2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nem akarlak letörni, de én is ezt hittem, h picit több édeset ettem, mint kellett, de kiderült, h nem csak ennyi a gond. :(
Figyelj nagyon, pár hét van már csak. Kitartás hozzá!!!
Magas a cukrod és így elhúzzák, h mikor menj a dietetólógiára??
Tegnap voltam én is, és magas lett most nekem is, 7,6. :((
Fogalmam sincs már milyen kenyeret kéne ennem reggelire, Abonettet annyira nem akarok. :( Pedig lehet, h arra kényszerülök. :(
Jól van, akkor most megnyugodtam, köszi.
Most megyünk haza utoljára a szülés előtt és voltak félelmeim az út miatt, de már nincsenek :)
A cukorra most már nagyon odafigyelek, mert nem akarom, hogy vmi komoly baja legyen a bébinek.
Amúgy lehet a sok szőlő és fánk tette meg a hatását :(
Sziasztok!
Na megjártam én is a dokit, a babó adatai 31 hetesnek felelnek meg, így egyre jobban reménykedek hogy télleg itthon leszünk karácsonyra, mert egy héttel idősebb mint kellene:)
Ákos multkori nagy forgolódása az az volt hogy ő úgy gondolta eddig fejjel lefelé volt és elég volt neki és megfordul, így most farfekvéses, a feje a jobb oldalon a gyomornál van.
Dietetológiára holnapra nem kaptam időpontot csak jövőhétre, azt mondta a doki bácsi mehetek a kórházba is a dietetikushoz, de ott annyira körülményesen csinálják, hogy ő nem ajánlja, így marad az sztk.
ellátna engem a nőgyógyász is rendesen, ha nem kellene rohannia állandóan :/
múltkor is éppen bementem vetkőzni, amikor hívták császárhoz. OK, odafigyelt, megnézett, elmondott mindent... de hát már máshol járt az esze, így kérdezni már nem tudtam tőle.
jó reggelt!
a 2000es méhnyak tökéletes!
én ennyiről indultam :)
vizeletben cukor... az nem jó. de kis odafigyeléssel rendben lesz.
Sziasztok!
Mi ma töltöttük be a 33. hetet és voltunk orvosnál és néztek mindent, sőt most volt a 32 hetes uh is.
A vizeletben cukrot találtak. Két hét múlva megyek vissza, addig cukor szegény étkezést javasoltak. Ez tényleg segíthet, vagy most indulhat a diéta-móka? :(
A vasam szerencsére rendben van, viszont a jódot szednem kell. Ja és a vitamint meg kidobatta velem a doki... mondván az semmire sem jó.
Méhnyakkal hogy álltok ezekben a hetekben? A 2000 az jó?
Ja és a jelenlegi súlyra azt mondták, hogy kb. 2000gr.
Ti is vhogy így álltok ugye?! :s
Na jó éjt!
:) Engem a fogadott nődoki küldött a házi dokihoz, pont fordítva. :))
Végül is, a lényeg, h vmelyik figyeljen és észrevegye, ha gond van, erre ott a nődoki, nekem is jobb így.
Az viszont jó, ha észrevette Nálad a vizesedést úgy, h Te nem. Végül is, a lényeg, h valamelyik orvos megfelelően "ellásson" minket. :)
Na, megyek, jó éjt mindenkinek. :)
nem tudom... nekem azért ez így jobb. pl magamtól fel sem tűnt volna a vizesedés, ha a háziorvos nem nézi meg... és akkor a védőnőnek nem mondom, aki aztán nem tudna rá odafigyelni.
na meg ugye a háziorvos volt az, aki tudta, hova kell küldeni dokihoz... tüdőgondozó, kardiológia... nyilván ő van tisztában az összes kórelőzményemmel.
Tandi!
és jó az, ha csak az asszisztenssel egyezkedsz?
én is ott kezdek... ettől függetlenül (hacsak nem van rohanásban) a doki mindig megnéz. meghallgatja a szívemet, megnézi a vizesedést, stb...
nem jó orvos az, aki nem foglalkozik az emberrel... főleg egy táppénzes kismamával!
Noel 28.hetesen volt 1050g körüli->nem nagy de én majdnem minden nap alszok vagy délelőtt vagy délután mert nagyon fáradtnak érzem magam.
hozzá kell tennem,hogy korán kelők (5 körül kelek)vagyunk de korán is fekszünk(21:00 felé).
Szép nagy Babák lesznek!!
Azt olvastam az egyik kismamás könyvemben,hogy kb.a 30.héttől hetente 200 g-ot híznak a Babák.
Nekem a 30.héten kicsivel több volt mint 1800 gramm,úgyhogy mi sem vagyunk kicsik :-))))
Ha minden az ÉN terveim szerint megy akkor tegnaphoz 2 hónapra születik meg Zsombi :-)
Ez azért kicsit ijesztő,még szokni kell a gondolatot.De amelett,hogy be vagyok sz@rva,várom nagyon :-)))))))))
Sziasztok!
Voltam dokinál, minden rendben van a kislánnyal.A súlya viszont szép nagy :)2270gramm. Mondta a doki ha így marad akkor ez szép nagy baba lesz.De hát most mit csináljak? Ne adjak a gyereknek enni? Úgyis akkor eszik mikor én. De hát ez van.Legközelebb Nov.11-én megyek. Lassan itt a december...ááá. Már most félek azért kicsit a szüléstől. Főleg ha ilyen nagy baba lesz. Mi lesz ott?Jaj ne is mondjátok...Most kezdem szerdán a 32-ik hetet. Van akinek ilyen hasonló a babája?
Te nagyon nagy mázlista vagy!!!!!
Nekem minden alkalommal minimum 1 órát kell várni a t.papíromra.Már mondtam is páromnak hogy ha jön a nagy influenza szezon ő fog lemenni érte,mert én nagyon nem akarok elkapni semmi nyavalyát a sok göthös öregasszonytól akik direkt szétköpködik a bacikat!!!!!Fúúúúúúj!
Sziasztok!
Meglepődve olvasom, mennyit szívtok a háziorvosokkal. Nekem nagyon nagy szerencsém van, úgy látszik, mert kezdettől fogva én is az asszisztenssel "egyezkedem". :) Legelőször megnézte a doki a nőgyógyász által írt javaslatot és ennyi. Azóta 2 hetente megyek, az asszisztens meglát és 2 percen belül hozza az igazolást. Azt hiszem, egy szavam se lehet. :)
Ma voltunk apával pajzsmirigy-vérvételen és elvileg azon rajta lesz minden(cukor,vas is)-eddig nem volt a vassal gondom de hát azért érdekel.
Tanácsadóból is megkaptuk a 32.hetes UH-beutalót->arra még kíváncsi leszek.
Sziasztok!
Renibaba25:Pattanásaim nincsenek az arcon viszont a 2 kisebb lányomnál a terhesség alatt "uszoda-szemölcsök" jöttek ki a lábamon és érdekesség képen miután megszülettek rajtuk is kijött 1-2.
Vvicus és Hanga akkor már otthon vannak!!-de jóóó
A beteg állományos-tapasztalataim nem igen vannak,mert mikor a 2. lányomat vártam akkor a háziorvos egyből kiírt mivel javító voltam(izopropil-al,forrasztással foglalkoztam)és az veszélyes .
A gyógynövényes teák illatát és ízét is szeretem,úgyhogy a málnalevél tea az tervbe van meg persze szülés után a laktoherb vagy a mecsek tej-kiválasztást elősegítő tea is.
áááááááááá!
na faca!
most telefonált anyum... vasam szar lett (múlt héten elfogyott a céklatabim, és nem jártam azóta gyógyszertár felé), és a vizeletemben is fvs és baci is van :/
még jó, hogy holnap megyek be a kórházba...
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)