és a babakocsi színével megegyező hordozót rendeltünk, a gyártótól - lábzsákkal.
Egyébként érdemes megnézni a bababizományis boltokat.:-)
VAgy mindenki pihen, vagy dolgozik.
Mi újság a vérnyomásoddal?
Sziasztok :)
Rosi igazad van ritkán vagyunk :(
Én örököltem egy chiccot azt fogjuk használni :)
Sziasztok
Kicsit pang mostanában a fórum.
Lányok, milyen hordozót/autósülést vettetek? Én most nézelődöm és végülis a maxi cosit javasolták. Először aukciós oldalon akartam venni, de mindig elviszi előlem valaki, így mostmár úgy döntöttem, hogy újat veszünk, így legalább majd Zóra Pannának nem kell újat venni :)
sziasztok!
esélyem sincs visszaolvasni (azért megpróbálom :))... de holnaptól megpróbálom ismét felvenni a fonalat. bútor a helyén, már csak a kiságy hiányzik... fárasztó napok voltak... de inkább most, mint még nagyobb pocival...
Na én lelépek, megyek haza, végre! :)
Sziasztok!
jol beparáztam de azota pihizek amikor csak tudok(két eleven gyerek mellett,de már nagyok sokat játszanak együtt igy van egy kisnyugim)
a lényeg ahogy irod nem romlott mert akkor már a kórházan dekkolnék,jo két hete amit nem szeretnék mivel amugy is irtozom a kórházaktol,fobiám van tölük az a szag!!!nem vagyok kényes de utobbi időben nem jo emlékeim vannk a kórházrol,
Szia!
Jajjj, szegény, gondolom nagyon megijedtél, de a lényeg, hogy nem romlott tovább a helyzet!!! :)
Pihenj nagyon sokat!
Hát igen, ez mindenkinél esélyes.
Nekem apukám már kijelentette, hogy novembertől ő készenlétben lesz, ha szaladni kell... (eddig mindkettő unokája anyját ő vitte be a korházba kocsival, továbba fenntartja a jogot arra, hogy még aznap meg is foghassa a kis jövevényt... :) )
Sziasztok.
kicsit eltüntem,sajna a méhszájam kinyilt egy fertőzéstől cervix 3100 lett denem nagy gond csakbeparáztam amikor szerda éjjel fél3tol csüt délután 1 ig fájt a hátam a hasam görcsölt minden bajom volt,ez a 25hétben volt,nődokim egyszerre fogadott és felirta a MAGNÉZIUM-CITRÁTOT ami ugy néz ki segit nincsenek görcseim és 1 napi adagban 6000mg magnázium van ami napi 12-16szem Magne b6-nak felel meg de ez por és egyszerre felszivodik igy gyorsabban hat és tök jo ajánlom annak akinek hasonlo problémái vannak mint nekem volt.
tegnap voltam ujra nődokinál és beadta a tüdöérlelöt is és megvizsgált a cervix maradt 3100 nem romlott sőt!!!igy majd csak 29hetesen megyek ujra szurira amit már ki is váltottam és majd beadja akkor,jövö héten kedden megyek 4d-re(potya 4d) ugy hogy kihasználom,ujra a lehetöséget mert 19hetesen voltam utoljára uh-án és 32 hetesen lesz a következő.
micsoda mázlisták egyesek hogy férjük otthon tud maradni velük szinte egéyz decemberben irigylem őket titeket.
nekem sajna az utoso pillanatban marad itthon vagy jön haza ha szülni kell mennem,de ha nemér haza akkor mentő vagy apos nem tudom melyik jobb de talán a mentő mert apos beparázna és győr tölem 65km,mire odaérnénk megszülnék vagy az apos szülne meg nem tudom.férjem csak az ünnepek alatt tud itthon lenni meg ha a kisbálnácska kibirja dec8ig akkor 2 hétre mig haza nem jövünk a kórházbol.de nekem fennáll az hogy novemberben megszülök.mert nekem a 4 babám már,fura,30éves vagyok és a 4 babám várom.itt sokan közülünk meg az 1-ill. 2. babájukat.
örülök hogy mindenki jol van,puszi Anett
Köszi.
Drukkolok,hogy nálatok is minden rendben legyen.
Majd szólj holnap,hogy mi lett.
Szia!
Örülök, hogy jó lett az eredményed!
De jó Neked! Legalább Te már tudod az eredményét.
Nekem még 1 napot kell várnom az eredményre :(
Párom is így tervezi, hogy egész decemberben itthon lesz, aztán majd kiderül.
Mondjuk neki is tanulni kell majd a dolgokat.
Már mondta, hogy ő majd dajkálja, amíg én főzök, ha ő főzne nem járnánk olyan jól... :)))
Sziasztok,
Ma nagyon megdicsérgetett az orvosom, mert jó lett a cukor terhelésem.Én meg a kisfiamat.
Azt mondta,hogy mindent ehetek, amit csak megkívánok. :))
Legalább már ezen is túl vagyok. Féltem,hogy nehogy magas legyen és akkor újra meg kell majd innom azt a vacakot.
Sziasztok
Én ma vidéken voltam, aztán hamarabb befejeztük a selejtezést, így hazajöttem:)
Próbáltam pihizni, de a telefontól nem lehet :(
Mi úgy terveztük, hogy párom egész decemberben itthon lesz szabin és Anyum is ideköltözik hozzánk decemberre. Legalábbis ezt szeretnénk.
Így van! :)
Nálunk előreláthatólag úgy lesz, hogy anyu odaköltözik hozzánk 1-2 hétre (a szomszéd városban laknak 10 km - ami nekem nincs messze, nekik igen....), anyóssal meg egy városban lakunk, de inkább ne...
A védőnő is jár majd az első 6 hétben hetente.
Nem lesz semmi gond. :)
Nekem anyumék messze laknak és persze biztos el fog jönni egy pár napra,de nem lesz mindíg "kéznél".
Még jó hogy az egyik barátnőmnek 3 gyereke van és majd őt fogom zaklatni ha vmit nem tudok.Meg hát itt leszünk egymásnak és akkor is biztos sokat fogunk tudni segíteni egymásnak!:-)
Én talán 2 hete kicsit beparáztam, hogy fogom ellátni, ápolgatni Nórit, miután elment a védőnő.
Babaápolásról, szülésről tartott nekem előadást.
Persze párom egyből rávágta, nem lesz semmi gond, anyu is velünk lesz az elején, meg úgyis jön majd minden magától.
De nagyon várom ennek ellenére, hogy kicsit félek is tőle!!! :)))
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)