2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Szia draga kisbogre!
Fannyval epp szivhang nyomozasban vagyunk, ha azt hallotta-e a muszerrel, mar talatam neki vele kb egyidos terhesseg szivhangjat, azok a linkeke amiket beszurtam.
Nananana?Tukon ulok!!!!!!!!Ezt hallottad? Ez tenyleg olyan am mint a gyorsvonat!
De nekunk a doki azt mondta, h van h elbujik a baba, meg elmozog a muszer elol, es akkor nem hallani.
Olyan kivancsi vagyok, hogy mit hallottal!Nagyon drukkolok am!
Ird meg, hogy megtalaltad-e!!!!!!!
Kivancsi vagyok!
Vercsaszy!
Ez azert nagyon gaz! Tessek oket rendre inteni! Mert ez nem fer!
Nem tudom, hogyha ok lennenek hasonlo cipoben, es mondjuk anyosodnak a paroddal a hasaban kellett volna ilyenen keresztulmennie, akkor mit szolt volna ha igy reagal a csalad!? Borzaszto ez, es neked meg nem jo, h a nehezen felepitett bizodalmadat ketlabbal tapossak es tiporjak!Pont hogy a biztatasra lenne most szukseged!
Szoval tedd oket helyre, es ne is foglalkozz massal csak magaddal meg a bubuddal!
Figyu!
Nekem mikor hallgattak, akkor nagyon lent volt csak hallhato, egeszen a szemeremdomb kornyeken,mert meg annyira kicsinyke, es a meh is meg nem nott nagyon.Szoval eleg lent probald, es mozgasd jobbra balra, le fol, kozepen korozz vele. Zselet mindenkepp tegyel.
Nekem is olyan volt mint a gyorsvonat, monoton zakatolas.Olyat mas nem csinal a hasadban! :)
Amugy nagyon gyorsan ver ilyenkor a szivuk 150-160 korul, szoval az elegge zakatolasnak hangzik, de nem lehet osszekeverni!
Probalj a neten (youtubeon pl) doppler hangot keresni, es akkor ossze tudod hasonlitani!
úristen ez borzalmas :( De te ne higgy ezeknek a borzalmaknak csak a babádnak annak amit látsz és annak amit a vizsgálatok mondanak!
addig ne emészd magad feleslegessen! Minkor kell legközelebb menni?
Hű, akkor lehet, hogy mégis hallottam, fú, amindenit:D
Tök jó, jajj de jó, most nem használom, majd talán estére együtt megpróbáljuk még a párommal, mert azért még se jó, ha sokszor használom, gondolom:D
Jajj de szuper, köszi, most megnyugodtam, csak azt hittem, hogy még gyorsabb:D
Még soha nem hallottam, és nem tudtam, mit kell hallanom, köszike, majd gondolom erősödik késöbb:D
Most mék, sütök húst. Pá
Más téma...Komolyabb.Látnotok kellett volna a párom arcát,amikor kiderült,hogy van szívhang,és él a baba!Nem annyira az örömről tett tanúbizonyságot!
Meg van róla győződve,hogy beteg a baba,és a családja még oltja is ezzel!Na mondjuk én sem tudom mit gondoljak,ááá mennem kell!Hazajött!
Ha már vonathoz hasonlítod, az enyém is talán hasonlít, mikor beindul a vonat, az első pár zakatolás, amíg be nem gyorsul, na talán ahhoz hasonlított, és tettem rá, zselét, meg vízzel is kipróbáltam.
Lehet akkor mégis az volt?
szia
tettél testápolót vagy zselét ha kaptál hozzá a bőrödre és a kiálló hallgatófejre?
Hat ezt ha nem te meseled el sem hiszem!
Most tenyleg majd bepisiltam a nevetestol!
:D
Most Debrecenbe a rádióba itt viccelődnek,hogy :
-vajon az ellenőr mert-e tőle kérni bérletet?
-meg hogy visszafele majd valaki nyomja már meg a jelzőt helyette,mert neki ugye nincs ujja,csak mancsa!:)
Igen,vicces ez egy darabig...Tényleg hihetetlen,hogy egy nagytestű 50-60kg-os dög felszáll a buszra,és eljön Debrecenbe szétnézni!:)
Csak nehogy bántson valakit!Sose lehet tudni,mert öreg már szegény!Nem jellemző rá,de....
Sziasztok!
Képzeljétek el!Ez komoly,nem kamu!
A páromék Debrecen-józsán (Debrecentől kb.10 km)laknak,és van 5 db hatalmas komondoruk!
Na most az egyik drága valahogy kijutott a kapun(elektromos,valószínű nem záródott be rendesen),és felszállt a buszra!!!!Bejött Debrecenbe,és a végállomáson leszállt!!!Ha más meséli,el sem hiszem!De szemtanúk is vannak,és sajna a Rendőrség is bekapcsolódott az ügybe,mert valaki volt olyan kedves,és feljelentést tett!
Na innen adódik,hogy kutyát próbáltam segíteni keresni,nem sok sikerrel:(
Sziasztok lanyok!
Csak bekoszonok, kesobb leszek, mert a fonok itt nyuzsog, nem lehet "netezgetni"...
Vercsaszy! Ugye mondtam, h csodak vannak, es hinni kell bennuk, en ugy megkonnyebbultem a jo hirtol!
lov.ildi! Neked is nagyon drukkoltam! Annyira orulok, hogy jol van a babad, ugy latszik, te ilyen verezgetos kismama leszel. A korhazat nem tudom, mert szinnanak igaza van abban, h ott aztan meg rad is ragadhat vmi....De ha meg ott nagyobb biztonsagban erzed magadat, akkor meg fekudj be, ezt neked kell eldonteni.
Icetee! Neked is megy a drukk, hogy beinduljon a kislurko!
Szekrekedes: Borzaszto...En mar lassan 1heten 1x jutok el a klotyora, es az erolkodes engem is aggaszt... Nekem meg meg ra is tesz egy lapattal, hogy szedem a hnyascsillapitot, mert attol meg durvabb a szekrekedes..Nekem itt adott a doki egy biztonsagaos gyogyszerlistat, ugyh este felfedezo utra indulok a gyogyszertarba, es bevasarolok vmit, mert ez gaz...
Sziasztok Lányok!
Rég voltam,csak az ágyat nyomtam,de látom,hogy mindenkivel minden rendben és szépen nőnek a pocaklakók!:))
Én csüt-ön megyek a genetikaira,már nagyon kíváncsi vagyok,hogy mennyit nőtt a mi Mazsikánk!
Tapasztalat a kúppal,valóban hatásos és nem káros,nyugodtan lehet használni,persze nem napi renden.Remélem beválik!